Şimdi Ara

Boy 1.82, kilo ... Tavsiyenize ihtiyacım var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kilom 54, boyum 1.82 m arkadaşlar. Haliyle baya sıska duruyorum.
    Normal gözükmem için sizce en az kaç kilo olmam lazım? Boyum daha uzamaz 20yi geçtik.
    65 kilo yeter mi sizce? (Sıska görünmemem için.)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kilo ile boy arasında 10 kilo fark olmalı..seninde 70 kilo olman lazım bu sayı idealdir.

• ah ah bende senin gibiydim 1-2 sene öncesine kadar (ki hala zayıfım aslında) 1.80 boy 54 kiloydum 2 sene önce diyetisyene gittim 2 ay kadar o zaman zarfında 5 kilo aldım daha sonra şehir dışında üniye başlıycağım için bıraktım öğrenci olduğum için hergün dürüm döner yiyodum bi baktım kilo almışım şu anda 1.82 boy 71 kiloyum
  • ualfonzo kullanıcısına yanıt
    Ne güzel, tam hayalimdeki boy kilo :)
    Midem pek kaldırmıyo benim döneri falan misal
    Ne yapacam bilmiyorum

• 2 yıl önce senle aynı kilo ve boydaydım. Fitnessa başladıktan sonra 67 ye kadar çıktım şuan bu kilodayım ama hala biraz zayıf duruyorum. Bence bizim boyumuzdakiler için en ideal kilo 73.
  • Benden sana 20 kilo vereyim gel

• diyetisyene gitmeni tavsiye ederim devlet olmasın ama özeldekilere git ilgileniyolar baya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.80 Boy İçin En İdeal Kilo ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • diyetisyen için devlete gitme sakın, ben gitmiştim 1,5 sene önce, eski tahlillere baktı internetten, bir sıkıntı yokmuş, bol bol yemek ye deyip gönderdi, ama dam haklıydı, yiyince alıyorsun, diyetisyen falan boş iş, hayvan gibi yersen alıyorsun, kilo alamamanın nedeni az yemen, o da çok acıkmadığını gösteriyor, çok acıkmaman da midenin küçük olmasından kaynaklanıyor, yapman gereken yiyebildiğin max miktarı yiyerek midenin büyümesini sağlamak, birkaç kilo aldıktan sonra yemek yemeyince aşırı acıktığını hissedeceksin ve daha fazla yemeye başlayacaksın, bu dediklerim tamamen tecrübelerime dayanmakta, bende olay bu şekilde oldu
  • Akşamları cicibebe ye yat hocam alırsın

• 75 olsan, ve bu aldığın kiloları omuz, kol ve sırt kaslarına alsan 10 numara fiziğin olur.
  • abdyek kullanıcısına yanıt
    Haklısın hocam ama tip yok :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.