Şimdi Ara

Bowers & Wilkins (B&W) Soru, Sorun, Tavsiye ve İncelemeleri (123. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.139
Cevap
30
Favori
223.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: the_cantan

quote:

Orijinalden alıntı: lagordiyan

Audioquest CV8 leri aldim vatana millete hayirli olsun. Alirken kontrolunu yaptiracagim umarim bir deformasyon yoktur.

yani CV8 tartışırken fiyatıyla birde bu şekilde bulunması bence çok hayırlı alametler.nazar olmasın tövbe. iyi oldu hep aklıma vandenhull gelir.takıntılıyım ona.deformasyon yoksa ve de ne adar çalıştığı belliyse pişme aşaması içinde iyi olur herhalde.

Evet the_cantan o kablolara 850-900 usd versem icime otururdu ikinci elin cikmasi super oldu gercekten

• quote:

quote:

quote:

Audioquest CV8 leri aldim vatana millete hayirli olsun. Alirken kontrolunu yaptiracagim umarim bir deformasyon yoktur.

yani CV8 tartışırken fiyatıyla birde bu şekilde bulunması bence çok hayırlı alametler.nazar olmasın tövbe. iyi oldu hep aklıma vandenhull gelir.takıntılıyım ona.deformasyon yoksa ve de ne adar çalıştığı belliyse pişme aşaması içinde iyi olur herhalde.

Evet the_cantan o kablolara 850-900 usd versem icime otururdu ikinci elin cikmasi super oldu gercekten

Alıntıları Göster
    Yeni Diamond 8 Serisinden bazi fotograglar.

Yeni 804d, piano black 805d ve 802d

804S leride yeni aldim 2 hafta sonra 804d si cikti ne sans yahu! Simdi bunun upgrade edersem, yeni kasa cikti diye bizimkinin fiyat yariya inecek

Bowers & Wilkins (B&W) Soru, Sorun, Tavsiye ve İncelemeleri

• quote:

Yeni Diamond 8 Serisinden bazi fotograglar.

Yeni 804d, piano black 805d ve 802d

804S leride yeni aldim 2 hafta sonra 804d si cikti ne sans yahu! Simdi bunun upgrade edersem, yeni kasa cikti diye bizimkinin fiyat yariya inecek

Alıntıları Göster
    Lagordiyan,

Diamond tweeter çok daha başarılı. 803d, 803s ten her ses gurubunda daha iyi bir hoparlör, o kullanıcı ne yazdığını bilmiyor diyebilirim sana. Diamond tweeter olayı çok değiştiriyor.

Ancaaak, yeni diamond lı 8x serilerinin fiyatının ne olacağı çok önemli. Dedikodulara göre fiyatları yukarı çekeceklerdi, ki diamond tweeterın pahalı bir component olduğu zaten bilinen bir gerçek. Soru şu, 8000-9000 usd ye 804d alırmısın? 804d fiyatı 8000-9000 olursa 803d 12000-13000 den olacak 15000-16000 vs. vs. diğer modellerinde fiyatı uçacak. Aslında kısmen senin dediğin gibi 8xxS ler değerlenecek, ama asıl değerlenecek olan hali hazırda satışmış olan 8xxd hoparlörler zira makyaj dışında bir değişiklik görünmüyor. Daha ucuza aynı sesi almak imkanı olunca ikinci el son 3-4 yıllık diamond tweeterlı hoparlörler kıymete biner.

• quote:

Orijinalden alıntı: by@li
    birde şu Waf olayını hala anlamış değilim

WAF= woman acceptance factor. kadın etkisi yani anlarsınız. M.Topaloğlu'nun Obama şarkısına bayılıyorum. klibi izliyorum.

B&W hakkında bazı fikirlerim 8XX ile ilgili hadi hayırlısı artık. alanın elinde kıymetleniyor. neyse benim kolonların kafası rahattır.
    birazdan dinleyeceğim şarkı;
    M.Carey- Just be good to me.

güzel olduğunu düşündüğünüz albüm ve parçaları paylaşmanızı beklerim.

@Lagordiyan kablolar alındıysa güle güle kullanınız. Sefa roksan Kandy mkIII peşinde. insan biribirini yalnız bırakmamalıdır düşüncesine binaen Sefa yı takip edelim bakalım.

• quote:

quote:

birde şu Waf olayını hala anlamış değilim

WAF= woman acceptance factor. kadın etkisi yani anlarsınız. M.Topaloğlu'nun Obama şarkısına bayılıyorum. klibi izliyorum.

B&W hakkında bazı fikirlerim 8XX ile ilgili hadi hayırlısı artık. alanın elinde kıymetleniyor. neyse benim kolonların kafası rahattır.
    birazdan dinleyeceğim şarkı;
    M.Carey- Just be good to me.

güzel olduğunu düşündüğünüz albüm ve parçaları paylaşmanızı beklerim.

@Lagordiyan kablolar alındıysa güle güle kullanınız. Sefa roksan Kandy mkIII peşinde. insan biribirini yalnız bırakmamalıdır düşüncesine binaen Sefa yı takip edelim bakalım.

Alıntıları Göster
    the_cantan.

Bu hafta sonu tekrar Ankara'dayım. Eee şimdi yazmışsın. İnsan birbirini yalnız bırakmamalı diye. Özelden tel ve kabaca adres ver.

• quote:

Orijinalden alıntı: teknika

the_cantan.

Bu hafta sonu tekrar Ankara'dayım. Eee şimdi yazmışsın. İnsan birbirini yalnız bırakmamalı diye. Özelden tel ve kabaca adres ver.

Alıntıları Göster
    ehe eheheh valla mı? pm tamam Mösyö.

• quote:

ehe eheheh valla mı? pm tamam Mösyö.

Alıntıları Göster
    B&W iyice uçtu..
    8xx serisi iyice ulaşılmaz oluyor niye bu kadar açtı aralığı?
    7xx i kaldırdı 8xx leri diamondladı..CM'den sonra millet taş yesin diyor yani resmen fiyatlara bakar mısınız?

800 Diamond £18,500 per pair (US $29,000)
    802 Diamond £11,500 per pair (US $18,400)
    803 Diamond £7,500 per pair (US $12,000)
    804 Diamond £5,750 per pair (US $9,100)
    805 Diamond £3,750 per pair (US $6,000)
    HTM2 Diamond £3,950 each (US $6,300)
    HTM4 Diamond £1,950 each (US $3,100)

• quote:

Hayırlı olsun bir süre bu kabloyu dinledikten sonra bulabilirseniz Cardas Golden Cross -Biwire deneyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: playdead

quote:

Hayırlı olsun bir süre bu kabloyu dinledikten sonra bulabilirseniz Cardas Golden Cross -Biwire deneyebilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Bence de aranın bu kadar açılmış olması B&W 2. el piyasasına nur yağmasına sebep olacaktır. Alanlar asla zarar etmeyeceklerdir. Çünkü şu anda kullanılan hoplarda birçok muadilinden çok daha iyi ses vermektedir.

• quote:

quote:

Tesekkur ederim playdead. Not aldım dedıgınız modelı. Ama bir sure upgrade lere kapalıyım, bazen durup bir soluklanmak lazım bence .

Pikap alımım olacak ondan sonra CD ve plak arsıvıne baslayacagım belkı bır sonus da ekleyebilrim yeni touch screen bır modelı cıkmıs.

• quote:

Orijinalden alıntı: CaRaBeeN

B&W iyice uçtu..
    7xx i kaldırdı 8xx leri diamondladı..CM'den sonra millet taş yesin diyor yani resmen fiyatlara bakar mısınız?

Vay vay vay. Diamond olayı S lere yuzde 50 ye yakın zam getırmıs resmen.

Yeni 8xx lerin hepsinde piano black opsiyonuda olacakmıs bu arada.
  • quote:

quote:

B&W iyice uçtu..

Vay vay vay. Diamond olayı S lere yuzde 50 ye yakın zam getırmıs resmen.

Yeni 8xx lerin hepsinde piano black opsiyonuda olacakmıs bu arada.

Alıntıları Göster
    Yabancı forumlardaki tüm söylentiler gerçek çıkmış oldu böylece. Tüm 8xx serisinin diamonda dönmesi, fiyatın yükselmesi, piano black opsiyonu. Şimdi yeni söylenti, yeni 7xx serisi. Ancak 2011 den önce beklenmiyormuş. Yeni serilerde Diamond tweeterda değişiklik yapılmış. Üreticinin iddasına göre yeni 802d lar şu anki mevcut 800d lardan daha iyi ses veriyormuş. Crossover larda değişiklik olduğu, kablolamalarda değişiklik olduğuna dair bir iki bir şey okudum bir yerlerde.

Sonuçta B&W dünyadaki hoparlör üretiminin 3/4'ünü yapan firma. Bu sektöre hükmediyor desek bu üretim ile yanlış demiş olmayız. Bir bildikleri vardır demek lazım bu fiyat artışları ile ilgili.

• quote:

Orijinalden alıntı: altanpsx

Sonuçta B&W dünyadaki hoparlör üretiminin 3/4'ünü yapan firma. Bu sektöre hükmediyor desek bu üretim ile yanlış demiş olmayız. Bir bildikleri vardır demek lazım bu fiyat artışları ile ilgili.

yani her 100 hoparlorden 75'i b&w mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaRaBeeN -- 11 Ocak 2010; 15:19:09 >
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    öle gibi. bu oranı bilmem ama
    Dünyada hop. liderliği B&W elinde.
    hani eski CRT tv. piyasası devam etse sony gibi bir pozisyonda B&W. amma %75 gibi oranda sağlam duruyor. gerçek mi değil mi muamma ama.

• quote:

quote:

ondan bu kadar pahalı demekki

• quote:

quote:

quote:

ondan bu kadar pahalı demekki

Alıntıları Göster
    bakalım benim alısveris ne kdr tutacak... umarım zam arefesı fıatlardan hallederım..

• quote:

Orijinalden alıntı: bravoecho

bakalım benim alısveris ne kdr tutacak... umarım zam arefesı fıatlardan hallederım..

Alıntıları Göster
    Herkese gönlüne göre versin diyelim..
  • quote:

Herkese gönlüne göre versin diyelim..

Alıntıları Göster
    Bu forumda yada baska bir ortamda sevdigimiz albumleri paylasabilecegimiz "Audiophile records" gibi bir topic yada websitesi olusturalimmi arkadaslar ne dersiniz?

Bunlarin torrent yada rapid linklerini birbirimizle paylasabiliriz. Iyi bir arsiv icin cok yararli olur kanaatim.
  • quote:

Bu forumda yada baska bir ortamda sevdigimiz albumleri paylasabilecegimiz "Audiophile records" gibi bir topic yada websitesi olusturalimmi arkadaslar ne dersiniz?

Bunlarin torrent yada rapid linklerini birbirimizle paylasabiliriz. Iyi bir arsiv icin cok yararli olur kanaatim.

Alıntıları Göster
    B&W nun kendi audiophile records sitesi var ben 5-6 ay promosyon üye olmuştum. Orada 16 ve 24 bit flac albüm kayıtları var indirebiliyorsunuz.
  • quote:

B&W nun kendi audiophile records sitesi var ben 5-6 ay promosyon üye olmuştum. Orada 16 ve 24 bit flac albüm kayıtları var indirebiliyorsunuz.

Alıntıları Göster
    Ben de üye oldum ve birkaç güzel parça indirdim ama süresi 1-2 ay gibiydi diye hatırlıyorum. Hatta üye olanlara audiophil test DVD'si gönderecekleri yazıyordu. Üye oldum, adres bilgilerimi girdim. Teşekkür eden ve hediyemin biran önce gönderileceğini söyleyen bir mesaj bile geldi fakat hepsi o kadar. Ne gelen vaar, ne gideen Birkaç kez hatırlatma maili attım, onlara cevap bile gelmedi. Acaba bizi 3. dünya ülkesi olarak gördükleri için mi yapıyorlar merak ediyorum? Zira aynı siteden DVD'sini alıp üzerine muhabbet döndüren birkaç forum sitesi görmüştüm ve hatta onlardan heveslenip üye olmuştum.

• 
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.