Şimdi Ara

BOUN ve OzU YBS tutmayanlar..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
2
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeditepe, KHAS hakkında neler düşünüyorsunuz??

• hocam nasil bir siralama bekliyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeditepeye baktım ben fena değil gibi sitesindeki anketler ve istatistikler doğruysa iyi gözüküyordu yurt dışı imkanları da var ama sıralamam buradan yukarıda gelecek büyük ihtimal boşa gitmesini istemiyorum sırf ybs diye okuyan birine sormak lazım ben internette bir şey bulamadım.

Ayrıca sadece 10-15 kişi alıyor burslu 65 kişi de yanında burssuz olacak kötü ortam oluşur mu acaba diye düşünmemek elde değil puanı yüksek bi OzU olsa bunu kafaya çok takmazsın da aklımı kurcalıyor bu.
  • Yeditepe kadrosu vb güzel ama 1 tane hocasından dolayı bile yazmamayı düşünüyorum

Khas bütün kadroya mail attım 1 hoca geri dönüş yaptı sadece neden takmadılar bilmiyorum. Ama dersleri ve imkanları çok güzel gözüküyor. Kampüsü yok.

Özyeğin güzel ama program yazılım ağırlıklı değil baya işletme tarafı ağır olduğunu düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penanggalan -- 19 Temmuz 2020; 7:15:47 >
  • Ben khasda okudum bu sene ama başka bir bölümde. Khas eğitim olarak gayet iyi bir okul, imkanlarıda fazla tek sıkıntısı kampüsü yok ve gelişmekte olan bir okul.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Penanggalan kullanıcısına yanıt
    Hangi hoca ve neden hocam? ben de boun ve özü gelmezse yeditepe yazıcam

• jimmy butlers kullanıcısına yanıt
    İsim ifşalamak doğru olmaz, dil dolayı diyeyim ek olarak Yeditepe de bölüm ingilizce ama türkçe ile karışık işleniyormuş bilginiz olsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Boun Psikoloji Gelir Mi?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Penanggalan kullanıcısına yanıt
    Hocam sizle muhabbet etmiştim birkaç ay önce kadir hası yeditepeden daha iyi olarak sıralamışsınız, sebebi ne peki?

• jimmy butlers kullanıcısına yanıt
    Labları çok daha iyi cisco ccna sertifikası bile alınsa yurt dışında iş bulmak için aranan bir sertifika

ybs akademisyeni (vakıfta doçent) ben olsam kadir hası seçerim demişti

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.