Şimdi Ara

BOUN PDR MEZUNU OLMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
1
Favori
2.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Boun pdr mezunu birisi okulda rehber ogretmenligi disinda ne yapabilir ayrica mezun oldugunda ortalama ne kadar kazanir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Boğaziçi pdr mezunları genelde şirketlerde çalışıyor diye biliyorum..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de merak ediyorum, cevaplayacak arkadaşlar alıntılarsa sevinirim.

• Klinik psikoloji yuksek lisansı yaparak psikolog olabilirsn

• quote:

Orijinalden alıntı: brbrsalp

Klinik psikoloji yuksek lisansı yaparak psikolog olabilirsn

bounda klinik psikolojisi için yüksek lisans yapılabiliyo mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: miroslavs

Boğaziçi pdr mezunları genelde şirketlerde çalışıyor diye biliyorum..

mezun olur olmaz çalışabiliyolar mı,yani imkanları geniş mi bide yeni mezun birisi şirkette ortalama ne kadara çalışır?
  • şuan psikolog olmanın belli bir yasası olmadığı için, eğer klinik psikolojide yüksek lisans yapıp kendine yer açabilir. veya adliyede, psikolojik danışmanlık yerlerinde çalışabilir. ama psikoloji yada pdr parası için yapılıcak bir meslek değil. hatta meslek değil...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Boun Endüstri vs Boun İşletme
    6 yıl önce açıldı
    ODTÜ İşletme vs BOUN YBS
    5 yıl önce açıldı
    TOBB ve Yeditepe Tıp
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: FesliyenliYmrta

şuan psikolog olmanın belli bir yasası olmadığı için, eğer klinik psikolojide yüksek lisans yapıp kendine yer açabilir. veya adliyede, psikolojik danışmanlık yerlerinde çalışabilir. ama psikoloji yada pdr parası için yapılıcak bir meslek değil. hatta meslek değil...

Herşey para değil belki kazanamassn ama insanları mutlu etmek onları bunalımdan kurtarmak evliliklerini kurtarmaktan o kadar mutlu olacaksın ki... o haz paranın verdiği hazdan daha güzel..Sokakta yürürken bir köpeğin veya kedinin önüne at bir para yüz lira at yer mi yemez mi ? Yemez tabiki

• pdr için boun okuyanların pekde bir avantaşı yok psikoloji bounde okunur fakat pdrde o kadar fark etmez
  • quote:

şuan psikolog olmanın belli bir yasası olmadığı için, eğer klinik psikolojide yüksek lisans yapıp kendine yer açabilir. veya adliyede, psikolojik danışmanlık yerlerinde çalışabilir. ama psikoloji yada pdr parası için yapılıcak bir meslek değil. hatta meslek değil...

Veya pdr cisin bir çocuk senin yönlendirmen sayesinde üniversite sınavında başarılı olacak..o insanların başarısnda senin tuzun olacak bu mutlu etmez mi herşey para değil..Allah rızkını verir.. hem 2.750 lira alıyorlar bu azbuz para degil

• quote:

Orijinalden alıntı: TraVeLL

pdr için boun okuyanların pekde bir avantaşı yok psikoloji bounde okunur fakat pdrde o kadar fark etmez

nasıl farketmez ?? tabikide var. kat kat var hemde. ne açıdan yok yani ne demek istediniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeynepsikolog

quote:

pdr için boun okuyanların pekde bir avantaşı yok psikoloji bounde okunur fakat pdrde o kadar fark etmez

nasıl farketmez ?? tabikide var. kat kat var hemde. ne açıdan yok yani ne demek istediniz

psikoloji gibi bölümlerle kıyaslayınca yok demek istedim
  • devlete atansa 2500 alır. bence boun pdr okuyan adamın amacı kesinlikle devlet olmamalı. e bunun içinde daha yüksek maaş olması gerekiyor.
  • quote:

quote:

quote:

olur mu hiç, tabi ki var. hatta pdrciler için daha da önemli, çünkü onların okul dışında ki kurumlarda çalışabilmeleri için asıl böyle kaliteli okullardan mezun olmaları gerekiyo. mesela şuan 'çocuk gelişim psikolojisi' dersimizin hocası boğaziçi pdr mezunu, neden psikoloji değil de pdr, çünkü psikologlar zaten yüksek lisans yaparak herhangi bi yerde çalışabilir ama pdr'ciler için iyi bi okuldan mezun olmak çok önemli, pdrde bu kadar açık varken bile iyi bi okuldan mezun olamadığı için açıkta kalan pdrciler var

• quote:

quote:

quote:

quote:

olur mu hiç, tabi ki var. hatta pdrciler için daha da önemli, çünkü onların okul dışında ki kurumlarda çalışabilmeleri için asıl böyle kaliteli okullardan mezun olmaları gerekiyo. mesela şuan 'çocuk gelişim psikolojisi' dersimizin hocası boğaziçi pdr mezunu, neden psikoloji değil de pdr, çünkü psikologlar zaten yüksek lisans yaparak herhangi bi yerde çalışabilir ama pdr'ciler için iyi bi okuldan mezun olmak çok önemli, pdrde bu kadar açık varken bile iyi bi okuldan mezun olamadığı için açıkta kalan pdrciler var

Sonuçta saglık ile ilgili bölüm açıkta kalmazsınz

• quote:

meslek değil derken ne demek istedin anlamadım ?
  • quote:

katılıyorum
    pdr ve psikoloji için insanın kişiliğinin el vermesi lazım
  • Sahsen ben pdr okuyorum ilk hedefim devlet ardından özel sektör..

• quote:

Sahsen ben pdr okuyorum ilk hedefim devlet ardından özel sektör..

hangi üni?
  • quote:

Orijinalden alıntı: favored

quote:

Sahsen ben pdr okuyorum ilk hedefim devlet ardından özel sektör..

hangi üni?

Dokuz eylül üniversitesi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.