Şimdi Ara

Botslab+DDPAİ+VİOFO Araç Kamerası Teknik araştırma sonra KULLANICI ve TECRÜBELİ yorumcular yazınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
2
Favori
1.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş

Temel bir kamera arıyorum ve teknik olarak aradığım özellikler aşağıda olduğu gibidir. Kısaca özetlersem gece ve gündüz net görüntü alabilmek park modundayken sarsıntıda değil hareket eden (motion detection) bir şey de kayda alması önemli olan (akü bağlantı kısmı araç garantili olduğu için gece için her zaman lazım olmayacak il dışındayken olduğu zamanda onu da powerbank ile destekleyeceğim).

Genel olarak başka marka veya aşağıdaki belirtiğim modellere sahip kullanıcılar yorumlarını deneyimlerini tavsiyelerini almak isterim. Yanı sıra bu iş içinde olan emektar ustalarımızın da yorumunu almak istiyorum.

----------kamera adayları--------------------

1 360 Botslab G980 Pro.

2 Viofo A229 Pro.

3 DDPAI N5.

---------teknik aradığım özellikler -----------

1 Kapesitörlü (seçtiğim 3 ürününde ortak özelliği kapesitörlü olması).

2 Türkçe menü (ikazlar da olursa iyi olur "öndeki araç hareket etti", "yaya geçiyor" gibi Türkçe ikazda olursa iyi olur (G980h Pro bu konuda öne geçiyor).

3 G sensör & hareket sensörü (sarsmadan da harekete gördüğün de park halinde iken kayıt edebilmesi).

4 GPS harita lokasyon ve rota çizmi hız km bilgisini yazması.

5 Wi-Fi 5 tercihim ama sanırım hepsi 2,4 GHz kadar desekli, kabloyla alırım ya da SD kartı alıp evde boşaltırım.

6 Görüntü ekranı olması şart değil (DPPIA N5 gibi eksansız olsaydı hepsi harika olurdu )

7 Arka kamerası öndeki gibi kayıt etmesi (geri görüş kameram var) [Ön+Arka+Sağ+Sol] hatta yanları alan kamera bile olabilir (BURDAN BAKIN)

8 Gece (karanlık mod) ve gündüz (aydınlık mod) parlamaması güneş yansımaması için (plaka okunmuyor güneş olunca gerekli olduğunu söyleyenler var o bakımdan CPL filtre takılabilir olması ).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carso -- 13 Mart 2025; 14:25:29 >

• Merhaba,

Ben de otomobilime -ön ve arka olacak şekilde- araç kamerası bakıyorum. Genel olarak tercih edilen 360 Botslab G500h Pro ve 70mai A500s Pro Plus modelleri. Bu modellerin tercih edilme sebeplerinden birisi de sanırım fiyatları.

Ben Viofo A229 Pro almayı düşünüyorum. Siz bu sırada bir kamera aldınız mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Kawa markaya da bakıyorum

SEG 46&amp;amp;#39;&amp;amp;#39; 46125 LED TV
  • metehan_bera M kullanıcısına yanıt
    Evet aldım botslap g980h pro kullanıyorum gayet memnunum Türkçe ikazı ile birlikte gayet memnunum (şerit takibi çarpışma uyarısı öndeki aracın hareket etmesi akresif viraj algılama uyarısı yapıyor ) görüntüsü de iyi

İlk baktığım da o idi
    Ancak, sorun yaşayanlar servisin olmadığını,
    Satıcı firmanın geri dönüş bile yapmadığını
    Bir kaç kişi de tüketici hakem heyetine gideceklerini yazmışlar

Siz, bu süreçte bunları da değerlendirdiğinizi düşünerek, sormak istedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metehan_bera -- 22 Haziran 2025; 12:39:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • metehan_bera M kullanıcısına yanıt
    Hepsinde var birşey sonuçta al satış hepsi emekçi değil ki o yüzden adi bir politika izliyorlar yurtdışından bundan ötürü ürün alıyorum adam yerine koydukları için buradakiler aç maalesef Arkadaşım

SEG 46&amp;amp;#39;&amp;amp;#39; 46125 LED TV
  • carso kullanıcısına yanıt

Merhaba, montajını kendiniz mi yaptınız? Ben döşeme arasından kabloyu geçirebilir miyim zarar vermeden emin olamıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Evet montaj kendime ait öyle zor değil kablo aralardan geçirip gidebilirsiniz.döşeme alt terim aralarındanda olur üst Airbag taraflarındanda ben üstten yaptım Airbag var olduğu için (açılışı engelleyebilir hata yaptım ama başka yerim yok diye öyle yaptım aslında planlama yapmam gerekirdi orda hata yaptım

Ddpai N5 araç kamerası kullanıyorum.

Aracıma sonradan kamera için obd bağlantı aparatı aldım.

Kia Ev3 arabamda taktım.

Sürüş sırasında belli belirsiz zamanlar bir anda hello ddpai diye açılışında ki anonsu yapıyor durduk yere. Bu neden olabi

lir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.