Şimdi Ara

BOT YAPMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
11.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PİRATE STORM DİYE BİR OYUN VAR VE BEN BU OYNA VE BUNA BENZER BİR ÇOK OYUNDA KULLANILABİLECEK BASİT BİR BOT GELİŞTİRMEK İSTİYORUM
    AMACIM ŞU OTOMATİK OLARAK GEMİ ÖLDÜRTMEK
    ŞİMDİ ÖNCELİKLE ŞÖYLE BİŞEY AYARLAMAM LAZIM EKRANDA MOBLARIN İSİMLERİ YAZIYOR VE BEN MOUSE OTOMATİK OLARAK BU İSİMLERİN AZ ALTINA SOL TIKLATMAK İSTİYORUM BÖYLE BİR PROGRAM YAZABİLİRMİYİM GHOST MOUSE DİYE Bİ PROGRAM VAR BU PROGRAM NE YAPARSANIZ AYNISINI TEKRAR EDİYOR HATTA METİN BELGESİ OLARAK KAYDETİP İCİNDEKİ BİRGİLERİ TEKRAR TEKRAR AYNI ŞEKİLDE KOPYALARSANIZ İSTEDİĞİNİZ KERE TEKRAR EDEBİLİYOR
    DİYELİMKİ BUNU AYARLADIK PROGRAM OTOMATİK OLARAK 'ASD' YAZAN YAZIYI GÖRÜYOR VE AZ ALTINA TIKLIYOR SONRA SPACE TIKLASIN VE 4 SANİYE UYUSUN (MOBU ÖLDÜRSÜN SPACE SALDIRI TUŞU OLACAK) SONRA 'E' (TAMİR) HARFİNE BASSIN BURAYA KADAR ZORUNLUUU...

BURDAN SONRASI ZOR GİBİ GÖZÜKÜYOR AMA YUKARISINI HALLETTİKTEN SONRA AŞAĞIYADA BAKACAĞIM

SONRA KUTULARI TOPLASIN KUTULARDA GÖRÜNTÜ OLARAK KAYDEDİLEBİLİRSE SÜPER OLUR OLMASA ÖNEMLİ DEĞİL OKADARDA GEMİMİZİN TMM BURAYA KADAR YAPTI VE ŞİMDİ TEKRAR BUNULARI YAPSIN AMA BURDA BİR İF ELSE KOYMAMIZ GEREKİYOR DİYELİMKİ MOB YOK YANİ O 'ASD' İSMİNİ BULAMADI O ZAMAN KENDİ İSMİMİZİN 5 CM AŞAĞISINA GİTSİN GENE Mİ YOK 5 CM SAĞA GİTSİN SONRA YUKARI SONRA SOLA
    (ŞUAN EN BASİT ŞEKİLDE OLUŞTURMAYA ÇALIŞIYORUM)

• Bot yazmak icin oyun sistemini ve isleyisini cok iyi incelemeniz gerekecektir.Dil olarak ise Java yada Autoscript kullanabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HOCAM BUNUN OYUN SİSTEMİYLE PEK ALAKASI YOK
    EKRANDAKİ GÖRÜNTÜYLE ALAKASI VAR YANİ MOBUN ÜSTÜNDEKİ YAZI 'ASD' BEN FARE İMLECİNİN BUNUN AZ ALTINA SOLTIKLAMASINI İSTİYORUM SPACE VE E TUŞU ZATEN AYNI SIKINTI YOK YANİ TEK ÇARI BOTA ATABİLECEĞİM AMA İLK SEFER DENEDİĞİM İÇİN OLSUN OAKDAR
  • Bot yazmak istiyorsanız. Araştırmanız gereken şey pointer'lar ;) Bu yolu izlerseniz ki emin olun oldukça zorlu bir yoldur, uğraştırır ama ben yılmadan pes etmeden yaparım diyorsanız buyrun size başlangıç için bir yer:

Burada mouse ve klavye kontrolü yapmaya yarayan bir anlatım

Web Tabanlı Oyun Botu için

Ve işte burası da pointer kavramını anlatan ders içeriyor

Şimdiden başarılar...

• eyw hacı yararlı bilgi saolasın
  • HOCAM FOTODA DAHA İYİ AÇIKLAMAYA ÇALIŞTIM AMACIM OYUNDAKİ KODLARA GÖRE ÇALIŞMASI DEĞİL GENEL BİR BOT YAPMAK YANİ BUNA BENZER BİR OYUNDADA BU BOTU KULLANABİLELİM DİYE BÖYLE DÜŞÜNDÜM OLUR OLMAZ O AYRI MESELE
    O POİNTER MESELESİDE BİRAZ SIKINTI ÇÜNKÜ BELLEKTE HER ZAMAN AYNI ADRESİ TUTMUYOR
     BOT YAPMAK
  • FermaNHat kullanıcısına yanıt
    Hocam birşey soracağım, bildiğim kadarıyla pointer'lar bir nesneye bellek adresiyle ulaşmaya yarıyor, bunun bot yazmakla olan ilgisi ne?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bot basmak zararlı mı
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • :D onu bende tam anlamadım ama sanırım oyuna girdiğimizde oyunun bellekteki yerini kullanarak işlem yapmak gerekiyor gibi bir şey sanırım ben bunu anladım yani
  • @Fdumanli

Tam olarak arkadaşın da dediği gibi hocam. Pointer ile bellekten değerleri yakalayıp o değerlerde değşiklik yapmanıza yardımcı olacak
  • https://www.youtube.com/watch?v=wIS9zpF2PsQ

dil kullanmadan yaptım :D
  • Şuan elinde Pirate Storm için bot var mı?
  • yok hocam bırakalı yıllar oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: FermaNHat

Bot yazmak istiyorsanız. Araştırmanız gereken şey pointer'lar ;) Bu yolu izlerseniz ki emin olun oldukça zorlu bir yoldur, uğraştırır ama ben yılmadan pes etmeden yaparım diyorsanız buyrun size başlangıç için bir yer:

Burada mouse ve klavye kontrolü yapmaya yarayan bir anlatım

Web Tabanlı Oyun Botu için

Ve işte burası da pointer kavramını anlatan ders içeriyor

Şimdiden başarılar...
    Hocam bu verdiğin linkler şu an kırık. Web tabanlı oyun botu yapmak istiyorum. Yapmak istediğim bot Darkorbit üzerinde çalışacak ve nereden başlayacağımı bilmiyorum. Biraz programlama bilgim var. Fakat şu pointer ve adresleme muhabbetlerinde hiç fikrim yok ama öğrenmeye açığım. Yardımcı olabileceğin link veya araştırma yapabileceğim bir yer var mı? Şimdiden teşekkür ederim..

• quote:

Orijinalden alıntı: yusuftunchh

Hocam bu verdiğin linkler şu an kırık. Web tabanlı oyun botu yapmak istiyorum. Yapmak istediğim bot Darkorbit üzerinde çalışacak ve nereden başlayacağımı bilmiyorum. Biraz programlama bilgim var. Fakat şu pointer ve adresleme muhabbetlerinde hiç fikrim yok ama öğrenmeye açığım. Yardımcı olabileceğin link veya araştırma yapabileceğim bir yer var mı? Şimdiden teşekkür ederim..

Alıntıları Göster
    Bot yapmak için birçok farklı yöntemler mevcut. Yapacağın bot ekrandaki pikselleri okuyup ona göre otomatik tıklama hareketi yapabilir. Bu şekilde yapacağın bot tam çalışmayabilir ve sistem üzerine çok yük bindirir çünkü grafik işleme işlemleri çok kaynak harcatır. İkinci yöntem ve en iyisi yapacağın bir packet bot olur. Packet botlar sunucuya HTTP veya duruma göre genelde Socket üzerinden iletişim kurarlar. Yapman gerekenler ilk önce Wireshark veya benzeri bir programla gidip gelen paketleri incelemk. Sonra eğer baktın packetler şifrelenmiş, o zaman oyun dosyalarını indirip önce şifreleme algoritmasını öğrenip şifrelemeyi kırman gerekiyor, bunun için birsürü yöntem var bu konuya girmeyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi patatessiz patso -- 13 Ağustos 2019; 8:41:51 >

• yusuftunchh Y kullanıcısına yanıt
    O dediğin botlar görüntüye dayalı çalışmıyor. Alıntıladığın mesajımı okudun mu? Orada anlatmışım zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: patatessiz patso

O dediğin botlar görüntüye dayalı çalışmıyor. Alıntıladığın mesajımı okudun mu? Orada anlatmışım zaten.
    Okudum ve wireshark indirerek araştırmaya başladım. gelen giden paketleri görebiliyorum fakat anladığım hiçbir şey yok. Gelen paketler giden paketler nerede? Bunların yapısı nasıl? Her sitenin farklı bir paket sistemi mi var? Ben bu paketleri nasıl analiz ederim? Hadi analizini yapmaya başladım diyelim. Nasıl analiz edicem yani neye bakıcam? Örneğin gemiyi hareket ettirmek istiyorum, ne yapmalıyım? Ayrıca wifi üzerindeki tüm hareketleri algıladığından tüm wifi ağına bağlanan kişilerin de trafiğini gördüğümden bunları neye göre nasıl ayıklicam? hadi bunların hepsini de yaptım. Ben bu paketleri nasıl göndericem? Kafamda bir sürü soru oluştu kısaca. Yani benim tüm bunları teker teker araştırıp öğrenmem zaten yaklaşık 1 ay sürer belki de daha fazla.

• quote:

Orijinalden alıntı: yusuftunchh

Okudum ve wireshark indirerek araştırmaya başladım. gelen giden paketleri görebiliyorum fakat anladığım hiçbir şey yok. Gelen paketler giden paketler nerede? Bunların yapısı nasıl? Her sitenin farklı bir paket sistemi mi var? Ben bu paketleri nasıl analiz ederim? Hadi analizini yapmaya başladım diyelim. Nasıl analiz edicem yani neye bakıcam? Örneğin gemiyi hareket ettirmek istiyorum, ne yapmalıyım? Ayrıca wifi üzerindeki tüm hareketleri algıladığından tüm wifi ağına bağlanan kişilerin de trafiğini gördüğümden bunları neye göre nasıl ayıklicam? hadi bunların hepsini de yaptım. Ben bu paketleri nasıl göndericem? Kafamda bir sürü soru oluştu kısaca. Yani benim tüm bunları teker teker araştırıp öğrenmem zaten yaklaşık 1 ay sürer belki de daha fazla.

Alıntıları Göster
    1. Paketlerin yapısı sunucuya göre değişiyor. Web siteleri genelde HTTP(S) üzerinden çalışır fakat bu tür web bazlı sürekli trafik akışı olan uygulamalar WebSocket veya doğrudan TCP/UDP protokolleri üzerinden haberleşir. Bunun sebebi de oyunlarda her an onlarca istek geldiğinden her istek için tekrar request oluşturmamak için.
    2. Her sunucunun paketleri alma yöntemi farklı. Sunucu tarafında bu veriler değerlendiriliyor ve ona göre client tarafına bir cevap gönderiliyor.
    3. Paketleri analiz etmen için paketlerin içeriğine bakman lazım. Wireshark'ta üzerine tıkladığında paketin içerdiği mesaj/header dosyaları ve yöntemi gibi özellikleri yazar. Ancak çoğu oyun paket alışverişi yaparken şifreleme kullanmakta, eğer böyle bir şey varsa oyunun sunucu tarafında paketleri nasıl deşifre edip kullandığını bulup paketleri o şifreleme algoritmasına göre şifreleyip göndermen gerekiyor.
    4. Gemiyi hareket ettirmek için sunucuya gemiyi hareket ettirmek için gerekli bilgileri içeren bir 'paket' göndermen lazım.
    5. Wireshark bunun için display ve capture olarak iki farklı filtre yöntemi bulunduruyor.
    6. Paketleri göndermen için socket programlama öğrenmen lazım. İstediğin dilde yapabilirsin bunu.

İlk önce temel düzeyde Networking öğrenmeye başlayabilirsin.
    Hevesini kırmak istemem fakat bunlar 1 ayda çözülecek işler değil.
    Önce basitten başla, normal bir siteye nasıl istek gönderilir, karşılığında gelen yanıt nasıl işlenir bunları öğren.
    Öğrenmeye devam edersen belki bir kaç yılda böyle gelişmiş bir bot sistemi yazabilirsin.

Edit: konu baya eski ve konu sahibi ortalıkta yok. O yüzden merak ettiğin başka bir şey olursa PM atabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi patatessiz patso -- 14 Ağustos 2019; 11:40:50 >

• Stephen Chapmanyoutube
    How to Hack Flash Games in Chrome with Cheat Engine [Game: MFP - My Friend Pedro (2014)]
    https://www.youtube.com/watch?v=iSeDztPvZCk

O oyun görebildiğim kadarı ile flash oyunu. Browser içinde çalışıyor.

Yukarıdaki videoda flash oyunlara nasıl müdehale edilebineceğini yazmış.

Lakin senin isteğin imkansız. Oyunun kaynak koduna müdehale olmadan yapamazsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Delifisek.Tux

https://www.youtube.com/watch?v=iSeDztPvZCk

O oyun görebildiğim kadarı ile flash oyunu. Browser içinde çalışıyor.

Yukarıdaki videoda flash oyunlara nasıl müdehale edilebineceğini yazmış.

Lakin senin isteğin imkansız. Oyunun kaynak koduna müdehale olmadan yapamazsın.
    Neden imkansız olduğunu anlayamadım hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: patatessiz patso

1. Paketlerin yapısı sunucuya göre değişiyor. Web siteleri genelde HTTP(S) üzerinden çalışır fakat bu tür web bazlı sürekli trafik akışı olan uygulamalar WebSocket veya doğrudan TCP/UDP protokolleri üzerinden haberleşir. Bunun sebebi de oyunlarda her an onlarca istek geldiğinden her istek için tekrar request oluşturmamak için.
    2. Her sunucunun paketleri alma yöntemi farklı. Sunucu tarafında bu veriler değerlendiriliyor ve ona göre client tarafına bir cevap gönderiliyor.
    3. Paketleri analiz etmen için paketlerin içeriğine bakman lazım. Wireshark'ta üzerine tıkladığında paketin içerdiği mesaj/header dosyaları ve yöntemi gibi özellikleri yazar. Ancak çoğu oyun paket alışverişi yaparken şifreleme kullanmakta, eğer böyle bir şey varsa oyunun sunucu tarafında paketleri nasıl deşifre edip kullandığını bulup paketleri o şifreleme algoritmasına göre şifreleyip göndermen gerekiyor.
    4. Gemiyi hareket ettirmek için sunucuya gemiyi hareket ettirmek için gerekli bilgileri içeren bir 'paket' göndermen lazım.
    5. Wireshark bunun için display ve capture olarak iki farklı filtre yöntemi bulunduruyor.
    6. Paketleri göndermen için socket programlama öğrenmen lazım. İstediğin dilde yapabilirsin bunu.

İlk önce temel düzeyde Networking öğrenmeye başlayabilirsin.
    Hevesini kırmak istemem fakat bunlar 1 ayda çözülecek işler değil.
    Önce basitten başla, normal bir siteye nasıl istek gönderilir, karşılığında gelen yanıt nasıl işlenir bunları öğren.
    Öğrenmeye devam edersen belki bir kaç yılda böyle gelişmiş bir bot sistemi yazabilirsin.

Edit: konu baya eski ve konu sahibi ortalıkta yok. O yüzden merak ettiğin başka bir şey olursa PM atabilirsin.

Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim yararlı bilgiler için.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.