Şimdi Ara

NCS basmak için clandan çıkmak şartmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
5.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • NCS basmak için clandan çıkmak şartmı ? Birde hiç ncs basmamış biri olarak ncs nasıl basılır detaylar nelerdir birisi anlatırsa sevinirim.

• valla clandan cıkıp görevleri iptal edıp basıldını bılıyomda kendım hiç basmadım basanlardan ögeendigim bu
  • Basan arkadaşlar varsa bi el atabilirmi pelerin şimdi çöpemi gidecek :S
  • evet clandan cıkman gerekiior
  • Kesin clandan çıkman lazım yoksa oyun kabul etmiyor yapcak bişey yok ne biçim clandasın sen bu arda bi sölersin başkana falan asist 2 dk değişir gelirsin ne var?!?!
  • quote:

Orjinalden alıntı: riddick31

Kesin clandan çıkman lazım yoksa oyun kabul etmiyor yapcak bişey yok ne biçim clandasın sen bu arda bi sölersin başkana falan asist 2 dk değişir gelirsin ne var?!?!

Clan başkanı olur kendisi
  • Ne güzel haywaniye yapacaktım nicki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antor -- 24 Şubat 2007; 2:21:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Antor

Ne güzel haywaniye yapacaktım nicki

• beyler ncs ne demek cahilliğime verin
  • quote:

Orjinalden alıntı: uliking

beyler ncs ne demek cahilliğime verin

Name Changle Scroll yani Oyundaki ismini değiştirmeye Yarıyor.
  • Name Change scroll ( yani nick deiştiriosun )
  • quote:

Güzel nick.Clan başkanıysan zorlanacaksın.Clanda olmaman gerekiyor.
  • quote:

NCS basmak için clandan çıkmak şartmı ? Birde hiç ncs basmamış biri olarak ncs nasıl basılır detaylar nelerdir birisi anlatırsa sevinirim.

eğer kunt değil isen clanı disbandlaman gerekecek( kunt clan disband çekmeden ncs yaptı kero oldu nasıl oldu bilinmez)

önce clana disband çekiyosun

varsa yapılmamış ve aldığın görev iptal ediyosun

letterda kesinlikle item bırakmıyosun ( dual favorin +1 gitmişti almayı unutmustum iyikide gitmiş zaten gidicekmiş)

friend listesi zaten silincek silmene gerek yok :)

sonra alıyosun ncs unu gidiyosun anvilin hemen sağ arkasındaki bastıbacak adama.

üstünde sağ klick yapıyosun orda name change diye bir seçenek görüceksin zaten tıklıyosun karşına bir kutucuk çıkıyor oraya hayvaniye yazıyosun eger kullanılıyosa kabul etmiyor zaten tekrar deniyosun nick i tutturana kadar.

ayrıca bu işlemler sadece 1. serverlarda yapılıyor a1 b1 c1 vs.

• kunt nasıl yaptı bu işi adamın adı dirk kero oldu ne clanı dagıttı ne başka bişi adam torpillii :D
  • quote:

Guzel ısım
  • quote:

Orjinalden alıntı: DieForYouu

quote:

NCS basmak için clandan çıkmak şartmı ? Birde hiç ncs basmamış biri olarak ncs nasıl basılır detaylar nelerdir birisi anlatırsa sevinirim.

eğer kunt değil isen clanı disbandlaman gerekecek( kunt clan disband çekmeden ncs yaptı kero oldu nasıl oldu bilinmez)

letterda kesinlikle item bırakmıyosun ( dual favorin +1 gitmişti almayı unutmustum iyikide gitmiş zaten gidicekmiş)

sonra alıyosun ncs unu gidiyosun anvilin hemen sağ arkasındaki bastıbacak adama.

üstünde sağ klick yapıyosun orda name change diye bir seçenek görüceksin zaten tıklıyosun karşına bir kutucuk çıkıyor oraya hayvaniye yazıyosun eger kullanılıyosa kabul etmiyor zaten tekrar deniyosun nick i tutturana kadar.

Arkadaş çok güsel özetlemiş

• quote:

Orjinalden alıntı: DarkAdonis

quote:

Orjinalden alıntı: DieForYouu

quote:

aynen öyle

Arkadaş çok güsel özetlemiş

• quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: orCUN_5387

quote:

Antoriye daha güzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: Z4pDoS

quote:

Orjinalden alıntı: orCUN_5387

quote:

Antoriye daha güzel

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.