Şimdi Ara

[BOT FIRSATLARI 2024-2025] (124. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.624
Cevap
282
Favori
627.730
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: realitych

bu attığına benim gösterdiğimden daha güzel diyorsan diyecek bişey yok zaten.
    giyim yaştan çok meslekle ilgilidir bunu da unutmayın

Attigin bariz yasli isi kac yasindasin bilemem 25 yasindayim ben 184 75 kg yum bana her turlu o tur botlar gidiyor boru paca 2000 li model kotlarla giyersen tabi gitmez. ac bakalim giyim markalarinin sayfalarini ayakkabi bolumlerinde attigima benzer modeller var. Neyse uzatmayayim.

Sidik yaristiracak degilim senin zevkin senin tarzin. Millete laf atip bedava verseler giymem falan diyip insanlari asagilama yeter yoksa alintilayip buraya mesajda yazacak degildim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blue mc

Columbia mont almayın. Türkiyede şişirilmiş bir marka. Bizdeki Lcw tarzı casual montdan ibaret. İmkanınız varsa mont olarak mamut, millet, patagonia, arc'teryx gibi markalara bakın.
    geçen sene kaz tüyü the north face almıştım, çok memnunum trakya soğunda altında kısa kollu t-shirt ile geziyorum inanılmaz bir şey.
  • Bot tavsiyesi verebilirseniz sevinirim, en azından aramaya nereden başlayacağım bilirim Amma çok seçenek varmış.

İstanbul'da yaşıyorum, kısa ve orta vadede herhangi bir taşınma düşüncem de yok. Yani aslında kış teğet geçip gidecek.
    Çalışma ortamım ofis. Genelde bilgisayar başında oturuyorum. Mantık olarak bota bile ihtiyacım yok gibi ancak gelin görün ki sadece spor ayakkabım olduğu için ayakkabım dışarda geçireceğim az zamanda bile su alırsa tüm gün ıslak ayakkabıyla durmak kötü olacak.
    Kıyafet sıkıntım yok. T-shirt, kot pantolon işe gidiyorum genelde. Haliyle illa klasik iş ayakkabısı gibi bir bot almama gerek de yok. Spor tarzı da olabilir, hatta olsa iyi olur.
    26 yaşındayım, genç işi olsun biraz

Aslında botum var ama çok ağır; hafif bir şey arıyorum. Önceliğim hafif olması, rahat olması, ofiste giyilebilecek tarzda olması yani kaba olmaması ve tabii ki su falan geçirmemesi. Önerilere açığım

• İnstreet kargo bedava kodu lazım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Morhipo da divarese nin deri botları var 130-180 lira fiyat aralığında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • www.hotic.com.tr
    Hotiç - Deri Ayakkabı, Çanta Modelleri ve Fiyatları - Erkek Günlük Bot Modelleri ve Fiyatları
    https://www.hotic.com.tr/p/polus-siyah-black-gunluk-bot-50313

• Arkadaşlar bu notu aldım bot muhteşem Michelin taban var kaydırma inanılmaz hafif ve 360 derece su geçirmezlik var Amerika fiyatı 75-100 dolar arası değişiyor. 168 liraya aldım resmen bedava numara uyan varsa düşünsün

• Arkadaşlar yds ürünlerini tavsiye ederim hiç öyle 500-600 e yabancı markalara para vermeyin.Urunleri gerçekten çok kaliteli.

• morhipodan aldim,isteyene morhipo siparis sayfasi resmi atabilirim,sadece 1 kez evde denedim numarasi büyük oldu , iş yoğunluğundan bir de 1 ay iade süresi var diye bildiğimden hemen iade etmedim ama iade süresi 14 günmüş , iade süresi geçtiği için satıyorum, 250 liraya satıyorum,İstanbul içi elden teslim edebilirim,pm den isteyenler ulasabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efesliefe -- 29 Ekim 2018; 22:53:8 >

• anl_clk A kullanıcısına yanıt
    Beden yok hiçbir yerde.
    Bedenleri nasil acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: anl_clk

https://www.spx.com.tr/urun/quiksilver-patrol-mid-erkek-ayakkabi-AQYS700018-11850.html?utm_source=criteo&utm_medium=cpc&utm_campaign=lowerfunnel

Arkadaşlar bu notu aldım bot muhteşem Michelin taban var kaydırma inanılmaz hafif ve 360 derece su geçirmezlik var Amerika fiyatı 75-100 dolar arası değişiyor. 168 liraya aldım resmen bedava numara uyan varsa düşünsün
    bedenyok

• quote:

Orijinalden alıntı: barakuda1

Bedenleri nasil acaba?
    43 numara aldım hocam skechers da 43 giyiyorum gayet güzel oldu geniş kalıpları ama stok bulmak çok zor

• www.flo.com.tr
    Dockers by Gerli 225501 Lacivert Erkek Bot 100320372 | Flo
    https://www.flo.com.tr/dockers-by-gerli-225501-lacivert-erkek-bot.html
    arkadaslar 140a geliyor alınır mı

Uzun zamandır bir bot içime sindi ama beden yok

• Bugün şirkette 5 arkadaşla birlikte bundan aldık 190 TL ye buldum en ucuz internette yorumlar olumlu duruyor.

• eagle_beagle kullanıcısına yanıt
    119 tl yazıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: hukuki05

https://www.flo.com.tr/dockers-by-gerli-225501-lacivert-erkek-bot.html arkadaslar 140a geliyor alınır mı
    Bu botun kahverengini geçen yıl almıştım, tabanı çok sert ve kaygan, rahat bir ayakkabı değil, daha uyguna alınmıyorsa önermiyorum

• Arsenal2013 A kullanıcısına yanıt
    Hocam sende hangi model var. Mumkunse gercek fotoğrafı atarmisin sitedekiler cok yanıltıcı.

• MSefa23 kullanıcısına yanıt
    Hocam mesajınızı görmemiştim aldım. Bu fiyata başka bot bulamadım pek bütçemde yoktu.tesekkurler öneri için

• 
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.