Şimdi Ara

[BOT FIRSATLARI 2024-2025] (122. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.624
Cevap
282
Favori
627.701
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ali_33

Arkadaşlar Ukrayna da yaşıyorum ben buranın kış şartlarına uygun bot tavsiyeniz ne olur acaba ?
    Sana esaslı bir Bot Lazım. Yanlış bilmiyorsam Oralar da İyi Kışlar oluyor.. Öneriyi Burda profesyonel arkadaşlar yaparlar.. İyi günler..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • büyük metropollerde böyle solomon,north face falan gereksiz para vermeye değmez 4 yıl önce aldığım cat alaska ve harley botlar hala taş gibi doğru düzgün soğuk yok kar da 1 hafta yağıyor sonra normal sıradan havalar
  • Alin size bot fırsatı dockers su gecirmez deri gg cek ile dahada avantajli olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barakuda1 -- 18 Ekim 2018; 19:13:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bot 42 numara, morhipodan aldim,isteyene morhipo siparis sayfasi resmi atabilirim,sadece 1 kez evde denedim numarasi büyük oldu , iş yoğunluğundan bir de 1 ay iade süresi var diye bildiğimden hemen iade etmedim ama iade süresi 14 günmüş , iade süresi geçtiği için satıyorum, 280 liraya satıyorum,İstanbul içi elden teslim edebilirim,pm den isteyenler ulasabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efesliefe -- 19 Ekim 2018; 23:35:6 >

• Ankara'da olan varsa forum ankara avm'de bambi mağazasında harley ve cat modellerinde bazı modeller cok uygun fiyatlarda satılıyor. 200 tl ye şu an piyasada 400 tl olan linkteki botu aldım .İhtiyacı olanlar düşünebilir.

https://www.ayakkabidunyasi.com.tr/harley-davidson-025m100557-templin-lo-brown-5215025m10055701/
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrKcNzN

Ankara'da olan varsa forum ankara avm'de bambi mağazasında harley ve cat modellerinde bazı modeller cok uygun fiyatlarda satılıyor. 200 tl ye şu an piyasada 400 tl olan linkteki botu aldım .İhtiyacı olanlar düşünebilir.

https://www.ayakkabidunyasi.com.tr/harley-davidson-025m100557-templin-lo-brown-5215025m10055701/
    İstanbuldayım burdaki şubelerde de uygun mudur acaba fiyatı

• Arkadaşlar outdoor ayakkabı tavsiyesi verebilir misiniz merrel asics salomon north face içinden ?

Ben x ultra 3 gtx

Xa pro 3d gtx

Merrel moab beğendiklerim sabahtan akşama 12 15 bin adım atıyorum ve günün %5 (6saat) ini ayakta geçiriyorum ona göre yardim ederseniz sevinirim...

• Lumberjack Shell modelini yaklasik 1 haftadir kullaniyorum. Bulundugum yerde hava su an 0 derece ve yagmurlu.
    Lumberjack disinda bir de North Face'nin Hedgehog Fastpack modelini kullaniyorum, gecen sene almistim.

Izlenimlerim:
    ** Su gecirmiyor. Ozellikle yururken su birikintilerin uzerinden akrobatik hareketlerle ziplayarak gecmek yerine basip gecen biriyim, ve hicbir sekilde ayakkabi su almadi.
    ** Taban: Ayakkabiyi almadan once internetten yorumlara bakmistim, ve yagmurda kaydigiyla ilgili yorumlar vardi. Gunde yaklasik 15 kilometre yuruyorum, ve yagmur varken ayakkabi hicbir sekilde DISARIDA kayma yapmadi. Fakat tabanlar islakken kapali alanlarda kayacakmis hissi verdi.
    ** Ayakkabi genel olarak rahat, herhangi bir sorun yasamadim. North Face 10 ise bu da 9 derim. Fakat uzun sureli kullanimda ayaginiz terliyor, Gore Tex gibi degil.
    Ayakkabiyi 229TLye aldim, ve bence bu tur bir ayakkabi arayanlar icin guzel bir opsiyon.
  • Arkadaşlar Cat ve Harley 43 giyen biri Wolverine’ de kaç giyer bilgisi olan varmı ? Stokda malesef 43 yokta.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • outdoor bot fırsatı yakalamaya çalışıyorum ben de uzun süredir. adidas'ın trekking ayakkabısı var, bkz aşırı sağlam fakat ayakkabı hava alışverişi yapmıyor. uzun yürüyüşlerde ayaklarım su toplamıştı. yazın fransa'dayken ucuza salomon buldum fakat yazlık ayakkabıydı. ilk defa salomon kullandım ve aşırı memnun kaldım. botu da salomon düşünüyorum bu yüzden. türkiye'deki fiyatlar mağlum bekliyoruz bir fırsat

• Izmit outlet center Bambi'de tum cat ve harley botlar 200tl almayani dövüyorlar.

• arkadaşlar salomon hangi mağazalarda satılır acaba izmirde nereden alabilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: efesliefe

https://www.markapark.com/Ayakkabi-Timberland-A1GU8-LEAVITT-WP-LACE-BOOT-BLACK-CONNECTION-11518?gclid=Cj0KCQjw6fvdBRCbARIsABGZ-vQAeaJYReVuKHH94l5wzMWcSRY0MGG775R5LK0VVMkZU-qPZM-n5AMaAoINEALw_wcB  bot 42 numara, morhipodan aldim,isteyene morhipo siparis sayfasi resmi atabilirim,sadece 1 kez evde denedim numarasi büyük oldu , iş yoğunluğundan bir de 1 ay iade süresi var diye bildiğimden hemen iade etmedim ama iade süresi 14 günmüş , iade süresi geçtiği için satıyorum, 280 liraya satıyorum,İstanbul içi elden teslim edebilirim,pm den isteyenler ulasabilir
    Yav rengi koyu kahve olsa nolurmuş ki hiç mi denk gelmez hayirli satislar.

• fensinn kullanıcısına yanıt
    Deriden instreet avm deki outdoor cular.
  • Arkadaşlar Timberland botumu yıllar önce 190 TLye aldım hala sapasağlam ve 1100 TL yapmışlar. Kendilerini ne sanıyorlarsa artık. Dockers sarı bot düşünüyorum sizce iyi mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: efesliefe

Bu mesaj silindi.
    tüketici hakem heyetine gidin aNlatin yardımcı olurlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Wampire^^

Arkadaşlar Timberland botumu yıllar önce 190 TLye aldım hala sapasağlam ve 1100 TL yapmışlar. Kendilerini ne sanıyorlarsa artık. Dockers sarı bot düşünüyorum sizce iyi mi?
    Docker's ve Lumberjack fena değildir. Bi Timberland, Cat olmaz ama fiyatının karşılığını verirler.
  • Asics Gel Sonoma 3 gtx, Ankara Cepa avmde gördüm denedim hoşuma gitti. 500 tl dedi adam. Marka hakkında bilgisi olan var mı abilerim?

• Nétwork kullanıcısına yanıt
    Cat botlar 200 TLye kadar satılıyormuş indirim geldiğinde, bu konuda ki bir arkadaş almayanı dövüyorlar dedi. Timberland neden absürt bir rakam yaptı anlamıyorum. 1100 TL veren oldu mu acaba

• rimm kullanıcısına yanıt
    Cat botlarda sarı renk var mıydı hocam

• 
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.