Şimdi Ara

[BOT FIRSATLARI 2024-2025] (123. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.624
Cevap
282
Favori
627.731
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Günlük kullanıma uygun, su geçirmeyen ve özellikle de karda kullanabileceğim bir ürün var mı?

Bütçem tam olarak belli değil ama yurtdışında olduğum için 70-80 euro olabilir belki ya da diğer teklifleri değerlendrebilirim. Tip olarak ALiexpress satıcılarında güzel ürünler var ama kalitesiz olacaklarını ve su geçireceklerini düşünüyorum.

Rengi siyah veya koyu kahverengi tonlarında olursa mutlu olurum. Farklı renk ve outdoor önerilerinizi de alabilirim.

Aynı şekilde montta arıyorum, sadece siyah renk.
  • aldım bir tane lowa zephyr mid :) 5 sene götürür herhalde. bir de saglam mont bulsam columbia the north face falan guzel olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdiki botların hepsi su geçirmez, çünkü hepsi plastikten yapılıyor:) bi ton para istiyolar deri olmamasına rağmen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • qenosit kullanıcısına yanıt
    Columbia mont almayın. Türkiyede şişirilmiş bir marka. Bizdeki Lcw tarzı casual montdan ibaret. İmkanınız varsa mont olarak mamut, millet, patagonia, arc'teryx gibi markalara bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blue mc -- 24 Ekim 2018; 16:25:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blue mc

Columbia mont almayın. Türkiyede şişirilmiş bir marka. Bizdeki Lcw tarzı casual montdan ibaret. İmkanınız varsa mont olarak mamut, millet, patagonia, arc'teryx gibi markalara bakın.
    boyner in kelebek indirimi yakalarsabiz north of navy mont konusunda cok iyi ama normalde pahali.ben gecen sene lcw de mont 100tl boynerden 150tlye almıştım

• ARKADASLAR HUDAVERSİ SPOR MALZEMELERİ ADİ ALTİNDA BULLDOZER BOT ALDİM 200TLYE İZMİR BORNOVA İSİKKENTTE SİCAK FİRSAT DEGİL KREDİ KARTİ TAKSİT YOK CATERPİLLAR AYNİSİ SARİ BOT DERİ VE SU GECİRMEz İDİ BUDA RESİMİ ORDAKİ ELEMAN 150DEN 300TLYE KADAR VAR DEDİ.

RESİM DEKİLER CEKTİM BAYAN BOTTUR

[BOT FIRSATLARI 2024-2025]

• ARKADASLAR HUDAVERSİ SPOR MALZEMELERİ ADİ ALTİNDA BULLDOZER BOT ALDİM 200TLYE İZMİR BORNOVA İSİKKENTTE SİCAK FİRSAT DEGİL KREDİ KARTİ TAKSİT YOK CATERPİLLAR AYNİSİ SARİ BOT DERİ VE SU GECİRMEz İDİ BUDA RESİMİ ORDAKİ ELEMAN 150DEN 300TLYE KADAR VAR DEDİ.

RESİM DEKİLER CEKTİM BAYAN BOTTUR

[simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/537942/032c77ee-f349-40b6-8895-e39be2d5ff63.jpeg[/simag

[BOT FIRSATLARI 2024-2025]e]

• 30 yaşındayım son 14 yıldır hiç spor ayakkabı giymemiştim. nike ın spor ayakkabısını aldım rahatlığına çok alıştım, şimdi kışın ne giyecem diye düşünüyorum. avm de denemediğim bot veya kışlık ayakkabı kalmadı.hepsi ayağımı sıkıyor ve yürümeye elverişli değil. kışın dahi yürüyen insanımdır.

spor ayakkabı rahatlığında kışlık ayakkabı önerebileceğiniz bir marka var mı? maks. 350₺
  • kaazto28 K kullanıcısına yanıt
    The Northface Chilkat II botu efsane tavsiye ederim ben kışın bu botu kullanıyorum hem rahat hem de sıcak tutuyor. Su geçirmez bir dene derim. Başta üstten parmak uçlarına bastırıyor gibi hissedersin ama iki üç giymede parmak şeklini alıyor.
  • numara, morhipodan aldim,isteyene morhipo siparis sayfasi resmi atabilirim,sadece 1 kez evde denedim numarasi büyük oldu , iş yoğunluğundan bir de 1 ay iade süresi var diye bildiğimden hemen iade etmedim ama iade süresi 14 günmüş , iade süresi geçtiği için satıyorum, 280 liraya satıyorum,İstanbul içi elden teslim edebilirim,pm den isteyenler ulasabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: efesliefe

https://www.markapark.com/Ayakkabi-Timberland-A1GU8-LEAVITT-WP-LACE-BOOT-BLACK-CONNECTION-11518?gclid=Cj0KCQjw6fvdBRCbARIsABGZ-vQAeaJYReVuKHH94l5wzMWcSRY0MGG775R5LK0VVMkZU-qPZM-n5AMaAoINEALw_wcB  bot 42 numara, morhipodan aldim,isteyene morhipo siparis sayfasi resmi atabilirim,sadece 1 kez evde denedim numarasi büyük oldu , iş yoğunluğundan bir de 1 ay iade süresi var diye bildiğimden hemen iade etmedim ama iade süresi 14 günmüş , iade süresi geçtiği için satıyorum, 280 liraya satıyorum,İstanbul içi elden teslim edebilirim,pm den isteyenler ulasabilir
    thh basvurdunuzmu? fişle beraber gidin

• www.instreet.com.tr
    Dockers by Gerli Modelleri ve Fiyatları | Instreet
    https://www.instreet.com.tr/dockers-223271p-siyah-erkek-bot

bu bot sepette 130 tl oluyor herhangi bir kuponla birleşmedi almaya değer mi sizce çok fazla bi beklentim yok
    biraz sıcak tutsun yagmur çamurda idare etsin yeterli benim için

• quote:

Orijinalden alıntı: blue mc

arc'teryx ile columbia arasındaki fiyat farkından haberiniz var mı ? sanki ikiside aynı fiyatta ama insanlar columbia tercih ediyormuş gibi yorum yapmışsınız

• Geçen sene kış biterken aldığım ve bir kaç kez giydiğim şu bot benim için bu sene sıcak fırsat oldu. İndirimlerle 420 liraya gelmişti. En ucuz 800 küsür lirada şu an.

• quote:

Orijinalden alıntı: Oscar Heykeli

Geçen sene kış biterken aldığım ve bir kaç kez giydiğim şu bot benim için bu sene sıcak fırsat oldu. İndirimlerle 420 liraya gelmişti.https://www.markapark.com/Ayakkabi-Timberland-27094-TIMBERLAND-6IN-AUTHENTIC-11499 En ucuz 800 küsür lirada şu an.
    afedersiniz ama bu botu bedava verseler giymem . arkadaş hiç tarzı olan yok mu forumda.
    alın şöyle bir bot . gören nerden aldın bunu diye sormazsa ben de bişey bilmiyorum .

• arkadaşın avukatı değilimde zevk meselesi üstte ki botuda giyebilen alttaki botuda giyebilecek biriyim ne alakası var bedava verseler diye milleti aşağılama yapıyorsun.

Üstte bot kullanım ömrü, çarpmalara karşı ve kirlenmeye karşı senin bottan çok daha avantajlı üstelik arada yaş farkıda var.

Üstteki genç işi alttaki daha +35 dir.

Önerdiğin bottan çok daha güzel botlarda var, gir hotiçe bak bir dünya var.

Al bu senin attığından daha iyi hem genç hem de orta yaş için

• Uygun salomon, merrell model ve fırsatları şu an var mı?
  • kaazto28 K kullanıcısına yanıt
    Goretex astarlı spor ayakkabıları kışın kullanabilirsiniz. Su almıyorlar. Reebok Adidas ve Nike uygun fiyatlı modelleri bulunabiliyor ara ara. Gtx yazıyorlar modelinin yanına

• quote:

Orijinalden alıntı: krstarica

arkadaşın avukatı değilimde zevk meselesi üstte ki botuda giyebilen alttaki botuda giyebilecek biriyim ne alakası var bedava verseler diye milleti aşağılama yapıyorsun.

Üstte bot kullanım ömrü, çarpmalara karşı ve kirlenmeye karşı senin bottan çok daha avantajlı üstelik arada yaş farkıda var.

Üstteki genç işi alttaki daha +35 dir.

Önerdiğin bottan çok daha güzel botlarda var, gir hotiçe bak bir dünya var.

https://www.hoticshoes.com/p/wany-siyah-black-gunluk-bot-47855

Al bu senin attığından daha iyi hem genç hem de orta yaş için
    bu attığına benim gösterdiğimden daha güzel diyorsan diyecek bişey yok zaten.
    giyim yaştan çok meslekle ilgilidir bunu da unutmayın

• Renklerini ve zevklerinizi söylerseniz bizde ona göre konbin yaparık

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.