Şimdi Ara

Bot alacağım, tavsiyeleriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yarın bot alacağım arkadaşlar. Bu seneki bot konularına baktım ama yine de sormak istedim. Sizce fiyat,rahatlık,dayanıklılık açısından hangi markayı tercih edeyim?

• ben collezione dan almıştım 65 tl ye kahverengi (koyu) 1 yıldır giyiyorum ve güzel şık kullanışlı bir bot. Açıkçası zaten kış da bitmek üzere bence uygun ve ideal bir bot olacaktır sizin için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi martinist -- 28 Ocak 2012; 20:32:16 >
  • buldozer scoter caterpıller markalarından birini secebilirsin ben buldozer kullanıyorum ss attım
    sevdiğim modellerden biriydi
     Bot alacağım, tavsiyeleriniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onurca -- 28 Ocak 2012; 20:36:15 >
  • @martinist teşekkür ederim. Kış bitecek gibi değil daha Zaten kamplarda da kullanırım ileride.

@Onurca sağol ss için, güzele benziyor, fiyatı ne kadar bu modelin?
  • Greyder.
  • CAT her türlü gider
  • Ayrı bir konu açmak istemedim. Bende bot düşünüyorum ama 48 numara bulamıyorum malesef. Yeşil kundura internet sitesinde Harleyin var ama oda stokta yok gözüküyor. İstanbulda bildiğiniz harley satan yer var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Alabiliyorsan timberland al. Greyder, harley, cat hepsi fasa fiso.
  •  Bot alacağım, tavsiyeleriniz?
  • 300 lira vericeksen 1 numara timberland yoksa dockers al 150 liraya
  • quote:

Orijinalden alıntı: its miller time

Alabiliyorsan timberland al. Greyder, harley, cat hepsi fasa fiso.

• cat,greyder,hammer jack hepsini denedim iyi.siz beleş ylolu tavsiye edeyim askr tanıdığınız varsa subay botu fermuarlı içi yünlü hepsinden iyi ve kalitelidir kar yaş çamur su bu botun yaşam kaynağıdır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.