Şimdi Ara

Bosuna kendinizi yoruyorsunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Anayasa referandumdan %60 ile geçecek.Bundan 5 yıl sonrada başka şeyleri tartışmaya başlayacaklar neleri olduğunu tahmin edersiniz.Siz eğitiminize işinize kafa yorun giresunlu ayşe teyzemin hiç bir şey okuduğu araştırdığı yok.

• Herşey olacağına varır
  • Gogoesteban kullanıcısına yanıt
    Her şey olacağına varmaz.

Biz dedik;

-“Herşey olacağına varır!”

Allah c.c dedi ki;

-“İnsan için ancak, çalıştığı vardır!” Necm suresi- 39

Biz dedik ;

-”Nasipse olur, kısmetse odur..”

Allah c.c dedi ki;

-”Biz her insanın kaderini, kendi çabasına bağlı kıldık.” (İsra Suresi. 13

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mark Valley -- 16 Ocak 2017; 15:52:46 >
  • Giresunlu ayşe teyzeni; köylü, çomar, koyun diye nitelendirirsen, kendi düşüncen hariç herkesi gerizekalı ilan edip cahil diye nitelendirirsen zaten okuyup araştırmasına gerek kalmaz.

Dip Not: Geleceği sadece Allah bilir.
  • milletin baskanlık sistemi adı altında nelerin degişeceginden haberi yok. Durmak yok uyumaya devam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: HasimShn

Giresunlu ayşe teyzeni; köylü, çomar, koyun diye nitelendirirsen, kendi düşüncen hariç herkesi gerizekalı ilan edip cahil diye nitelendirirsen zaten okuyup araştırmasına gerek kalmaz.

Bu konuda söylediklerine alakali bir şey yok boş konuşma

• Referandum = Halk.

Bahsettiğin ayşe teyze uzaylı yada papua yeni gineli sanırım :)

Boş konuşan sensin.
  • En yüksek oy oranları bile %50 değildi. Bu teklifin geçmeme ihtimali hala yüksektir.
  • ayşe teyze keşke papua yeni gineli yada uzaylı olsa

gel görki
  • quote:

Referandum = Halk.

Bahsettiğin ayşe teyze uzaylı yada papua yeni gineli sanırım :)

Boş konuşan sensin.

Ayşe teyzemin araştırmadigindan okumadigindan bahsediyorum ama kıt kafalisin sana tek tek anlatmak gerekiyor sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

En yüksek oy oranları bile %50 değildi. Bu teklifin geçmeme ihtimali hala yüksektir.

Ben çok rahat geçeceğini düşünüyorum inşallah yanilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: cengiz hard

Geçmezse ne yapacaklar ben çok merak ediyorum. Olay aynı 1 kasım seçimleri gibi de olabilir. Halk kaosu seçti denilebilir. Nasıl ki seçimler yenilelip tek başına iktidar oluncaya kadar seçime gidildiyse benzer bir senaryo gerçekleşebilir. Referandumdan Hayır çıktığı takdirde, "tamam ya millet hayır diyor uzatmanın manası yok" deyip bu işten vazgeçileceğini hiç sanmıyorum

Bende aynı fikirdeyim. Kaos çıkartılır, felaket tellallığı yapılır ve erken seçime gidilir.

Bilmem hatırlayanınız var mı, bu ülkede 7 Haziran 2015 tarihinde genel seçim yapıldı. AKP tek başına iktidar olamadı. Çıkan sonuç resmen kabul edilmedi ve seçim yenilendi.

"Seçim sonucunu beğenmedik en iyisi bir daha yapalım."

• quote:

Giresunlu ayşe teyzeni; köylü, çomar, koyun diye nitelendirirsen, kendi düşüncen hariç herkesi gerizekalı ilan edip cahil diye nitelendirirsen zaten okuyup araştırmasına gerek kalmaz.

Giresunlu Ayşe Teyze'nin televizyonu açtığı zaman izleyeceği karşıt görüş yok. İnternete erişip de burayı okuma imkanı yok. Yani referandumda neden hayır demesi gerektiğini öğrenme fırsatı yok. Dolayısıyla kimsenin burda ona çomar dediği de yok. Ama sen kendi kendine triplere girebilirsin.

• The Nameless Man T kullanıcısına yanıt
    Giresunlu ayşe teyzenin beyni yok mu yani? Sanane ayşeden fatmadan?
  • Bence sen kendinde beyin var mı yok mu ona bir bak. Yazdığımız mesajlardan olmayan anlamlar çıkarıyorsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.