Şimdi Ara

Hepiniz cinsellikle kafayı yemissiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
1.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Neden biliyor musunuz ? Hala anlamadınızmı yabancı kadınlar bile turk ve Arap erkekleriyle alay ediyorlar,bunun tek sebebi sizsiniz,sosyal medyada bayanlarla konuşurken hemen cinsellik konusu açıyorsunuz,Avrupa'da ki Rusya'daki erkekler o kadar güzel kızın yanında onları cinsel obje olarak görmüyor,kafanizdan şu şeyi çıkarın milli olmassam beni erkek yerine koymazlar falan,zaten edepli davranirsaniz herşey olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Are yu disko...Are yu kola Cem yılmazın dediği gibi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • göktuğbey kullanıcısına yanıt
    Are you onların umudu

• Abi şimdi rus kadınları çok güzel diyoruz, rus kadınları naz yapmaz falan diyoruz hep övüyoruzda siz böyle rus kadınlarını övmeye devam ederseniz, rus kadınlarına sanki dünyada tek kadınmış gibi bakarsanız bu sefer onlarıda şımartırsınız. Sıkıntı sizde. Türk kezbanları durup dururken böyle olmadı bence biz şımarttık kızları.
  • James Sawyer kullanıcısına yanıt
    Aynen kardeşim Türk erkekleri çok şımarttı bizimkilerini

• 21Temmuz kullanıcısına yanıt
    Konuyu açarken bahsettiğim tipten biriside sensin biliyorsun dimi ? Kardeşim cinsellik olur Allah’ın verdiği bir özellik oda fakat sen hemen Normal bir bayana söylersen başta cinselliği sonra böyle kötü algı oluyor sen hiç interpals da takıldın mı ? Kızlar direk Türkiye’yi be Arap ülkelerini banlamış asla mesaj atamıyorsun siten dil geliştirmeye yarıyor fakat bizimkiler zaten yapacakları cinselliği başta açarak bizi bitiriyor

• Olm erkek sinek dahi cinselligi dusunuyor la

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Askerde Kesinlikle Salak Olun
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kanatlandırmayan_Redbull kullanıcısına yanıt
    Kardeşim bizde erkeğiz yanlış anlamayın onu herkes düşünüyor ön sevişme en iyisi mesela ama hemen böyle bu konuda açtığımız için bayanlar bizi sapık zannediyor

• İnsanlar duygularını bastırdıkça o duygular bilinçaltına sıkışıyor.sonra bunlar konuşuluyor işte

• Kızların kezban olması, erkeklerin abaza olması aynı sebepten: bu ülkenin insanı hala evlilik öncesi cinsellik yaşayan kadına ucuz kadın gözüyle bakıyor. Bunu aşarsak ne erkekler yurt dışına seks ticareti için gider ne de Erasmus'ta ortam malı olmuş Türk kadınlar kalır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla cinsellik yaşı geç . İnsanlar çekiniyor yaşayamıyor derseniz ayrı sabaha kadar konuşuruz .

Lakin türk kızlarına bu kadar laf atan türk erkekleri de farksız değil . Kendine bakım yapmayan , sivilcesi olup yüz bakımından bi haber olan , vücut vs salamayıp göt göbek dolaşan , spor vs hak getire tipler türk kızlarını çatır çatır eleştiriyor . Saç baş yüz el cilt bakımı olarak bi erkek vs kız yapın siz de anlayacaksınız . Sonra adam önüne gelen kızı beğenmiyor kendine bakmadan .

Diğer bir sebep de abaxan erkekler . 18 yaşındaki bir kıza şu an düzgün kıyafetli açık saçık olmayan ortalama tipteki bir kıza günde 10 larca istek dm fakan geliyor . En mütevazi insan bile ben neymişim diyor bu yüzden .

Bu problemi çözmek için önce erkekler birazcık lan bende ne var ben ne istiyorum ? Sorunu yanıtlamalı . Bir de erkekler abazanlığı bırakmalı artık .

• semachann kullanıcısına yanıt
    Erasmusta ortam malı olmuş Türk kızı derken teyzemin kızı Almanya’da olm 😂😂😂

• Empirewashere E kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam kendimize çeki düzen vermeliyiz önüne gelene yazıyorlar,Türk erkeklerini artık abaza olarak algılıyor hepsi,bizim erkeklerimiz Türk kızlarını böyle şımarttı,ve bu ilerde çok problem olacak kıçı kırık bir kız bile instagramda dediğin gibi dmler yağıyor,bu sorun çözülmezse kızlarda şımarır erkeklerde abazalığa devam eder.

• dertliadamınkabusu D kullanıcısına yanıt
    Bak sana başıma gelen olayları aynen anlatayım . Benim sevgilim var . 4 senedir . Ben kendim ortalama bir tıp sayılırım . Üstü değilimdir ama 1-2 tık altı olabilirim . Fakat sevgilim ortalama üstü güzel . Bana mesela 4 senelik ilişkimizde bir gram yavşama olmadı . Sevgilime gelirsek günde fix 10 tane takip isteği , 3-4 dm isteği . Bildirimin açık fiz takip ediyorum . Hepsi yavaşamak isteyen tipler .

Diğer bir ilişkiden örnek vereyim . Benim sevgilim gene 19 yaşında . Liseli arkadaşım var 11. Sınud . Sevgilisi 9. Sınıf . Kıza günde gelen dm nin falan haddi hesabı yok . Üstüne üstlük bir sürü blowjob , penis fotosu falan geliyormuş . Bu kız da güzel bir kız .

Bir de tanıdığım orta bile diyemeyeceğim bir kız var . Popülerlik , yüz , tip , fizik hiçbir şey gerçekten yok . Durum diğer ikisinden farklı değil .

Anlayacağın yaşı küçük , güzel , çirkin vs ayırt etmeden kızları deniz zannedip rastgele oltayı atıyorlar . Attıkları gibi de direk balığın ağızlarına düşmesini bekliyorlar .

Erkekler bu kadar büyük bir açlıkla yazdıkça ve direk konuyu cinselliğe getirdikçe kezban dediğimiz kızlar türeyecek . Çünkü o kıza dm de vermesi istenmiş , penisinin fotosu atılmış , ahlaksız tekliflerde bulunulmuş . Kız da reddedince büyük ihtimalle anasındam avradına hakaret edilmiş . Şimdi bu kız yanına yaklaşan bir erkeğe sapık veya tecavüzcü veya direk sevişmek niyetinde olan biri gibi bakmasın . Şahsen ben kız olsam bakardım . Bu yüzden maalesef suçlayamıyorum . Bunu yapan erkeklerden başkası değil . Sonra yüzüme bakılmadı diye ağlayanlar da erkeklerden başkası değil . Bu devran böyle gider . Üzüldüğüm başka bir sosyal konu .

• Kalkmıyor mu hocam ?

• ruzgarnufel kullanıcısına yanıt
    Hocam kalkıyor kalkmasınada her önüme geleni dışarda o gözle bakmıyorum ve bu yüzden Abaza sınıfına girmiyorum dedim ya Avrupa’da Rusya’da erkekler normal birşey miş gibi davranıyorlar o kadar güzel kızın yanında biz sadece tanışma. Evresinde cinsellik hemen konusunu açıyoruz ve sapık damgası yiyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dertliadamınkabusu -- 10 Eylül 2018; 0:22:8 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.