Şimdi Ara

Bostanci oto sanayide usta onerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 2001 model VW Bora arabamin bagajini sanirim sert kapatmamdan dolayi, saniyorum kilidin dili kirildi ve kilitli kaldi. Bunu sanayide nerede yaptirabilirim? Kaportaciya mi gitmeliyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up up

Sanayi yolundayim bi tavsiye

• _AsDeRf_ _ kullanıcısına yanıt
    vw acar var oraya gidebilrsin yardımcı olurlar sanayiye yukarıdan girince hemen soldan içeri girince görürsün
  • xpmagduru kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin cevabinizi ne yazikki servise girdikten sonra gordum. Acar oto nun sokaginda aksoy otoya girdim. Yine vag grubu ozel servisi. Kablo tesisatinda sorun olmus arac yasindan dolayi. 4 kablo degistirdiler 50 liraya ciktim servisten. 1-1.5 saat surdu.

• _AsDeRf_ _ kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun üstadım.
  • Bütün sanayilere gir, ama Bostancıya asla girme. Adamın donuna kadar alıyorlar. Bir yerden yapıyor diğer yerden bozuyor insanı kamiller . . .
  • Valla adamin basinda bekledim bi 5-10 dk. Baktim agirdan aliyor. Gittim oturdum iceri. Motorla ilgili bir sorun olmadigi icin pek korkmadim sahsen. Zaten kablolari da kirik yerleri kesip birbirine bagladi cok karisik bir iscilik yoktu yani. Bitek kilit motorunu degistirmisti. Bakti ondan degilmis gene eskisini takti.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: _AsDeRf_

Valla adamin basinda bekledim bi 5-10 dk. Baktim agirdan aliyor. Gittim oturdum iceri. Motorla ilgili bir sorun olmadigi icin pek korkmadim sahsen. Zaten kablolari da kirik yerleri kesip birbirine bagladi cok karisik bir iscilik yoktu yani. Bitek kilit motorunu degistirmisti. Bakti ondan degilmis gene eskisini takti.

Sizinki pek birşey değil, benim arabamın şanzıman'ını mahvetmişlerdi . . .
  • bostancıda vag grubu dediğin zaman vw tech ilkan ustanın üstüne tanımam tek kötü yanı her zaman dolu gitmeden 3-4 gün önce aramak lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.