Bildirim
boşta olan plaka sorgulama
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zannetmiyorum.
http://www.ankara.pol.tr/online.php?id=12quote:
Orijinalden alıntı: AkdenizLee
Zannetmiyorum.
plaka tahsis olarak aratın. tc kimlik ile 24 saat rezerve edebiliyorsunuz.. -
turkiye.gov.tr adresinde de var.quote:
Orijinalden alıntı: salserol
http://www.ankara.pol.tr/online.php?id=12
plaka tahsis olarak aratın. tc kimlik ile 24 saat rezerve edebiliyorsunuz..
Alıntıları Göster
https://www.turkiye.gov.tr/arac-sorgulama
-
Edevlet arac sorgulamadan bir plaka yazarak bostami yoksa bi arac uzerinde oldugunu gorebilirsiniz;)
Ankara da plaka tahsistende sadece onemsiz bosta plakalari gorebilirsiniz, eger ozel plaka istiyorsaniz gorevli emniyet amirine yonlendirirler, bagis karsiligi aliniyor diye biliyorum;)
Ben sansima mukemmel bi plaka dusurdum plaka tahsisten , ama araba gelene kadar 1 ay hergun alip iptal edip tekrar aldim
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
ikametinizin olduğu ilçenin emniyet müdürlüğü dışında başka bir yerden plaka alamazsınız. Kendi şubenize sorabilirsiniz boştaki plakaları.quote:
Orijinalden alıntı: kagan06
Edevlet arac sorgulamadan bir plaka yazarak bostami yoksa bi arac uzerinde oldugunu gorebilirsiniz;)
Ankara da plaka tahsistende sadece onemsiz bosta plakalari gorebilirsiniz, eger ozel plaka istiyorsaniz gorevli emniyet amirine yonlendirirler, bagis karsiligi aliniyor diye biliyorum;)
Ben sansima mukemmel bi plaka dusurdum plaka tahsisten , ama araba gelene kadar 1 ay hergun alip iptal edip tekrar aldim -
quote:
Orijinalden alıntı: peugeot206WRC
ikametinizin olduğu ilçenin emniyet müdürlüğü dışında başka bir yerden plaka alamazsınız. Kendi şubenize sorabilirsiniz boştaki plakaları.
Hocam istanbul kartalda oturuyorum ornek olarak istedigim plakayi kadikoy veriyor diyelim alamiyor muyum? Gerci istedigim plaka sadece son 4 sayi. Harf olarak bulacagimi sanmiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: 7he mcRp
quote:
ikametinizin olduğu ilçenin emniyet müdürlüğü dışında başka bir yerden plaka alamazsınız. Kendi şubenize sorabilirsiniz boştaki plakaları.
Hocam istanbul kartalda oturuyorum ornek olarak istedigim plakayi kadikoy veriyor diyelim alamiyor muyum? Gerci istedigim plaka sadece son 4 sayi. Harf olarak bulacagimi sanmiyorum
Alamazsın.
İkametin nerede ise o bürodakilerden alabiliyorsun. -
quote:
quote:
quote:
Alamazsın.
İkametin nerede ise o bürodakilerden alabiliyorsun.
Istedigim plakayi alamiycam o zaman durum boyle ise
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Maalesefquote:
Orijinalden alıntı: 7he mcRpquote:
quote:
quote:
Alamazsın.
İkametin nerede ise o bürodakilerden alabiliyorsun.
Istedigim plakayi alamiycam o zaman durum boyle ise
Alıntıları Göster
-
arkadaşlar ben ALT plaka almak istiyorum şimdiki plakamı değiştirerek.Baktım sorgulamada 06 ALT 22 sorgulamada araç bulunamadı yazıyo bu plakayı alabilirmiyim ben ?quote:
Maalesef
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: ultrankara
arkadaşlar ben ALT plaka almak istiyorum şimdiki plakamı değiştirerek.Baktım sorgulamada 06 ALT 22 sorgulamada araç bulunamadı yazıyo bu plakayı alabilirmiyim ben ?
arkadasin sorusunu cevaplayacak birisi yok mu ? Bende merak ediyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Buldozer_u
quote:
Orijinalden alıntı: ultrankara
arkadaşlar ben ALT plaka almak istiyorum şimdiki plakamı değiştirerek.Baktım sorgulamada 06 ALT 22 sorgulamada araç bulunamadı yazıyo bu plakayı alabilirmiyim ben ?
arkadasin sorusunu cevaplayacak birisi yok mu ? Bende merak ediyorum
Istenilen ALT plaka hangi ilceden veriliyorsa o ilçeye kaydinin yapilmasi gerekiyor. Yani hangi semtte oturuyorsaniz sadece o semtten plaka alabiliyorsunuz. Bunun icin ikametgahi hangi ilce veriyorsa orada gosterdikten sonra trafik subeden plaka temin edilebilir.
Belli bir ücreti verdiğiniz zaman istediğiniz plakayı alabilirsiniz.
Ben ankaradan plaka tahsis işlemi yaptım internetten.
1.ayrıca yarın için randevu almam gerekir mi?
2.rezerve ettiğim bu plakayı almam için plakanin illa oturduğum semtte mi olmasi gerekiyor?
3.kendim özel bir plaka oluşturmam için ne kadar ücret ödemem gerekiyor?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rogersin -- 2 Aralık 2015; 22:33:14 >
Trafik şubesi haricinde hiç bir şekilde boş plaka Sorgulaması ve ayırtma işlemi yapılamaz. Muamelecilere gidersen seni uğraştırıp paranı alırlar. Git trafik şubeye özel plaka istiyorum de. Onlar seni memura yönlendirecekler. Memur da seçtiğin harf grubuna göre plaka söyleyecek. Bu plakaya göre şube hesabına bağış yapacaksın. Kafadan 3-4 bini gözden çıkart.
Haydaa o neymiş o kadar çok para yav, neyse diğer sorularıma da yanıt bekliyorum arkadaşlar ankara Emniyet'ini bilenler
quote:
Orijinalden alıntı: rogersin
Haydaa o neymiş o kadar çok para yav, neyse diğer sorularıma da yanıt bekliyorum arkadaşlar ankara Emniyet'ini bilenler
Az bile söyledim. Tabi ilçeye göre değişir. İstanbul'da böyle.
quote:
Orijinalden alıntı: zx6r
Kafadan 3-4 bini gözden çıkart.
3-4 bin filan değil, geçende bir akrabam aldı, sadece polis vakfına 500 Lira yardım amaçlı makbuz kesiyorlar. -Gerçi o da kanuni olarak mecbur değilmiş.- Hepsi o kadar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |SEÇKiN| -- 14 Eylül 2016; 18:27:55 >
Benzer içerikler
- ehliyet sınıf ekleme ücreti
- 3 harfli özel plaka fiyatları
- araba benim üzerime ama başkası kullanıyor
- anadolu yakası araba kullanma yerleri
- shell oto yıkama fiyatları
- trafik cezası itiraz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X