Şimdi Ara

BOSNA HERSEK HAKKINDA.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaşayan/yaşamış olan bilen varsa bilgilerini aktarabilir mi?
    Şu an üniversite okuyorum bırakıp orda 0 dan hukuk okumayı düşünüyorum hem fiyatları uygun hemde ingilizce eğitim dünyanın her yerinde geçerli diploma.
    Sizce 1 seneyi yakmaya değer mi şu an 1. Sınıftayım
    Orada yaşam hakkında türkiye ile kıyaslarsak neler farklı yaşayanlar ingilizce biliyor mu zorluk çeker miyim sizce
    Duyduğuma göre %50 müslüman %50 değilmiş ben dinle ilgisi olmayan bir türk olarak orada iki taraftanda olmama gibi bir dışlanmaya girer miyim acaba dinle ilgili çok konuşmam fikir belirtmem ama eninde sonunda anlaşılacaktır zaten.
    Saraybosna bazımda değerlendirirseniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tr dahi denklik yok diye saniyorum bosna da dunya da nasil olacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: fokof

tr dahi denklik yok diye saniyorum bosna da dunya da nasil olacak

Tr denklik konusunda hepten kıl zaten.

Ben Polonya'da okuyorum şu an. Her yıl birşeyler değişiyor bitirince kim bilir nolcak diyerek okuyoruz.

Facebooktan denklikle ilgili gruplardan okuyorum. 3 türk aynı üniversitede aynı bölümde aynı sınıfta okumuş aynı dersleri görmüş. Birinden 6 birinden 3 birinden 2 eksik ders çıkarmışlar denklik için.

Yök şu an suriyelileri sınavsız yerleştirmeyle uğraşıyor zaten napsın kendi milletini

• Ryuzaki Hideki kullanıcısına yanıt
    yani tr avrupa dan daha mi secici diyorsunuz bu konuda?

Ayrıca burda uluslararası ticaret okuyorum zaten burda bunu okumaktansa ingilizce hukuk daha cazip geliyor

• Üniversite diploması olayı eski anlamını baya yitirdi. Tıp olayı da Internet sayesinde değişti doktorluk bile gidici meslekler arasında. Haaa Türkiye'de doktorlar, diğer beyaz yaka ve bilgi çalışanı meslekler arasında iyi konumda ancak bu Türkiye'de zaten birçok şeyin dengesiz ayarsız olmasının sonucu.

Ancak turistik kültürel gezi için gidilebilir Bosna Hersek 'ta Adriyatik denizine açılan Neum Koridoru denilen Hırvatistan'ı ikiye bölen 20km'lik sahil hattı var onu merak etmişimdir hep , kültürümü arttırmak üzere gitmeyi kendim şahsen düşünebilirdim.

11 yıl önce açıldı
    BOSNA HERSEKTE MAHSUR KALDIM
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Up

Orijinalden alıntı: fokof

yani tr avrupa dan daha mi secici diyorsunuz bu konuda?

Avrupadaki geçerliliği net araştırmadım ama avrupa ülkesinden avrupa ülkesine olunca daha rahat olduğunu sanıyorum.

Türkiye'deki seçicilikte baştan mantık yok zaten yök ona ayrı buna ayrı muamele çekiyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.