Şimdi Ara

Bosch MKM6000 Kahve Öğütücü(Resimli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
8.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Eğer siz de bizim gibi kendi baharatını öğütmeyi sevenlerdenseniz bu aleti almanızı tavsiye ederim.Eski Sinbo öğütücümüz dikkatli kullanmamıza rağmen bozuldu.Ben de araştırdım ve bunu aldım.İnidirim kuponumuz vardı 45 TL'ye geldi.
    180W motor, 75 gram kapasite, sessiz çalışıyor, Edelstahl çelik iç hazne(eğimli),küçük ve şık,plastik aksam kaliteli, Slovenya malı.Daha bir şey öğütemedim, öğütünce resim eklerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egenin_efesi -- 10 Kasım 2015; 19:07:34 >

• üstad konuyu açalı epey zaman olmuş ama

Nasıl memnun musunuz cihazdan. ?

Benim hanım da istiyor araştırıyorum. Lütfen yorumlarınızı eksik etmeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: out

üstad konuyu açalı epey zaman olmuş ama

Nasıl memnun musunuz cihazdan. ?

Benim hanım da istiyor araştırıyorum. Lütfen yorumlarınızı eksik etmeyin

Cihazdan oldukça memnunum. Kesinlikle tavsiye ederim, öğütmesi ise çok iyi. Kılavuzunda öğütme tavsiyeleri bulunmakta, hangi tip kahve için ne kadar çalıştırmak gerektiği gibi bilgiler de mevcut. Öğütme yapınca resim ekleyecektim unutmuşum, müsait bir zamanda ekleyeceğim.
  • 1 haftadır ürünle ile ilgili araştırma yapıyorum. Bende bir kaç yerden iyi yorumlar aldım.

Aldğınız site hangisiydi acaba? Belki halen bir kampanya yapabilirler :))
  • Ben bununla kahve,baharat vb. öğütüyorum,gayet memnunum.(Mesela tohum olarak aldığınız kimyonu bunda öğütüp kullanınca tadı da kokusu da bambaşka oluyor)
    Yalnız sürekli kullanamıyorsunuz,yani 10 dakika çalıştırayım,arka arkaya işimi halledeyim olayı yot,1 saat içinde belirli bir süreyle kullanılıyor,sanırım sonra motorun soğuması gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedat_1907fb

1 haftadır ürünle ile ilgili araştırma yapıyorum. Bende bir kaç yerden iyi yorumlar aldım.

Aldğınız site hangisiydi acaba? Belki halen bir kampanya yapabilirler :))

Ben bu ürünü mağazadan aldım, anneler günü için indirim kuponum vardı, pazarlık ve kuponla birlikte epey ucuza almıştım.
  • Filtre kahve yapmak icin bu urunu dusunuyorum bende.

Aslinda Delonghinin de ogutucusu var Kg 49 yada 79, onlarda iyi gorunuyor.

Bosch da iyi bir marka, Filtre kahve cekimi icin onerirmisiniz ? Farkli kalinlikta cekim yapabiliyor sanirim ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Espresso Makinesi tavsiyesi!!!
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Türk kahvesi için önerir misiniz? İnce çekim yapabiliyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    Aldığımızdan beri hep baharat öğüttük, kahveyi beğendiğimiz yerden aldığımız için öğütme ihtiyacı duymadık. Onun için kahveyi nasıl yapıyor bilmiyorum. Başka alan varsa yardımcı olabilirler.
  • Selamlar, peki kullandıktan sonra hazneyi nasıl temizliyorsunuz, su ile yıkarsak bozulma ihtimali var mı yoksa sadece nemli bir bezle mi silmemiz gerekiyor? Türkçe kullanma kılavuzunun olmaması bence eksik hizmet. Normalde Türkçe kullanma kılavuzunu eklemelerinin kanuni zorunluluk olduğunu biliyorum.
  • Selamlar,

Bu konuda güncel tavsiyeniz olur mu?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.