Şimdi Ara

Bosch BGS6PRO2 Kullanan yok mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bosch BGS6PRO2 almayı düşünüyoruz. Ne kullanan bulabildim ne yorum. Bu cihazı kullanan hiç mi yok?

• Uzun araştırmalar sonunda pro1 olanını mağazada deneme şansı bulmuştum, ben de gittigidiyor.comdan dün sipariş ettim bakalım, tahminlerim beni yanıltmazsa oldukça iyi bir markanın iyi bir modeli..
    Kullandıkça deneyimlerimi buradan paylaşırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahbemetin

Uzun araştırmalar sonunda pro1 olanını mağazada deneme şansı bulmuştum, ben de gittigidiyor.comdan dün sipariş ettim bakalım, tahminlerim beni yanıltmazsa oldukça iyi bir markanın iyi bir modeli..
    Kullandıkça deneyimlerimi buradan paylaşırım.

Görüşlerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum. Sanırım pro3 modeli çıkmış bu süpürgenin. Tr ye henüz gelmemiş. Avrupada bir çok ülkede satışta. Yorumları da çok iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pro2 aldım bakalım daha kargoya verilmemiş, aslında Pro 3üçü de merak ettim şimdi.
  • quote:

Pro2 aldım bakalım daha kargoya verilmemiş, aslında Pro 3üçü de merak ettim şimdi.

Ürünü kullanmaya başladınız mı? Memnun musunuz? Düşüncelerinizi merak ettim.
  • Kardeşim hiç tereddüt etmeden alabilirsin. Hergun temizlediğimiz yani supurduğumuzu sandığımız halıları Temiz iken yeni süpürgeyle geçince şok oldum. İçinden 100 gram toprak bir o kadarda tüy kıl yumağı çıktı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Kardeşim hiç tereddüt etmeden alabilirsin. Hergun temizlediğimiz yani supurduğumuzu sandığımız halıları Temiz iken yeni süpürgeyle geçince şok oldum. İçinden 100 gram toprak bir o kadarda tüy kıl yumağı çıktı.

Vay be. Emiş günü iyi değil diyenler vardı. Demekki emiş gücüde iyiymiş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bosch mu?Arçelik mi?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben çok araştırdım en sonunda bosch kalitesini tercih ettim. Zaten evi süpürdüm ama son dereceye hiç getiremedim. Başlık resmen yapışıyor halıya. Aksesuarları oldukça sağlam. Gitti gidiyor dan 1000 lira üzerine 100 lira chip para ile 850, 50 lira da avantajix gelse 800 iyi fiyata geldi bana. Süpürgeyi 950 ye satıyorlar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.