Şimdi Ara

Boşanıyorum... (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
2
Favori
5.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cinsel organ: hemen darp raporu al hoccamm bence. boşanmak için kanıt olsun

• kadınlara ne kadar hak verirseniz o kadar odunlaşıyorlar anladığım kadarıyla.İyi niyeti suistimal etmenin nirvanasını yaşayan tek cinsiyet kadın cinsiyeti kesin net.Karadul gibiler yoluna ölün "öldü öküz yedim bende.ölmeseydi yoluma beni ilgilendirmez" derler 😂 Yani alttan alma,empati,sadakat tırı vırı... ne kadar hak o kadar bencil-duyarsız-çıkarcı kadın modeli çıkıyor toplumda...

• quote:

Orijinalden alıntı: Catcheee

Çocuk oldumu ömür boyu boşandığın kişiyle görüşüyorsun bu çok acı kötü bi durum,valla hep erkekler adına konuşuyoruz ama mutsuz boşanamıyan çok kadında var.

Hersey yaşın geçiyo yuvanı kur muhabbetiyle başlıyor o cümle bi bomba gibi ve bizde sürü psikolojisi çok faZla bakın örnek vereym bi işte çalışıyordum,müşteriler normalde yapılan işlemin cd sini istemiyor ama birine cd verdiğinde herkes banada verin diyiyor evlilikte öyle birileri evleniyor diye herkes evleniyor.

Çoğu kadında bişey istemen huzurlu bi yuvam olsun diye erkeklere kapak oluyo bence bizm erkekler çok saf en iyisi dost hayatı

Hiçte öyle olmuyor.

Baktım her çocuk görüşünde mutlaka polise şikayet ediyor ben de bir daha çocukları görmüyorum.

Huzur...

• Ben de 13 yıllık evliliğimi Aralık ayında bitirdim. Gerçekten zor insanın yuvasının yıkılması, çocuğundan ayrı kalmak. Yeni bı düzen kurmak. İnançsız olsan intihar bile eder insan.

İlk yıllar iyiydi. Ben de senin gibi her istediğini yapardım. Salata dışında pek yemge yrdm etmezdım ama. Çamaşır as, bulaşık çıkar gibi yardım ederdm. Çünkü o da çalışıyordu.

Başka şehre üniversiteye bile yolladım düşün. Çocuğu alır parkta 3-4 saat oynatirdim vs.

Sonra maymun gözünü açtı, ortam gördü, rahat battı.

Anlayacağın bizim yaptığımız erkeklik değildi kardeşim. Zamane erkekleri light oldu. Adam asker, astsubay uzman çavuş, karısı ev hanımı, kahvaltı hazırlattıramiyor, eşek gibi yatıyor karisi. Bakkaldan hergun simit alıyor.

Hepsi olmasada kadınların büyük çoğunluğu biraz sert erkekten hoşlanıyor. Tabi döv söv değil. Her dediğini yapmican. Biraz sevecen biraz azarliycan. Vercen küsküyü.sonradan öğrendik, anladık bunları. Babam da kilibikti. Rol model yoktu, yaşaya yaşaya öğrendim.

Biraz da şans tabi. Atla avrat yiğidin bahtinaymis. Huylu avrat başka.

Günümüzde feminizm yükseldi. Kadın hele çalışan kadın artık erkeğe boyun egmiyor. Tek dertleri Instagram, orami suramı mi yaptırsam, gez toz alışveriş. Boyun egerse bı kadın ya salihadir yada gidecek yeri, seçeneği yoktur. Yada adam çok karizma ve hükmetme gücü yüksektir,kadın denkce kendinden asagidadir vs. Cicim aylar değil, uzun soluklu evlilik için bu tabi.

En güzeli Peygamberimize kulak verelim kardeşim. Dindar Saliha kadın seçin. Bu sizin için daha hayırlı ve bereketli olur demis.

Ben gençlik aklıyla dindar olmayan birini seçtim. Deist gibi biseydi.maasli mi maaşlı, güzel mi güzel yeter ama yetmedi. Ben muhafazakarim.

Şu an dindar birini arıyorum. Çalısip çalışmaması da önemli değil. Hakkımızda hayırlısı. Anlattıklarına bakılırsa bir an önce kurtul o kadından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jumaruu -- 26 Şubat 2021; 21:6:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Jumaruu kullanıcısına yanıt

Geçmiş olsun hocam. Sosyal medya çok tehlikeli ipleri baştan sımsıkı tutmak lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Seddul

Geçmiş olsun hocam. Sosyal medya çok tehlikeli ipleri baştan sımsıkı tutmak lazım.

Eyvallah sağolasın kardeşim

• quote:

Orijinalden alıntı: ByKayseriLi38

Beyler bende pek mutlu değilim artık evlenmeden önce iyiydi evlendikten sonra çok değişti 1.5 yaşında kızımız var sırf o çocuk için çoğu şeye susuyorum ama artık dayanamıyorum. Evde kız kardeşim de kalıyor 1 seneden beri her işi kız kardeşime yaptırıyor kendisi oturuyor kalkmıyor yerinden yemek yap diyorum kardeşine söyle o yapsın ben yoruldum ettim iki dakika dinlenmek benim de hakkım değil mi falan başlıyor hemen yahu iş yapmadın ki ne dinlenmesi? Yemek yapmak bu kadar zor mu Allah aşkına kalk iki dk bir şeyler hazırla diyorum ters ters bana bakıyor. Alışmış şimdi bir pubg'ye sürekli elinde telefon erkeklerle falan oynuyor bakıyorum kendine erkek arkadaşlar yapmış oyunu oynamasa bile lobide beklerken dahi sohbet muhabbet ediyorlar bunlarda bana ters geldiği için alıyorum telefonu elinden hepsine ana bacı sövüp kapatıyorum sonra başlıyor kavga gürültü evde. Benim arkadaşım olamaz mı bilmem ne bende kendime kız falan bulup arkadaş olucam diyince de öyle bir şeyi sakın aklından geçirme falan filan sen yaparken iyi ama? Daha bir çok böyle sorun var evde zerre mutlu ve huzurum yok sürekli evde bir tantana gürültü tartışma falan. Çocukta var ne yapıcam bilmiyorum. Akıl verin lütfen...

Pubg ne Allah aşkına siz ciddi misiniz ? Ben 14 yaşındaki kuzenimi garipsiyordum erkeklerle oynuyor ,küfür gırla... Evli barkli kadın bir de hele ki..Belki oyun oynamayı seviyordur gerekirse ona oyunlar alın evde oyun oynayacağı ortam kurun ama amacı sohbet muhabbetse bilmiyorum bana hiç normal gelmedi.
    Kız kardeşiniz konusunda da belki objektif olamıyorsunuzdur ona bir şey diyemem.
    Verilecek en iyi tavsiye iyi bir terapiste gidin demek olur. Yani şimdi çocuğunuz küçük ama bu kavga gürültüden emin olun etkilenir hatta belki konuşabilen aklı başında bir çocuktan daha fazla etkilenir. Ama diyelim ki boşandınız çocuğunuz size yabancı kalacak ne yazık ki. Bilemiyorum ne desem evlilik tecrübem de hiç olmadı. Bu erkeklerle konuşmalarından eşinizin ailesine bahsedin belki onlar bir şeyler yapar hiç kimse evladının yuvası bozulsun istemez sonuçta.. Allah yardımcınız olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Allah hepinizin yardımcısı olsun okuyunca yine psikolojim darma duman oldu evliliğe dair :/

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmtbrk58

Allah hepinizin yardımcısı olsun okuyunca yine psikolojim darma duman oldu evliliğe dair :/

Evlimisin hocam vAlla hiç bana göre değil ya bi ömür biriyle olmak sanki

• quote:

Orijinalden alıntı: Catcheee

Evlimisin hocam vAlla hiç bana göre değil ya bi ömür biriyle olmak sanki

Alıntıları Göster

Yok değilim hocam geleceğe dair karamsarlığım artıyo valla :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmtbrk58

Yok değilim hocam geleceğe dair karamsarlığım artıyo valla :)

Alıntıları Göster

imam nikahı kabul ederse sorun yok

boşver resmi nikahı başına iş alırsın

• çocuk yoktur umarım gerisi boş

• quote:

Orijinalden alıntı: ByKayseriLi38

Beyler bende pek mutlu değilim artık evlenmeden önce iyiydi evlendikten sonra çok değişti 1.5 yaşında kızımız var sırf o çocuk için çoğu şeye susuyorum ama artık dayanamıyorum. Evde kız kardeşim de kalıyor 1 seneden beri her işi kız kardeşime yaptırıyor kendisi oturuyor kalkmıyor yerinden yemek yap diyorum kardeşine söyle o yapsın ben yoruldum ettim iki dakika dinlenmek benim de hakkım değil mi falan başlıyor hemen yahu iş yapmadın ki ne dinlenmesi? Yemek yapmak bu kadar zor mu Allah aşkına kalk iki dk bir şeyler hazırla diyorum ters ters bana bakıyor. Alışmış şimdi bir pubg'ye sürekli elinde telefon erkeklerle falan oynuyor bakıyorum kendine erkek arkadaşlar yapmış oyunu oynamasa bile lobide beklerken dahi sohbet muhabbet ediyorlar bunlarda bana ters geldiği için alıyorum telefonu elinden hepsine ana bacı sövüp kapatıyorum sonra başlıyor kavga gürültü evde. Benim arkadaşım olamaz mı bilmem ne bende kendime kız falan bulup arkadaş olucam diyince de öyle bir şeyi sakın aklından geçirme falan filan sen yaparken iyi ama? Daha bir çok böyle sorun var evde zerre mutlu ve huzurum yok sürekli evde bir tantana gürültü tartışma falan. Çocukta var ne yapıcam bilmiyorum. Akıl verin lütfen...

Pubg yi yasakla. O muhabbetin sonu aldatmayla biter uyarayım. Bı söz var"erkeğin şakası dövüşe kadının şakası s.....e götürür derler. İllaki sadıktır eşin yanlış anlama ama elin pici baştan çıkarır. kadın ruhundan anlayan neleri var. Richard gere'in sadakatsiz filmini izlemeni oneririm. Aşama aşama duvarlar, kırmızı çizgiler tek tek yıkılır. Kocasının en yakın arkadaşıyla bile aldatan çok oluyor. O yüzden karşı cinsi karına yaklastirmican, mesafe iyidir. Karşılıklı tabi, senin için de geçerli.

Yemeği kardeşinle sıraya koy. Bir gün sen de bir gün o yaocak. Bitti. Tut, sars kolundan, sert davran. Biraz vakit geçince gönlünü al, böyle böyle bı sert bi nazik. Yani bunları tecrübe ettik. Ezbere konuşmuyorum. Sen erkeklik görevini yapıyorsan o da kadınlık görevini yapcak. Yola gelmezse ailesine haber et. İnternette elin adamlarıyla konuşuyor de. Alın götürün de. Onlar gelip kızını suçlar sonra da baristirmaya çalışır. Ciddi olduğunu görmüş olur karin. Artık olmuyorsa, Yani korkma, çocuk küçük diye, bu hayatı kendine zehretme. Bir kere geliyoruz. Huzurlu yaşamak hepimizin hakkı. Bosansan bile bayram seyran haftasonu babalar günü vs.görürsün cocugunu. Artı kizkardesin var. Yemeğini temizliğini yapar birini bulana kar. Ben yalnızım mesela, yemeği filan kendim yapıyorum,. Zor, attan inip eşeğe bindim, birini bulana kadar böyleyim artık. Senin bu sorunların da olmayacak. Keşke benim de bı kız kardeşim yada ablam olsaydi. Neyse Anladığım kadarıyla 3-5 yıllık evlisin. Hele 35li 40li yaşlara gelin. İşte o sendromlar, bu sorunlarınız çok çok daha derin bir kriz halini alacak. derinlesecek. O yüzden şimdiden tedbirini al. Ya herro ya merro. Oluyorsa istediğin gibi olacak olmuyorsa hadi eyvallah. Hala giderin varken bulursun birini. Ama Saliha olsun bence. Bu dünyanı da kurtarir, öbür dunyani da.Malum özellikle açık ve çalışan kadınların çoğunluğu erkeğe boyun egmiyor artık. Tek dertleri gez toz, oramı burami yaptırayım, dans eğlence, istagram bide alışveriş. Feminizm yükselişte. Ve kimse vazgeçilmez değildir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jumaruu -- 4 Mart 2021; 23:58:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Jumaruu

Pubg yi yasakla. O muhabbetin sonu aldatmayla biter uyarayım. Bı söz var"erkeğin şakası dövüşe kadının şakası s.....e götürür derler. İllaki sadıktır eşin yanlış anlama ama elin pici baştan çıkarır. kadın ruhundan anlayan neleri var. Richard gere'in sadakatsiz filmini izlemeni oneririm. Aşama aşama duvarlar, kırmızı çizgiler tek tek yıkılır. Kocasının en yakın arkadaşıyla bile aldatan çok oluyor. O yüzden karşı cinsi karına yaklastirmican, mesafe iyidir. Karşılıklı tabi, senin için de geçerli.

Yemeği kardeşinle sıraya koy. Bir gün sen de bir gün o yaocak. Bitti. Tut, sars kolundan, sert davran. Biraz vakit geçince gönlünü al, böyle böyle bı sert bi nazik. Yani bunları tecrübe ettik. Ezbere konuşmuyorum. Sen erkeklik görevini yapıyorsan o da kadınlık görevini yapcak. Yola gelmezse ailesine haber et. İnternette elin adamlarıyla konuşuyor de. Alın götürün de. Onlar gelip kızını suçlar sonra da baristirmaya çalışır. Ciddi olduğunu görmüş olur karin. Artık olmuyorsa, Yani korkma, çocuk küçük diye, bu hayatı kendine zehretme. Bir kere geliyoruz. Huzurlu yaşamak hepimizin hakkı. Bosansan bile bayram seyran haftasonu babalar günü vs.görürsün cocugunu. Artı kizkardesin var. Yemeğini temizliğini yapar birini bulana kar. Ben yalnızım mesela, yemeği filan kendim yapıyorum,. Zor, attan inip eşeğe bindim, birini bulana kadar böyleyim artık. Senin bu sorunların da olmayacak. Keşke benim de bı kız kardeşim yada ablam olsaydi. Neyse Anladığım kadarıyla 3-5 yıllık evlisin. Hele 35li 40li yaşlara gelin. İşte o sendromlar, bu sorunlarınız çok çok daha derin bir kriz halini alacak. derinlesecek. O yüzden şimdiden tedbirini al. Ya herro ya merro. Oluyorsa istediğin gibi olacak olmuyorsa hadi eyvallah. Hala giderin varken bulursun birini. Ama Saliha olsun bence. Bu dünyanı da kurtarir, öbür dunyani da.Malum özellikle açık ve çalışan kadınların çoğunluğu erkeğe boyun egmiyor artık. Tek dertleri gez toz, oramı burami yaptırayım, dans eğlence, istagram bide alışveriş. Feminizm yükselişte. Ve kimse vazgeçilmez değildir

Alıntıları Göster

Hocam haklısınız lakin ailesi falan yok yani arayacak annesi babası yok geçen gün babasına mesaj attım beni engelledi ilk baştan sormuştum anne babası bakmamışlar sokağa bırakmışlar yurtlarda falan büyümüş yani şuan annesini ara konuş desen konuşamam kadının ne numarası var ne bir şeyi. Evden kovsam gidecek yeri yok.

• Pubg nette dönen muhabbetler evli arkadaşlar kesinlikle ama kesinlikle yasaklayın böyle şeyleri eşiniz derseki bana güvenmiyonmu falan evet güvenmeyin.

Kadınların bazı konuları çok derin düşünemiyolar etrafımda bekar erkek arkadaşlar var evli kadınlarla muhabbet ediyolar pubg gibi oyunlarda ve emin olun baştan çıkarıyolar,eğer kadınlar konusunda uzman ve merhametsiz birisi denk gelirse o kadına elveda diyebilirsiniz

• Ona bakarsak her kadın dindar.Hepsi bakire meryem gibi dua ve ellerinde kutsal suyla geziyolar 😂 Evlendikten sonra da 1 çocuk sonra düğün nikaH TAKI TARAK ARAK SONRA boşan.Güzel nafa al..başka bir kurban bulma avı... 6 kere evlense 10 yılda 10 çocuk + 10 nafaka 😂😁 Bence her 20 yılda 1 kez evlenme hakkı olmalı kadın erkek için.Yoksa oyuncak işi gibi evlen boşan oyuncak...çocukları da sokağa salar nasılsa suriyeliler öle yapıyor.Çocuğu doğuruyor yürüyene kadar ölmicek kadar bakıyor sonra sokağa posta 😄

• Bı tek Pubg değil ki, mesela instagram da çok bozdu kadınları, yani sorun biraz da bu akıllı telefonlar. Ver eline tuşlu telefonu geç hocam.

Tabi şunu yap bunu yap demesi kolay diyorsundur.

Uygulamak gerçekten zor. Ama duruma bakılırsa, radikal, sert tedbirler alman şart. Hukuki olarak ona koz vermeyecek şekilde sert davran, yasak koy. Gidecek yeri yoksa bizahmet katlanacak sana. Gerekirse kapı dışarı et. Allah yardımcınız olsun

• konu csb

evlenirken dikkat edin cidden. aklı başında ,gelecek düşüncesi olan, parasının kıymetini bilen,yatırım yapma kafasında insanla evlenin. yoksa laylaylom denizlerde, taillerde,plajlarda gezelim. peki sonrası ?

annesi-babası çok önemli. kızlarını kakalayana kadar yüzünüze gülerler çok dikkat edin . eskiden erkeğin annesi kan kustururmuş , şimdi kız annesi yapıyor.

bonus olarak da evinize gelir çöreklenir 6 ay gitmez,kardeşi varsa o da gelir. parasız kalınca abla para der arar. anca it beslersiniz yani.

şu evlilik internetten aldığınız bir ürün olsa hakem heyetlerinin önü kuyruk olurdu.

• kardeşim geçmiş olsun. En doğru tercihi yapmışsın.

Evlilikte 2 taraf da gücüne güç katmayacaksa, hep biri mağdur olacaksa ayrılmak en doğru seçenektir.

Sakın (öyle olduğundan değildir ama yazayım) : Bunalım, yalnızlık, başarısızlık gibi modlara girme lütfen. Aslında bu karşı tarafın başarısızlığıdır senin değil. Artık kendine bir yol çizmeye bak. Yanlış kişi çıkmış karşına, emin ol mutlu evlilikler de var, inşallah yeniden evlenirsin..

Evlilik güzel şeydir bence:)

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.