Şimdi Ara

Boşandım , Hiç arkadaşım yok , Depresyon , Yalnızlık çok kötü birşey !! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
2
Favori
1.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Karsi konulamaz biri oldugunuzu gosteren bu fantastik hikayelerin yazarin derdiyle ne ilgisi var cozemedim hocam

• Hangi şehirdesin ?

• Boşver abi yalnızlık iyi gerçekten. Benim varda ne oluyor ki ? Çok arkadaşım yok eyvallah ama çok sık görüştüğüm iki arkadaşım var. Ne zaman buluşsak ne yapalım ne edelim bulamıyoruz. Ben diyom örnek mangala gidelim hadi oturalım sohbet muhabbet filan yok uğraşmak istemiyom yok pis yok şu yok bu. Kampa gidelim bi haftasonu diyorum. Otele alıştım rahat edemiyorum diyor. Filan falan bu örnekler çoğalır gider. Mesela geçen günübirlik uludağa gidelim dedim yok ben soğuk sevmiyom dedi iyi dedim. Ertesi hafta instadan story arıyor uludağdan. Ulan sen değil miydin soğuk sevmeyen başkasına gelince seviyonda bana gelince mi sevmiyo oluyon ? O yüzden boş ver abi Yalnızlığın tadını çıkar. Insanın en iyi arkadaşı kendisi. Kendi başıma mangala gidiyorum kendi başıma arabama binip İstediğim yere gidiyorum Evet ben de istiyorum arkadaşlarımla bir yere gideyim takılayım Ama mümkün olmuyor maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi materindişleri -- 20 Mart 2025; 16:40:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı durumun bir benzerini yaşıyorum. 1 senemi verdiğim hatunun ne mal olduğunu idrak etmem üstüne terkedilmemle yalnızlık daha çok koymaya başladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marco van Basten -- 22 Mart 2025; 15:31:15 >
  • ne iş yapıyon

bir daha niye evlenmedin

• Keynesinkızı kullanıcısına yanıt
    Bulamadığın için

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam özel değilse 4 ay sonunda kim neden ayrildi? Ve arkadaşınız yoksa yakın akrabanız is arkadaşınız hiç mi kimse yok? Cekirdek ailenizde gecmiste psikolojik destek almış veya alması gerektiğini düşündüğünüz biri var mı?

• Arkadaş fasa fiso ama bu biraz fıtrat meselesi ben yıllardır yalnız yaşadım, yalnız gezmekten, cafeye gitmekten keyif alan biriyim demek bu insan yapısı ile alakalı

Gir tindera kız bul takıl aga keyfine bak

• Nick7658 N kullanıcısına yanıt
    insan sosyal varlıktır, uzun süre yalnızlık psikolojik sorunlara sebep olur

• Kulüp, kütüphane, park vb. yerlerde arkadaş edinebilirsin

• Tehlikeli oyunlar hikmet

• bende böyleyim ve bu durum beni o kadar üzüyor ki bilemezsin. kendimi kimsesiz gibi hissediyorum. bunu yaşamayan bilemez. yalnızlık beraberinde özlemi de getiriyor.

• Ben 30 yaşımdayım hayatım işten eve evden işe geçiyor. Yalnızlığın dibini yaşıyorum. İstemiyorum böyle yaşamak ama bir taraftn da istiyor gibiyim anlamadım gitti. Evlenmek istiyorum ama kiminle olacağı konusu muamma kararsızım

• Full_HD kullanıcısına yanıt

alkolü sorunsuz içen veya dövmesi olan kadından uzak duracaksın. kız kişi zaten onu yapamaz.

geçmiş olsun.

yabancı bayanlar da var artık. önceden bakirelik vs denirdi. ama artık türk kadını bir çok avrupalı hemcimsini bu konuda 4-5 katlar durumda. ne bileyim. ruslar var. belaruslular var. bir erkeğe ihtiyaç duyuyorlar. kıskanılmak istediklerini söyleyen bir sürü video gördüm. ben evli olmasam denerdim. gerçi vakti zamanında iki rus manitam olmuştu ama onlar master yaparken tanıştığım hatunlardı. birisi ailesine benden başka türlü söz ediyorken telefonda yakalamıştım. bulgarca bildiğimden rusça da anlayabiliyorum. yani biraz öy yargılılar ama bence işinde gücünde ve özellikle içkiye karşıysan, rahat orta veya üst katmandan rus hatunlar bulabilirsin gibi geliyor.

• pskillercheto P kullanıcısına yanıt

Ya dövmesini sildiren kadın?

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

bilemem. insanın sonrasında ne yaşadığını bilemem. pişmanlıkları vardır belki. ama dövmesi olan kadınla iş yürümez. amerikalılar bile artık bu konularda baya tepkililer. bildiğin kadınlar için red flag olmuş durumda.

dövmeli ve piercingli bir hatun varsa mesela amerikan tinder'da... muhtemelen bir siyahiden veya bir kaç siyahiden çocuk yapmış ama artık settle down olacağını fark ettiği için beyaz erkek arıyor. he işte bunlara amerika'da mud shark deniyor. ben benzer konusunu açmıştım. birkaç yıla bizim ülkede de bol bol duyucaz, okuyucaz bu sıfatları.

• reducing env kullanıcısına yanıt
    Yok olmaz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Forum var ne yalnızlığı ilginizi çeken bi kursa kaydolun oturdugumuz yerden gelmiyor arkadaş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.