< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 10 Mayıs 2020; 22:18:47 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 10 Mayıs 2020; 22:18:47 > |
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Spoiler,mesajı görmek için tıklayın.
Spoiler,mesajı görmek için tıklayın.neden böyle göründü anlamadım ama resimleri içine almadı şimdiden beni suçlamayınnnnnn < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimsiz55_55 -- 15 Aralık 2020; 18:24:48 > |
Gelen haberlere göre Kishimoto Boruto animesinin gidişatına dayanamayıp kontrolü ele almaya karar vermiş. 51.bölümden itibaren Boruto'nun yazarı orjinal Naruto animesinin yazan Masashi Kishimoto olacak. Çizimleri değil sadece öyküyü yazacakmış. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 5 Ocak 2021; 21:24:18 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Koca mangada sanki mekan kalmamış gibi bütün olaylar s*çtığımın Shikamarunun ofisinde geçiyor. İlk defa bir manga sayısının sonunu getirmeden kapadım. Shikamaru'dan da nefret ettirdiler gerçekten. Adam screen time'da Naruto ve Sasuke'nin de önünde. Sadece bu herifi görüyoruz 5 sayıdır falan. Kısaca bok gibi gidiyor manga. |