Şimdi Ara

!! Bordo Bereli Sevenler Gurubu(92Kişiyiz)Güncelleme .. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
1
Favori
36.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekle Hastasiyim Bu Bordo Berelilerin :))

!! Bordo Bereli Sevenler Gurubu(92Kişiyiz)Güncelleme ..

!! Bordo Bereli Sevenler Gurubu(92Kişiyiz)Güncelleme ..

Eklendi

Forever Bordo Bereli
    Ağabeyimin arkadaşı subay-bordo bereli gayet neşeli, hoş sohbet biridir. Normalde işini bilmesem mahalle bakkalı derim.
    Bizim millet çok hevesli abartmaya..

Orjinalden alıntı: oxsıde

benide yaz dostum

bordo berelileri 300 kişi kandile göndersen orayı temizler gelirler

niye yollamıyolar o zaman bordo berelide olsa oraya girmesi zor adamlar cok iyi savunma yapıyolar 300-500 askerle oraya girersen kacı döner belli olmaz.bu işer sadece askerle olmaz devletinde devlet olması lazım biz istediğimiz kadar övelim askerlerimizi daha 3-5 saat önce 2 asker şehir düştü bir tedbir alınmadıktan sonra gerisi boş

apdullah öcalan vs gibi rehine kaçırma öldürmede kullanılan askerlerdir.Malatyada bir bordobereli abiyle konuşma fırsatım olmuştu(babam asker) tabiki küçük olduğum için teknik sorular yöneltemedim babama sorduğumda bu askerler savaşlara vs gönderilmez demişti.Askerler özenle seçilir hemen hemen bir üst komutana verilen özen le yetiştirilerdi.Bu bahsettiğiniz olaylar BORDO BERELİ TİMLERİN ARASINA DELTA USS VS gibi askerlerin yarışlarından alınan görüntülerdir

B.B taşıyan uçak düşmüştü şehit olmuşlardı Ruhları şad olsun

• Ulan işçileri, fındık üreticilerini, öğrencileri veya diğer bağımsız Türkiye hayali kuranları tekme tokat biber gazlarıyla mahvettiklerinde sesiniz çıkmıyor. PKK lılar gebertilince hemen demokratik oluyorsunuz sizler ne biçim insanlarsınız yaaa ? Bu asker size ne yaptı... Bir açıklayın bakalım ... Delirtmeyin adamı yaa... Asker yaptıysa bir bildiği vardır. PKK lıların öldürdüğü bordo bereliler nasıl yetişiyor sayfanın başında oku istersen. O insanlar oradakileri korumak için canlarını ortaya koyuyorlar bunun için çalıştıkları sürelerde arkalarından bıçaklanıyorlar. Neymiş buna tepki gösterincede sorun oluyor öylemi. Boşverin koçum siz bu işleri !!! Siz gidin oralarda bir kokusunu duyun bakalım havanın. Türk bayraklı tshirt giyemiyorsun !!! bunları unutmayın oke... Olmuşsa iyi olmuş kimin dost kimin düşman olduğunu iyi bilsinler.

Türk'e kefen biçenin sonu korkunç olur !!!

valla benim amca oğlu bordo bereli,ve hepsinin hikaye olduğunu söylüyor,bunlar sadece psikolojik savaştan ve yalan haberden ibaret,bizde cahilmi yok bunlara inanacak,çoook genç cahil var, akılınızda var,ama düşünün,12 mermi ile,pembe yada bordo bereli asker o kadar komandoyu indiriyor,ama 30 yıldır 3 tane çapulcuyu bitiremiyor, tabi bunada cevap hazır bazı arkadaşlardan, vay efendim dış ülkeler yardım edyor, beyleeer,isteyen düşmanının kafasını ezer,ecevit nasıl kıbrısa çıkarma yaptıysa zamanında çıkarma yapardık ırağa,köy basma olayları doğru,evet çoluk çocuk pkk lı olanları indirmişiz,iyide yapmışız,yapana yapacan,amma bilmediğiniz konularda yada böyle bordo bereli falan şişirmelerine girmeyin,bunlar boş işler,ve son olarak ulusal yarışmalardaki dereceleri bence pek fazla baz almayın çünkü o yarışma ve tatbikat, askerliğinde bolca tatbikat yapan bilir+tatbikat yapıp operasyona çıkanlar,ne derece yanıltıcı olduğunu dahada iyi bilir, sakın bana kimse şimdi demesin sizin gibiler askeriyeyi kötülüyor,ben askeriyeyi kötülemiyorum bilmeyenlere yalan yanlış bilgi verenlere kızıyorum!

• quote:

Orjinalden alıntı: *AXI*

sehır efsanesı bunlar arkasdaslar

hevesınızı kırmak ıstemem ama boyle

bordo berelıler gercekten ıyı bı ekıp bundan kımsenın suphesı yok ama pkk lı bıle olsa komple bı koy yok etmek falan hıc ınandırıcı degıl

12 mermıyle 12 komando vurmakta oyle.
    catısmaya gırmıs olabılırler.kı dusuk bı olasılık. bordo berelılerın mermılerın kovanları aynı yerde mı dusmus.komandolar armut gıbı beklıyorlarmıymıs

focada komandolara nasıl egıtım verılıyo bılıyomusunuz sız.ne kadar agır egıtımden gecıyorlar.

köyü tamamen yok etmeleri neden inandırıcı gelmiyorki 2 tane bordoberelinin 1200 (12000 de olabilir tam hatırlamıyorum) kişilik bir orduya bedel olduğunu göz önüne alırsan gayet normal bi olay

komandoların eğitim süresi 6 aydır bordoberelilerinki ise 3-3.5 yıldır ve eğitimleri komandolarınkine göre çok daha ağırdır

bordo berelılerın mermılerın kovanları aynı yerde mı dusmus demişsin kovanlar yerine şarjördeki mermilerden sayamazlar mı sence

• kardeş benide eklermisin
    wildwolft
    Eklendi

Ulan işçileri, fındık üreticilerini, öğrencileri veya diğer bağımsız Türkiye hayali kuranları tekme tokat biber gazlarıyla mahvettiklerinde sesiniz çıkmıyor. PKK lılar gebertilince hemen demokratik oluyorsunuz sizler ne biçim insanlarsınız yaaa ? Bu asker size ne yaptı... Bir açıklayın bakalım ... Delirtmeyin adamı yaa... Asker yaptıysa bir bildiği vardır. PKK lıların öldürdüğü bordo bereliler nasıl yetişiyor sayfanın başında oku istersen. O insanlar oradakileri korumak için canlarını ortaya koyuyorlar bunun için çalıştıkları sürelerde arkalarından bıçaklanıyorlar. Neymiş buna tepki gösterincede sorun oluyor öylemi. Boşverin koçum siz bu işleri !!! Siz gidin oralarda bir kokusunu duyun bakalım havanın. Türk bayraklı tshirt giyemiyorsun !!! bunları unutmayın oke... Olmuşsa iyi olmuş kimin dost kimin düşman olduğunu iyi bilsinler.

Türk'e kefen biçenin sonu korkunç olur !!!

valla benim amca oğlu bordo bereli,ve hepsinin hikaye olduğunu söylüyor,bunlar sadece psikolojik savaştan ve yalan haberden ibaret,bizde cahilmi yok bunlara inanacak,çoook genç cahil var, akılınızda var,ama düşünün,12 mermi ile,pembe yada bordo bereli asker o kadar komandoyu indiriyor,ama 30 yıldır 3 tane çapulcuyu bitiremiyor, tabi bunada cevap hazır bazı arkadaşlardan, vay efendim dış ülkeler yardım edyor, beyleeer,isteyen düşmanının kafasını ezer,ecevit nasıl kıbrısa çıkarma yaptıysa zamanında çıkarma yapardık ırağa,köy basma olayları doğru,evet çoluk çocuk pkk lı olanları indirmişiz,iyide yapmışız,yapana yapacan,amma bilmediğiniz konularda yada böyle bordo bereli falan şişirmelerine girmeyin,bunlar boş işler,ve son olarak ulusal yarışmalardaki dereceleri bence pek fazla baz almayın çünkü o yarışma ve tatbikat, askerliğinde bolca tatbikat yapan bilir+tatbikat yapıp operasyona çıkanlar,ne derece yanıltıcı olduğunu dahada iyi bilir, sakın bana kimse şimdi demesin sizin gibiler askeriyeyi kötülüyor,ben askeriyeyi kötülemiyorum bilmeyenlere yalan yanlış bilgi verenlere kızıyorum!

bildiğin şekliyle anlatır mısn o zaman bordo berelileri

• ben tabiki
  • Elbette iyidirler, yada biz öyle olmalarını ummak zorundayız. Ama Muavenet zırhılısının vurulmasından ORG. Eşref Bitlis suikastine, 33 BB'nin uçağının düşüp Irak'ta çuval geçirilmesine kadar uzanan bir GARİPLİKLER silsilesi devam ediyor...

Ben bu saaten sonra terörün kurşunla biteceğine inanmıyorum. 1000 tane değil bir kolordu yollasanız yine bitmeyecek. Neden derseniz son 1-2 yılda şehirlere yapılan bombalı suikastlere bir bakın... Yaşadığımız yer, sokaklarımız, iş yerimiz aracımız artık güven vermiyor. Terörist başkasının maşası, cephedeki en vasıfsız adam ! Canının kimse için değer taşımadığı mahluk ! Biz işin sebebini dağda aradığımız sürece bu sorun bitmez, ocağımıza nice gencecik Mehmetçiğin ateşi düşer... . Bunun arkasındaki adamlar/ ülkeler; para kaynakları / silah odakları söndürülmediği sürece olmaz imkanı yok.

Daha dün 2 şehidimiz Hakk'ın rahmetine kavuştu, babası "kontörüm yoktu, arayamadım" demiş ya okuyunca içim cız etti. Nasıl bu kadar kanıksadık terörü nasıl böyle tepkisiz olduk giden canlara ? Asıl konu bu bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bravoecho -- 6 Eylül 2008; 16:02:04 >

• Alıştırdılar 25senedir. Kimse çıkıpta 25senedir hesap sormadı ve/veya soramadı. İşin üstüne gitmedi ve/veya gidemedi.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.