Şimdi Ara

!! Bordo Bereli Sevenler Gurubu(92Kişiyiz)Güncelleme .. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
1
Favori
36.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bordo berelileri 300 kişi kandile göndersen orayı temizler gelirler

Üşüyoruz Reis...
  • Bence sadece bordo bereliler değil vatanımı koruyan en düşük rütbeli ismi bilinmeyen Er'leri de seviyoruz..
    Vatanımızı koruyan bütün askerlerimize allah kolaylıklar versin
  • SilverQuasar
    Farabî
    oxsıde
    fth_21
    btrlp92
    YAGO

EKLENDİ
  • quote:

Orjinalden alıntı: BLACKS_EAGLE

işte bu 43 üyeyi gönderin 10 kişi cobra kullansın 20kişi m-16 4 keskin nişancı 6 ağır makinalı geri kalanda tank kullansın 1 terör kalmaz ordsa

Beni de ekleyin lütfen.
    Referanslar ve İletişim için Profil Lütfen ! Sistem : Gigabayte GA990FXA-D3 --AMD FX8350 4 Ghz 8 Core 16MB--Corsair H100 -- Corsair 8x4 DDR3 1600 Mhz Vengeance --Zotac GTX 670 -- İntel SSD 330 120 GB -- Sandisk Extreme 120 GB-- WD 500GB Black -- Seagate 2 TB Harici -- 27' Asus VE278--Aerocool Strike X 600w 80 plus--Zalman Z11 Plus ---Creative T6061 -- Veysel Baycan tel : 0532 569 43 40 ---- ANKARA
  • quote:

Orjinalden alıntı: pampidi

Arkadaşlar yanlış anlamayın söyleyeceklerimi ama bordo berelileri bu kadar şişirmeyin.
    Sonuçta 2003 temmuzunda 13 bordo berelinin kafalarına çuvalı geçirdiler.

Bu çuval olayından sonra dış basında bu ''TSK nın en gözde askeri birliklerinin başına çuval geçiren amerikan askerleri . .. . . . '' şeklinde yansıdı.
    Bence o kadar süper olsalar bu çuval olayının da bi çözümünü bulurlardı.

Ayrıca Kurtlar Vadisi Irak'ın giriş sahnesindeki gibi bir olayın geçtiğini sanmıyorum..

Hamaseti bi kenara bırakalım.

orda komutanları emir vermediği için bişey yapmadılar.

Orjinalden alıntı: BEETHOVEN

!! Bordo Bereli Sevenler Gurubu(92Kişiyiz)Güncelleme ..

!! Bordo Bereli Sevenler Gurubu(92Kişiyiz)Güncelleme ..

övünüyor musun askerimizin başına çuval geçirilmesinden. eğer orda komutanları vur emrini verseydi orda bir amerikan askeri kalmazdı. bunu sen hariç herkes biliyo heralde. amerikan komutan bile biliyo

• benide eklerseniz sevinirim.Böyle askerlerimiz olduğu için kendimle gurur duyuyorum.Allah tüm askerlerimizi korusun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Armanius

quote:

Orjinalden alıntı: MavimsiDünya

quote:

Orjinalden alıntı: Armanius

quote:

Olay 2: 11 kişilik bir bordo bereli timi bir köyün güvenliğini sağlıyor. Halk onlara çok samimi ve sıcak davranıyor. PKK'lılar bu timi bir gece pusuya düşürüp hepsini şehit düşürüyor. Ve kıyafetleri dâhil bütün eşyalarını alıp kendileri giyiyor. O köyde bordo bereliler şehit düştü diye bayram havası var. Aylarca korudukları o köyden bir hain PKK'lılara bilgi sızdırıyor. Köyün komple PKK'lı olduğu sonradan çıkıyor ortaya. PKK'lıların bu yaptığı anca 2.ci ayında çıkıyor ortaya. Ve oraya 4 kişilik bir bordo bereli birliği gidiyor.

Sonuç: 2 saat sonra o köyden tabiri caizse eser yok.

Negüzel köyü katletmişler(çok normal bişey demekki). Çoluk çocugu düşünmek bile istemiyorum. Bu özel kuvvetlerin ne güzel yetkileri warmış böyle. Merak ettimde ırakta niye bu yetkileri kullanmamışlar acaba? neyse..

köy pkklıymış

Bu gerekçe olamaz, ozaman yasal işlem yapılır bu ne ya? Neyse mantık filan işlemiyo böyle işlerde

Ulan işçileri, fındık üreticilerini, öğrencileri veya diğer bağımsız Türkiye hayali kuranları tekme tokat biber gazlarıyla mahvettiklerinde sesiniz çıkmıyor. PKK lılar gebertilince hemen demokratik oluyorsunuz sizler ne biçim insanlarsınız yaaa ? Bu asker size ne yaptı... Bir açıklayın bakalım ... Delirtmeyin adamı yaa... Asker yaptıysa bir bildiği vardır. PKK lıların öldürdüğü bordo bereliler nasıl yetişiyor sayfanın başında oku istersen. O insanlar oradakileri korumak için canlarını ortaya koyuyorlar bunun için çalıştıkları sürelerde arkalarından bıçaklanıyorlar. Neymiş buna tepki gösterincede sorun oluyor öylemi. Boşverin koçum siz bu işleri !!! Siz gidin oralarda bir kokusunu duyun bakalım havanın. Türk bayraklı tshirt giyemiyorsun !!! bunları unutmayın oke... Olmuşsa iyi olmuş kimin dost kimin düşman olduğunu iyi bilsinler.

Türk'e kefen biçenin sonu korkunç olur !!!

• Ekle benide
    dh-kemalistler birliği
  • Tabiri yerindeyse yanında ailesini kesseler umursamazlar.

Buna katılmıyorum

Orjinalden alıntı: cem_6872

Tabiri yerindeyse yanında ailesini kesseler umursamazlar.

Buna katılmıyorum

Bencede bu cümleler biraz agır olmus. o zaman bunların robottan ne farkı kalır?

benide ekle bu arada.
    48-aLiM KaFKeF
    49-adriano10
    50-cem_6872
    51- hardcrss

Eklenmiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foksta boks gecesi -- 4 Eylül 2008; 19:43:12 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.