Şimdi Ara

border savaşından önce DC :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu angut k2 nin dandik serverları border savaşından önce savaşa kaydolanlar falan derken acayip şekilde kasılıyor. Kalluga valley'de border için gelmiş olan 100lerce insan bulunuyor. Kasılıyor da kasılıyor server ve savaşın başlamasına az bi süre toplu dc başlıyor. Canımdan bezdim falan diye durumu dramatize etmek istemiyorum ama tepki mi de göstericem bugün gold pre bitiyo önceden yenisini almıştım ama yüklemiycem

burdan k2'ye de bi mesajım var: Lan şerefsizler var olan serverlar yetmiyo ! millet premium olduğu halde oyuna giremiyor ! lag ve dc yüzünden oyun oynanmaz hale geldi. Zevk aldığımız eventlardan lost temple kapandı. Border'ı da bi açıyosunuz bi kapatıyosunuz. En azından border savaşına katılmak için oyuna giriyorum günde 2 sefer onda da disconnect yiyoruz. Var olan serverlardaki problemleri çözmek şöyle bi kenara dursun server sayısını 2'ye düşürüp yeni server açıyosunuz bunun adı yiyemeyeceğin şeyin altına yatmaktır

gereken ticket'ı zaten dün gece göndermiştim 02:10 savaşından önce dc olup giremedim. Bu gün de aynısı oldu ve yarın da aynısı olacak

• geçmiş olsun
  • geçmiş olsun. herkes senin gibi sinirli k2 ye. laglar dcler sürekli devam ediyor bunları hiç düşünen yok sadece yeni premium nasıl aldırabilecekleri üzerinde çalışıyorlar.
  • bide son 3dk kala tüm Türkler dc yiyor..!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: oguzfaster

bide son 3dk kala tüm Türkler dc yiyor..!!

doğru söylüyorsun tam 3 dak. vardı dc oldum
    bu arada oyundaki yabancılarda 'GM Turks dc pls' diye shouttan bağırıyorlardı
  • adamların suçu yok saçmalı yosun git gazete oku haber sitelerini dolaş biraz turk telekomda bütün arıza youtube bile kasiyor gündüzleri 4tb band genişliği var heriflerin turktelekomun yurtdışı çıkışları sorunlu frev nedeniyle kestiler
  • quote:

Orjinalden alıntı: backboy2003

adamların suçu yok saçmalı yosun git gazete oku haber sitelerini dolaş biraz turk telekomda bütün arıza youtube bile kasiyor gündüzleri 4tb band genişliği var heriflerin turktelekomun yurtdışı çıkışları sorunlu frev nedeniyle kestiler

yo ben tüm suçun TT'da olduğuna inanmıyorum. Böyle düşünmekte aptallık olur. Düşünsenize border başlamadan önceki 3-4 saat lag dc yok güzel güzel kasıyorum border başlarken kıyamet kopuyor. Son 3 dakka dc yiyorum geri girmeye çalışıyorum start gelmiyo, start geliyo failed to login hatası veriyor.

bide hiç bi yabancı "gm Turks dc pls" demez bu cümlede Türklere özgü bi denyoluk var. Gramer hatası direk ele veriyor zaten

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cuma gecesı bır guzel border war a kayıt oldum 2 dk kala herkes dc oldu.derken border war bıtmeden önce bır daha herkes dc oldu böyece border war a gırende gıremeyen bırsey kazanamadı

düzeltme bugunde aynısı oldu.alkışlayarak protesto edıyorum onları burdan.tt netle alakası yok bu olayın border war öncesı hep sorun mu cıkar ttnet kaynaklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peka -- 11 Kasım 2007; 17:35:38 >
  • k2 her zamanki gibi süründürüyor
  • ttnet bize bu kadar sınırlı ve kötu internet hizmeti sundugu için suclu; k2 ise gerekli altyapıyı olusturmadan sadece daha cok para kazanma amaclı yeni serverlar acarak lag e ve ozellikle border gibi aktivitelerde dc e sebebiyet vermekten dolayı suclu.Yani ikisi de suclu bu dc lerden...
  • bende şimdi yedim :(
  • yaw beyler bi baslık açtım ama kımse bakmıyo boder war için char açtım bugun gırıcem ama tıklıyınca deişik bişi çıkıyo nolur yardım edın
  • hesapladim tam 22 kere kazanirken son 20 saniyede dc yedim.. bunu matematiksel hesaba dokersek 7,7 x 22 = 170m exp yapiyor.. $imdi gene giricem gene dc yicem.. ali$tim ben sende ali$.. zaten exp kasamiyoruz dogru duzgun
  • suçu sadece oyunu atmamak lazım. Çünkü yurdum insanı dandik internetle başa çıkacağına daha dandik konularla ilgili. bu ttnet rezil bi kurum oldukça daha çook dcyeriz gibi geliyo bana.
  • İşte maneste hazin bi border dc si arkadaşlar humanlarda ayakta kalan sadece 3 türk vardi karuslardada karşımıza çıkan partyde 2 kişinin türk olduğunu biliyorum gerisini tanimiyorum... içeri girdiğimde keşke bende dc yeseydim dedim...

http://img129.imageshack.us/my.php?image=borderdceb5.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mic-ron -- 13 Kasım 2007; 14:57:34 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.