Arkadaşlar herkese iyi forumlar, parça parça kredilerim var, aylık 15 bin TL ödüyorum. Kimisi 12-24-36 ay karışık. 15 bin kiram var. Maaşım 55 bin lira. Geri kalan 25 binin bir kısmı ev ihtiyaclarina gidiyor, kalan parayla kredi karti odemesi yapıyorum. Lüzumsuz alışverişim çok, azaltamiyorum. Borçlarımı nasil hafifletebilirim, yeni araba aldım takas yaparak, 50 bin borca daha girdim. Az once elime 15 bin gecti, kartimin bi tanesini komple odeyip, limit düşürdüm < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Borçlarımı azaltamiyorum, ne yapabilirim
-
-
Merhaba,
Sorunun cevabını kendin yazmışsın. "Lüzumsuz alışverişim çok, azaltamiyorum. Borçlarımı nasil hafifletebilirim"
Borçları hafifletmek için var olanları ödeyerek, güncel borç yapmaman gerek bunun için de lüzumsuz alışverişi bırakman gerek.
-
Lûzumsuzsa söndür
derler ya, o kelimeleri şiar edin.
-
lüzumsuz bir şey yapmasan bile, gelir asgari ücretse ve ailenle yaşamıyosan kendi kendine eksiye düşüyosun zaten. Her geçen ay o eksi büyüyor. Boşver öyle ömür doldurucan, ölünce ödersin
-
İlk olarak çivi çiviyi söker o yüzden hemen bir bankaya gidip 1 milyon kredi çekmen lazım sonra hafta sonu Stuttgart'a basıyorsun tüm parayı, 1'e 3 veriyor. Ertesi gün gidip 3 milyon liranı alıyorsun sonra o 3 milyonu faize koyuyorsun ve aylık 115 bin faiz geliyor...o parayla da ister borçlarını öde ister gez toz ama bence gez toz, alacaklılar düşünsün, sen niye düşünüyorsun ki.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X