Borçlarım çok darlıyor ne yapacağım bilmiyorum?
Merhaba cidden o kadar takık bi duruma geldim ki zaten donanım haber ailesine bu vesileyle katılmak durumunda kaldım siz düşünün. Kısaca özet geçeyim 22 yaşındayım belki sizler için bu para çok bir para değil ama ben daha 2 ay önce iş hayatına atılmış ve baya baya hata yapmış bir insanım toplamda 15.500 borcum var. Gelirim de asgari ücret 2820 ve bu asgari ücreti zaten şu önümüzde ki kapanmadan dolayı 1 ay alamayacam gibi duruyor. Cidden ilk defa bu yaşıma kadar borç yapmadığım için kafayı yiyecek vaziyete geldim çevremden birkaç kişiye her ne kadar konuyu izah etsem de ödenir takma yapılır edilir türünde cevaplar aldım ama bunlar beni tatmin etmedi. Hergün ben hesap yapmaktan gerçekten bunaldım sıkıldım normal bir hayat süremiyorum sırf kafamda bu soru dönüp durduğu için. Siz abilerimden kardeşlerimden bir destek istiyorum. Destek derken maddi destek değil sadece bana bir yol göstermenizi rica ediyorum. 15.500 borcumun 5000' i ihtiyaç kredisi geri kalanı taksitli kredi kartı borçları.
15.500 borcumun taksitleri şu şekilde;
Mayıs ayı:
475 TL ihtiyaç kredisi
1209 TL Kredi kartı taksiti
Haziran ayı:
475 TL ihtiyaç kredisi
2174 TL kredi kartı taksiti
Temmuz ayı:
475 TL ihtiyaç kredisi
1719 TL Kredi kartı taksiti
Ağustos ayı:
475 TL ihtiyaç kredisi
1456 TL kredi kartı taksiti
Eylül ayı:
475 TL ihtiyaç kredisi
1456 TL kredi kartı taksiti
Ekim ayı:
475 TL ihtiyaç kredisi
1455 TL kredi kartı taksiti
Kasım ayı:(RAHATLAMAYA BAŞLADIĞIM AY)
475 TL ihtiyaç kredisi
234 TL kredi kartı taksiti.
Bu ay elime geçecek olan tutar ise 3550. Kapanmadan dolayı bu 3550 aslında haziran 5'e kadar olan ki maaşım. Dardayım fikrinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler.
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.234 (Bu ay: 33)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic