Şimdi Ara

Borcam kısık gaz ateşinde kullandım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Denedim, kısık ateşte yapılabiliyor. Normal gaz ateşinde. Yalnız yine de riskli olabilir, yani patlar diye kalın kıyafetlerle yaklaştım cama. Ama camda ufak cizikler de oldugu halde patlamadı. Balık buğulama yaptım, gayet güzel oldu. Tabani azıcık suyla kapladım ve yağ koydum.

Peki bunu niye yaptım? Deney olsun. Adrenalin olsun. Bir de borcam kadar geniş tava yoktu evde. Kutusunda gaz ocakta kısık ateşte oluyor diyordu, denemek istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 25 Mayıs 2020; 19:11:15 >

• Patlama gibi bir şey olmuyor. C4 değil bu. Çatlama yapabiliyor bazen. Tecrübeyle sabittir.
  • cingozzz kullanıcısına yanıt
    Valla bende bildiğin bomba gibi patlamıştı tam kontrol etmeye önüne gelmiştim Allah korudu çizik bile almadım ama her yere cam fırladı bildiğin patladı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-400988AF7

Valla bende bildiğin bomba gibi patlamıştı tam kontrol etmeye önüne gelmiştim Allah korudu çizik bile almadım ama her yere cam fırladı bildiğin patladı.
    Yukarı doğru yani yüzüne doğru mu fırladı cam parçaları tam anlamadım. Benim merak ettiğim acaba el bombası gibi her yöne doğru mu patlar?
  • Muhtemelen cok sorun olmaz, ama niye boyle bir sey yapiyorsun ki? Tava kullansan en iyisi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.