Şimdi Ara

Bootable Windows Kurulum 'DVD' si yaratmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sürekli kullandığım programları Windows kurulum cd sine entegre etmekle uğraşıyorum. Yaptığım son hali ile iso dosyasının boyutu 800 Mb tı gecti. Cd ye yazamayacağım için hemen google'a sarılıp bootable windows xp kurulum DVD'si yapmanın yollarını aramaya başladım. Fakat yüzlerce kaynak bulacağımı düşündüğüm konuda somut hirşeye rastlayamadım. Forumda yaptığım aramalarda sonuç vermedi. Acaba DVD ye bootable windows kurulumu atmak mümkün değil mi. Bu konuda bir kılavuz belirtir yada açıklama yaparsanız sevinirim. Nero ayarları ne olacak mesela. Bootable cd oluştururken isobuster ile orjinal cd den aldığımız dosyayımı yine nero ya göstereceğiz. vs.vs.vs

Cevap verecek arkadaşlara teşekkürler.

• bu konuda yardımcı olacak arkadaşlar bende konunun takipçisiyim bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. ayrıca ben de araştırma yapıcam bilgi sahibi olduğumda bilgilendirmek amaçlı dönücem tekrar.
    avorsa, dostum google da aramayı ingilizce yaparsan daha fazla sonuç alacağına eminim. ben dalıyorum google a kolay gelsin
  • n-lite programı var onun için. onu kullanmanız lazım ama baya bi zahmetli iş.

kaynak

http://www.windocs.org/

http://forum.donanimhaber.com/m_8199474/mpage_1/key_n%252Dlite//tm.htm#8404917
  • bende merak ediyom arkadaşkar tüm driverleri cd içine nasıl koyucam.....yardım edemsiniz...
  • Windows Xp yi DVD den yükleyen yok mu hiç arkadaşlar. Cd ye göre bir fark varmı ? Birde nlite ile oluşturduğumuz image dosyasını Nero7 "başlangıc DVD si oluştur" ile DVD ye çeksem olur mu ?
  • windows ve herşeyi u kurup dvd ye imajını alırsanız o zaman çok kısa zamanda yüklersiniz windowsu.
    bunun için acronice true imaje i tavsiye ederim.

bootable windows yapmaktan çok daha basit olur.
  • 800mb'lik cd'ye overburn'le yapabilirsiniz belki..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @sonersec

Sülanenin gayriresmi teknik servisi olduğum için ve bir hayli yeğen olduğundan yapacağım cd'yi bir çok bilgisayarda kullanacağım. O yüzden imaj almak bana pek uymuyor.

@iPodMania

Ofis Xp yi sıkıştırmadan ( Sıkıştırmada sorunla karşılaşılıyor takip edebildiğim kadarıyla ) entegre edeceğimden 600 Mb daha ekle yani cd mümkün değil.

Sanırım benim hazırlamayı düşündüğüm kadar kapsamlı Unattendet windows cd si hazırlayan ve DVD ye çeken yok şimdilik etrafta. Neyse Birkaç DVD ve biraz zaman yakıcaz artık.
  • bu dvd yi yapan warsa biri banada anlat sın çok merak ediyom bende yapayım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.