Şimdi Ara

BOOT'u başka diske taşımak imkansız mı??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim windows C de yüklü ama boot dosyaları diğer harddiskte, herangi birinin kablosunu çıkardığımda açılmıyor. C den boot nasıl yapıcam bunu herşeyi denedim nette bulduğum, olmuyor. İmkansız mı??

Son 24 saattir hatta 48 saattir denemediğim bişey kalmadı heralde, teknik yardımda da konusunu açtım cevap veren çıkmadı, burda varmıdır bilen?

• Şu boot olayı çok kasıyor beni de. Her işletim sisteminde farklı, her sitede farklı. Çıkamadım ben de o işin içinden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -SmT-

Benim windows C de yüklü ama boot dosyaları diğer harddiskte, herangi birinin kablosunu çıkardığımda açılmıyor. C den boot nasıl yapıcam bunu herşeyi denedim nette bulduğum, olmuyor. İmkansız mı??

Son 24 saattir hatta 48 saattir denemediğim bişey kalmadı heralde, teknik yardımda da konusunu açtım cevap veren çıkmadı, burda varmıdır bilen?

Galiba sorun bootflag'in atandığı bölümde. Çözmek için ilk olarak GParted Live'ı indir, ardından diske yazdırıp bilgisayarı CD'den başlat. CD açılınca Windows'unun kurulu olduğu harddiske gelip sağ tklayıp boot flag ayarlarını yap.

Bu da .iso lnki, dosya boyutu 100MB.
    http://sourceforge.net/projects/gparted/files/gparted-live-stable/0.4.6-1/gparted-live-0.4.6-1.iso/download

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eveon -- 19 Ekim 2009; 23:35:40 >

• boot dosyalarına bulaşmış virüsleri nasıl temizleriz? bir buçuk aydır bülent kayabaş gibi çıldırdım. serbest düşüşlerdeyim. format attım bütün diskleri kaç tane antivirüsle tarattım, harddiski başka makinada tarattım yine silinmedi. formattan sonra kendisini yine aktif ediyor. ben bu virüsleri yazanı varya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eveon

quote:

Orijinalden alıntı: -SmT-

Benim windows C de yüklü ama boot dosyaları diğer harddiskte, herangi birinin kablosunu çıkardığımda açılmıyor. C den boot nasıl yapıcam bunu herşeyi denedim nette bulduğum, olmuyor. İmkansız mı??

Galiba sorun bootflag'in atandığı bölümde. Çözmek için ilk olarak GParted Live'ı indir, ardından diske yazdırıp bilgisayarı CD'den başlat. CD açılınca Windows'unun kurulu olduğu harddiske gelip sağ tklayıp boot flag ayarlarını yap.

Bu da .iso lnki, dosya boyutu 100MB.
    http://sourceforge.net/projects/gparted/files/gparted-live-stable/0.4.6-1/gparted-live-0.4.6-1.iso/download

Hele şükür yaa, allah senden razı olsun Nekadar disk bölme aracı denediysem hiçbiriyle diğer sürücünün boot özelliğini kaldıramadım, bu programla çat diye kalktı, 2 diskte de boot flag varmış, istemediğimi kaldırdım, tam istediğim gibi oldu, çok sağol

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.