Şimdi Ara

BOOT DEVİCE SORUNU!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Reboot and Select Proper Boot Device Or insert media in Selected boot Deviceand Press a key''hatası alıyorum arkadaşlar.Bios hariç hiçbir yere giremiyorum.1st boot device' yi HDD'ye de alamıyorum.Bunu Windows xp kurulum cd'si kullanmadan yapmanın bir yolu var mı?Yoksa bilgisayar sizlere ömür mü?

• http://trksh.org/reboot-and-select-proper-boot-device-or-ve-cozumu.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PayneKillers -- 7 Nisan 2012; 12:02:02 >
    i7 4790 4.0 GHz / Asus H81M-D R2.0 / Zotac Geforce GTX 1660 6 GB / Kingston Hyperx 2x8 GB DDR3 1600 MHZ / FSP Hyper 700W / Seagate Barracuda 2TB ST2000DM008 / Samsung 860 Evo 500 GB SSD / Dark Freezer X120R
  • Merhaba,

Neden birinci seçenek olarak harddiski alamıyorsun?

Sistem boot edemediği için açılmıyor, harddiski 1. sıraya alabilmen için bir kaç kombinasyon vardır ve yazılı şekilde belirtilir..

Ek olarak sormak istediğim, bios da harddiski tam olarak görebiliyormusun? Şayet göremiyorsan, ilk olarak harddisk veri kablosu ve elektirik molexini kontrol etmen gerekiyor.

Kolay gelsin.
  • O zaman yapman gerek ilk işlem, harddisk veri kablosu ve güç molexini değiştirmen olacaktır.

Bunlarda olumsuz olursa, harddiski sistemden çıkartıp farklı bir bilgisayara takıp denemek gerekecek. Kolay gelsin.
  • çıkarıp yenisini tak hdd kablosunun. güç kablosunuda kontrol et ayrıca
    Inaccessible boot device hatası
    7 yıl önce açıldı
    MSI Cd-Usb Boot Sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.