Şimdi Ara

Attempting boot from usb device hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
2.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgili arkadaşlar; USB bellek ile format atmak için daha önce işlemler yapmıştım;ama sonra da sıkıldım o işlemlerden vazgeçmiştim. USB belleğe müzik yükleyip bunu bilgisayarımda açmak istediğimde Attempting boot from usb device bootmgr eksik şeklinde hata alıyorum ve bilgisayar başlamıyor, bu sorunun çözümü nedir bilgisi olan var mı ? İlgilenen herkese şimdiden teşekkür ediyorum.

• Sanırım bilgisayarı ilk başlatırken usb disk takılı ve sizin bios usb diski okuyup boot etmek istiyor fakat tüm dosyalar olmadığı için hata mesajına düşüyor .

usb diski takmadan sisteminizi açmaya çalışın açılacaktır.

yada ben yanlış anladım problemi :)
  • bilgisayarıma gir usb sürücünün simgesine sağ tıkla biçimlendir yap. fat 32 veya ntsf olarak biçimlendir. format atmaya çalışırken usb diskinin dosya kaydedici yapısını değiştirmişsin ondandır. usbden format atmak biraz zor tek bir programla olmuyor bir kaç program lazım.
  • dragonball D kullanıcısına yanıt
    Hocam gayet doğru anlamışsınız;ama şu hususta sizin ile hem fikirim bios ayarından sanırım flaş belleğe takılı kalıyor bilgisayar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BAM TELİ

Hocam gayet doğru anlamışsınız;ama şu hususta sizin ile hem fikirim bios ayarından sanırım flaş belleğe takılı kalıyor bilgisayar.

Aynen öyle oluyor :)
  • bootmgr bilgisayarda eksikse win cd takıp komutsatırı ile atma gerçekleştirelebilir.

ama usb den başlamaya çalışıyorsa bios a geli birincil aygıtı hdd eya ssd adı neyse onu seçin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bersan1 -- 15 Nisan 2015; 16:51:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bersan1

bootmgr bilgisayarda eksikse win cd takıp komutsatırı ile atma gerçekleştirelebilir.

ama usb den başlamaya çalışıyorsa bios a geli birincil aygıtı hdd eya ssd adı neyse onu seçin

Ama başka usb belleği taktığımda böyle sorun olmuyor, biostan usb bellek seçili olduğu halde bu işlem olmuyor, bunun flaş bellekten çözümü nasıl oluyor?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sorununuzu anladım

Çözüm basit sayılır...

Ancak şu anda yardımcı olamayacağım biraz meşgulum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bersan1 -- 15 Nisan 2015; 18:30:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilginiz için tşk ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.