Şimdi Ara

Bonus Flexi nasıl bir kart?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
7.533
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kart aidatı istemiyorum. World eko alacaktım ama Yapı Kredi sürekli problem çıkarıyor. Bonus flexi düşünüyorum. Normal bonustan ne gibi eksiklikleri var? Kullananlar cevaplarsa sevinirim.

• Sitesini inceleyin net bilgi olur.
  • Ben kullanıyorum ama baz kampanya katılım için ücret istiyor 4,99 tl gibi
    diğer yönden bonus özelliği taşıyor memnunum yinede
  • Boyle yesil renkli cıvıl cıvıl bir kart.
    Sıkıntı yok. Kampanyalarin coguna ucetli katilirsiniz, tek eksisi o

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bsrkycn B kullanıcısına yanıt
    Hocam bende kafam atar kart aidatı yüzünden kapatırım limiti kaybetmeyeyim diye (16,750 TL) çıkartmıştım limit ortak olduğu için onada yansıyor. Taksit işlemlerinde bir ayrıcalık görüyormu bu kart veya başına geldimi taksit problemi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ugur A.

Hocam bende kafam atar kart aidatı yüzünden kapatırım limiti kaybetmeyeyim diye (16,750 TL) çıkartmıştım limit ortak olduğu için onada yansıyor. Taksit işlemlerinde bir ayrıcalık görüyormu bu kart veya başına geldimi taksit problemi

yok sıkıntı yaşamadım taksit yapıyor hatta bonus flash dan kampanyalara katılıyor
    benimde limit 9000 civarında ben memnunum açıkçası kart aidatı
  • bsrkycn B kullanıcısına yanıt
    kart aidatı derken platinium kart var hocam onun aidatından bahsetmiştim taksitte sıkıntı yoksa tek flexi kullanmak iş görür
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Garanti Bonus Kart Önerisi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • iyi çocuk ama kafa açıyo
  • Taksitte fark oluyor hocam örnek verecek olursa defacto, da english home da, kotonda alışveriş yapmaya gittiğimizde taksit talep ettik bonus üye işyeri yazısınız gördüğümüzde flexi ye yapamıyoruz diyorlar. Sonra bazı 9 taksit işlemlerde 6 taksit oluyor max. Onun için en güzeli ilk 50.000 üye dolmadıysa cepteteb kredi kartı derim. Çok memnun kaldık biz.
  • 2 senedir kullanıyorum aidat kesilmiyor. gayet kullanışlı. tüm kampanyalara da katılıyorsun.
  • Çalıştığım yerden örnek verecek olursam;

Normal bonus özelliği olan kartlara 2+3 5 taksit yaparken, flexi özelliği olan kartlarda + taksidi vermeyip 2 taksit yapıyor.

Diğer firmalarda da benzer birşey olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: day_dreamer

Kart aidatı istemiyorum. World eko alacaktım ama Yapı Kredi sürekli problem çıkarıyor. Bonus flexi düşünüyorum. Normal bonustan ne gibi eksiklikleri var? Kullananlar cevaplarsa sevinirim.

kanka benim genç bonus yalan oldu yaşım 27 olduğu için. Kartımı kapatıp flexi verelim ücreti yok dediler. Gönderin madem dedim. Şuana kadar hiç bir eksiğini görmedim. İşimi görüyor her türlü. Bir maliyeti de yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turker03 -- 29 Mart 2016; 23:08:25 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.