Şimdi Ara

Bonus'a özel birikmiş bonuslarını Burger King'te kullan, yarısı sana geri gelsin!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
4.093
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BUGÜN DENİZBONUS PUANI YÜKLENENLER İÇİN GÜZEL

Kampanya Detayları

Kampanya 1 – 30 Nisan 2014 tarihleri arasında Burger King, Sbarro, Popeyes ve Arby's restoranlarında Bonus kredi kartı ile yapılacak bonus kullanımlarında , kullanılan bonusların yarısı iade edilecektir.
    Kampanyada iade edilen bonuslar sadece Burger King, Sbarro, Popeyes ve Arby's restoranlarında kullanılabilecektir.
    Kampanyaya Bonus,Money,Flexi , DenizBank Bonus, Teb Bonus, Şekerbank Bonus, ING Bank Bonus, Burgan Bank Bonus, Abank Bonus, PTT Bonus, Tekstilbank Bonus dahil, TFKB Happy Card dahil, Fibabanka Bonus ve diğer kartlar dahil değildir.
    Flexi kart sahipleri katılım için EVET YEMEK yazıp bir boşluk bırakıp, kartlarının son 6 hanesini 3340'a SMS gönderildikten sonra alışveriş yapması gerekir Kampanya süresince kart bazında en fazla 20 TL bonus iade edilecektir.
    İade edilen bonuslar 5 Mayıs 2014 tarihinde yüklenecek olup 31 Mayıs 2014 tarihine kadar kullanılabilecek sonrasında silinecektir.
    Havalimanı restoranları ve paket servis siparişleri kampanyaya dahil değildir.
    TAB Gıda önceden haber vermeden fiyatlarda değişiklik yapma ve ürünleri satıştan kaldırma hakkına sahiptir.

https://www.bonus.com.tr/apps/bonus-kampanyalar/kampanya-detayi.aspx?campaignId=2523&title=bonusa+ozel+birikmis+bonuslarini+burger+kingte+kullan,+yarisi+sana+geri+gelsin!

• muhalif46 kullanıcısına yanıt
    çok iyi oldu kez kacmaz vs bonusları yatacak onlarla kullansak olur sanırım
  • İyiymiş
  • arby's
    sbarro
    popeyes
    bu mağazalarda da var kampanya
  • şöyle daha güzeli var bonus gence

http://forum.donanimhaber.com/m_89431243/tm.htm
  • Flexi de katılım sms i var,diğer hiçbirinde katılım sms i yok sanırım ?
  • bonus flexi oluyormu arkadaşlar şartlda sadece flexi yazıyor fark edermiki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Katılım için mesaja gerek varmi ? Kampanya şartlarında sadece flexi için mesaj gönderilmesi gerektigi belirtilmiş..
  • +1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bonusu yüklenen var mı ? Deniz bonus yüklememiş.
  • sevozgur kullanıcısına yanıt
    Money visa ile burger king kampanyasına katılmıştım ama kazandığım bonusları ne internet bankacılığı, ne cep şube, ne A101 nede başka bir yerde göremedim. burgerkinge uğradım ve rica ettim, pos makinasında önce sorguladılar 0,83 normal bonus görünüyordu, slip basmasını istedim ve çıkan slipte aşağıda görüleceği üzere burgerking bonusu görünüyor

Bonus'a özel birikmiş bonuslarını Burger King'te kullan, yarısı sana geri gelsin!

• quote:

Orijinalden alıntı: AseA34

Money visa ile burger king kampanyasına katılmıştım ama kazandığım bonusları ne internet bankacılığı, ne cep şube, ne A101 nede başka bir yerde göremedim. burgerkinge uğradım ve rica ettim, pos makinasında önce sorguladılar 0,83 normal bonus görünüyordu, slip basmasını istedim ve çıkan slipte aşağıda görüleceği üzere burgerking bonusu görünüyor

Tesekkurler. Umarim burger king de cikar.

• AseA34 A kullanıcısına yanıt
    Bende deniZ bonus ile katılmıştım fakat bgn burger kingteki çocuk göremedi bonusu, slip bastırmak lazım demek ki ben hiçbi yere msj atmamıstım katılım için msj atmak yoktu degil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: jebaha

Bende deniZ bonus ile katılmıştım fakat bgn burger kingteki çocuk göremedi bonusu, slip bastırmak lazım demek ki ben hiçbi yere msj atmamıstım katılım için msj atmak yoktu degil mi?

ilk mesajdaki kampanya şartlarına göre flexi haricinde mesaj atmaya gerek yok, slipte çıkıyor varsa bonus, pos makinası ekranında çıkmıyor
  • Peki slipe cikti veya cikmadi. Nasil kullancaz puani ? Elemana soyleriz

• iBu Burger King kampanyası ile ilgili bilgi sahibiyim kampanya 31 Ağustos à kadar devam halenn ediyor *bonus genç kk

Bazı Burger King Şubeleri kampanya dahilinde değil ama garanti posundan geçmeniz halinde puan iadesi var bilginize puanlarınızı kontrol edin 4440333 yada Burger King lerden puanınızı kontrol edebilirsiniz int Şubesi cep şubede göstermiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: jebaha

Denizbonus müşteri hizmetleri bonus olarak yüklenmeyeceğini ekstreden bonus kadar para düşeceğini söyledi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arrtezyen

iBu Burger King kampanyası ile ilgili bilgi sahibiyim kampanya 31 Ağustos à kadar devam halenn ediyor *bonus genç kk

Bazı Burger King Şubeleri kampanya dahilinde değil ama garanti posundan geçmeniz halinde puan iadesi var bilginize puanlarınızı kontrol edin 4440333 yada Burger King lerden puanınızı kontrol edebilirsiniz int Şubesi cep şubede göstermiyor

Halen devam ediyor mu TEB bonus var bende. Devamsa katılalım.

• selo224 kullanıcısına yanıt
    Teb.com.tr de kampanya yı göremedim fakat garanti genç bonus lara 31 Ağustos à kadar devam edecek

• musan1 M kullanıcısına yanıt
    Hadi ya çok enteresan olmuş görelim bakalım ay sonunda düşücek mi, bu denize hiç güven olmaz ama.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.