Söylenilenlere göre iade etmişler yalanmıdır doğrumudur bilemedim x (formerly twitter) 12punto (@12puntocomtr) on X https://x.com/12puntocomtr/status/1797976849986789607 |
[BOMBA] Fetullah Gülen Türkiye Yolunda Geliyor !
-
-
İddialar doğruysa İmralı'da yer açın, en büyük kansızlardan birisi geliyor. Bu herife 9 yaşından beri karşıyım. Bunların ben çocukken vaaz kasetleri olurdu , cemaatciler dinlerken "ağlayan adam dinliyorlar hahah" dedim diye beni dövmüşlerdi laleler.
Çok kul hakkı yedi , çok canlar yaktı, hükümetin yanındayken de karşısındayken de. Vebali öyle büyük onu yakacak büyüklükte kazanı zor bulurlar cehennemde.
Çok değil 10 yıl önce ölmüş olsa yobazların büyük çoğunluğunun kahramanı olacaktı iyiki vaktinde gitmemiş. İyiki kötüler uzun yaşıyor.
Zaten erkenden geberen bir kötü görmedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 4 Haziran 2024; 17:42:54 > -
Amerika gelip sınır kapısına bıraksa akp almak istemez. Ne iadesi. Yargılansa ne olacak, ortaklıkları ortaya dökülür
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kaynak: Twitterdaki rasgele birisi. Gerçi ilk geberdigi haberi çiktiginda yegeni oldugunu söyleyen kişi kaçırıldıgını, bilinmeyen bir yere götürüldügünü söylemişti sanırım. Yani CIA bunu paket yapip leşini kargoya vermiş olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 4 Haziran 2024; 18:1:11 > -
Öyle bir şey mantıken mümkün değil; yani ABD Apo'yu verdiği gibi Gülen'i de verir mi derseniz, Gülen Türkiye siyaseti ile ilgili çok fazla şey biliyor ve öküz ölüp ortaklık bozulmadan önceki kirli çamaşırlar ortaya dökülebilir. Ama diyelim ki oldu, o uçak Türkiye'ye sağlam inmez, denize düşer. Anlayan anladı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 4 Haziran 2024; 18:3:21 > -
Verse alacak yürek var mı? Mahkemeye çıkıp her şeyi tek başıma mı yaptım diyecek? Bu arkadaş can yoldaşım oldu, ne istedimse verdi demeyecek mi? Ben ne desem, sus bir yalan daha söyleme çünkü inanırım dedi demeyecek mi?
-
Eeyyy amerika sen kimsin ki iade ediyorsun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayret niye iade ediyorlarki? Iadesi talep edilmismiydiki? Hukumet sasirmistir bu ise.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Cemaatin yurtdışı yapılanması deşifre olmasıyla İngilizlerin kurduğu birçok İslami oluşumlardan biri olan Güleni de yetiştirenler ve onun hocasını da yetiştiren İngiltere in yurtdışına açılma planları niyetiyle Amerika ya verilen ve bunu da İngiliz resmi devlet görevlisi basına açık ifade etmesinden sonra teknik olarak bu yapı deşifre olmuştur. Zaten o tarihlerde bu açıklanmışsa Hizmet Hareketi pratikte bitmiştir kalanlar da en baştaki azınlık hariç kendi hallerinde çekiyorlardır veya yalan bir hayata tutunuyorlardır...
Bu ve benzeri hangi dinden hangi ülke kaynaklı olursa olsun eşit şartlar sağlatmadı liyakatlı başkaların haklarını da yediler ve yenmesi için kumpaslar dahil kendi absürt hedefleri için klik yerlere kendi elemanlarını yerleştirme yetiştirme ile pompalanmış bir düzendir. Birçok Cemaat karşıtı da direk veya dolaylı geçmişte bunlarla can kuzu sarması kankilerdi yakınlardı hatta nemalanıyorlardı bu tür ağlarda ticari networking sanatta sporda filan ..
Amerika ın yerinde olsam işi bitmiş biri sırf Amerikaya hizmet etti diye ömür boyu bakmasına da gerek yok. İşlevsel değilse bir şekilde kaybedilmesinden de rahatsız olmamalıdırlar. Kaşıkçı Cinayetinde deşifre olması ve deşifre olanın da Türkiye de infaz etmesi kabul edilemezdi Arap ülkesi sayılan konsolosluk olsa da Türkiye içinde olmuştur! Kaşıkçı ın müstakbel eşi de suçlulardan vazgeçmesi ve bu kadının da türbanlı bir Türk olması da Türkiye için rezalet! ....
İngilizler boş durmadı benzerleri yeni ergen misali bir oğlanla da devam ediyor :
Fetullah Gülen in yeni modernize edilmiş temeli niyeti daha da güncel tohumlusu şu :
Sözler Köşkü Anasayfa - Sözler Köşkü (sozlerkosku.com)
Fatih Yağcı
fatih yağcı - ekşi sözlük (eksisozluk.com)
Bunlar kendi hallerinde bu toprakların bağrından çıkan kendi içindeki cehaletin evrimleşmiş çağdaş cehaletin din kisvesi altındaki tezahürüdür de denilemez. Bu bir projedir. Bu topraklarda İslamiyet odaklı oluşumlarla kitleleri direk veya dolayı yönetmek vakti geldiğinde de başka hizmetlere nihai emellere alet edilme üzerinedir.
Devlet bunlara neden izin veriyor ?!
İngiltere nin İslamiyet i kullanması Filistin uydurması vs hepsi birbiriyle ilintili ...
-
ABD Gülen'i iade edecek olsa şimdiye kadar cami hoparlörlerinden anons ettirirlerdi.
-
Bu iddia ne yazık ki yalanlandı.
kısa dalgaMİT'ten Gülen'in iade edildiği iddiasına yalanlamahttps://kisadalga.net/haber/detay/mitten-gulenin-iade-edildigi-iddiasina-yalanlama_101881 -
ülke pisliğin dibi ve ölü, yaşayan ölüler olarak ikiye ayrılmış daha neyin gizlisi saklısı çıkacak hocam o kadar ortada ki her şey, hiçbirinde o çamaşırları dökecek yüz yoktur muhtemelen, erdogy de fetolar da bomboş tipler ve bomboş insanların önderleri, kendi ve çevreleri için geri kalan herkesi ateşe atarlar gibime geliyor
-
Gelemedigine göre geberdi bu. Tabutta gelecek
Ölüsünü dirisini ayrı.
Ekşi 'de de geberdi diyorlar da bakalım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sosyal medyalarda kendi içlerinde baya çatlak varmış. Alt kademe ama inadına inananlarca neymiş niye görmedik son halini canlı yayınlarda filan diyorlarmış.
Şüphe de yeter. Zaten ölecekti. Ama mezarlığı bence Bin Ladin gibi denize atılması veya yakılması veya Türkiye harici başka sorunlu bir ülkeye naaşı gömülür. Ama birileri ölüsünden de siyaset mağduriyet filan yapabilir.
Amerika canlı iken işine yarayan sistemin başındaki de ölmesi ile deşifre olan bu ve benzeri sistemlere Amerika yanaşmaz kanımca. Ben olsam CIA başı kesinlikle daha orijinal enstrümanları unsurları kullanırdım.
Temeli İngilizler olan bu ve benzeri oluşumlara karşı dünya da herkes daha bilinçli. İstedikleri kadar lobi yapsınlar mazlumu oynasınlar ateş olmayan yerden duman çıkmaz misali Batı yutmaz artık. Rusya bile sonra fark etti şutladı bunları... Başka ülkeler de şutladı. Yani Erdoğan ve Kalkışma sonrası değil yıllar öncesinde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Amerika gelip sınır kapısına bıraksa akp almak istemez. Ne iadesi. Yargılansa ne olacak, ortaklıkları ortaya dökülür
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X