Şimdi Ara

Bölümümüz de Dereceye Girmek İçin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
7.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar özellikle tecrübeli arkdaşlardan fkir istiyorum.Makine müh. okucam bölümümü dereceyle bitirmek istiyorum bunun için nasıl bir yol izlemeliyim.Çok zor bişeyi mi hayal ediyorum ?

• güncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peçito

güncel
    Valla çok birşey yapmana gerek yok. Üniversite ortamına aldanmadan tıpkı lisedeki gibi çalışmanı öneririm. Anlatılan dersi tekrar yap, her hafta şöyle baştan bir tekrar yap, sürekli aklında olur herşey. Sınav zamanları da rahat edersin. Dereceyi bilemem ama yüksek notlar alırsın büyük ihtimal. Başarılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ateşkes

Evet arkadaşlar özellikle tecrübeli arkdaşlardan fkir istiyorum.Makine müh. okucam bölümümü dereceyle bitirmek istiyorum bunun için nasıl bir yol izlemeliyim.Çok zor bişeyi mi hayal ediyorum ?

NEDEN?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fizisyen

quote:

Evet arkadaşlar özellikle tecrübeli arkdaşlardan fkir istiyorum.Makine müh. okucam bölümümü dereceyle bitirmek istiyorum bunun için nasıl bir yol izlemeliyim.Çok zor bişeyi mi hayal ediyorum ?

NEDEN?

İyi bir iş için.
  • quote:

quote:

quote:

NEDEN?

İyi bir iş için.

Alıntıları Göster
    :))

e dicen fabrikada ki adama;
    benim ortalamam 3,5
    mi :)
    o ne der sence?

• quote:

benim ortalamam 3,5
    o ne der sence?

Bu ortalama önemli değil diyenler genelde hep tembel,başarısız ve çalışanları kıskanan öğrenci grubu. Ortalamanı yüksek tut bölümünde derece yap ,peşini bırakmazlar,bursların kralını alırsın,okurken çalışmaya başlarsın,yurtdışı kapısı sonuna kadar açılır..Daha birçok şey.. Günlük çalışırsan 1. olursun..Başarılar..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Oyuna Girmek Mümkün mü?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: johnalvarez

quote:

benim ortalamam 3,5
    o ne der sence?

Bu ortalama önemli değil diyenler genelde hep tembel,başarısız ve çalışanları kıskanan öğrenci grubu. Ortalamanı yüksek tut bölümünde derece yap ,peşini bırakmazlar,bursların kralını alırsın,okurken çalışmaya başlarsın,yurtdışı kapısı sonuna kadar açılır..Daha birçok şey.. Günlük çalışırsan 1. olursun..Başarılar..

Alıntıları Göster
    evet hep öyle olmuştur.

" cevap olarak ne der sence? " sorusunu yineliyorum.

• quote:

evet hep öyle olmuştur.

" cevap olarak ne der sence? " sorusunu yineliyorum.

Fabrikaya gidip beni işe al diye senin gibiler der. Notu 3.5 den fazla olan derece yapan birine ise fabrika ayağına gelip gel bizde çalış der. Düzeyine göre anlatmaya çalıştım yine de anlamadıysan yaz bi alt düzeyden örneklerle anlatayım ;)
  • quote:

benim ortalamam 3,5
    o ne der sence?

Yazık nasıl üniversite öğrencisisiniz anlam veremedim hangi açıdan baktınız?
    Bölümüm güzel üniversitemde güzel fakat ben devletim vatanım için çalışmak istiyorum.Büyük şirketler büyük üniversitelere yazı gönderir ilk 10 öğrencinize talibz diye.İşte bu sebeple aselsan vb. yerlerde çalışmak istiyorum teklif gelmesi için.Umarım anlatabilmişimdir.
  • quote:

quote:

benim ortalamam 3,5
    o ne der sence?

Bölümüm güzel üniversitemde güzel fakat ben devletim vatanım için çalışmak istiyorum.Büyük şirketler büyük üniversitelere yazı gönderir ilk 10 öğrencinize talibz diye.İşte bu sebeple aselsan vb. yerlerde çalışmak istiyorum teklif gelmesi için.Umarım anlatabilmişimdir.

Alıntıları Göster
    klasik 1-2. sınıf söylemleri.
    3-4 e geldiginiz zaman anlıcaksınızki "kimse" sizin diploma notunuzu önemsemeyecek.
    aselsan - ford
    hariç. (aslında onlardada akraba referans sistemi uygulnabiliyor.)

neyse biz bu mevzuyu , siz ilk ve 2. stajınızı bitirdikten sonra tekrar görüşelim.
    burda olcam. sık kullanılanlara ekledim.
    hatta staja gittiginde derecenide söylersin.
    bakalım kim kime acıcak.
    sorunuza tavsiye; otur sabah aksam ders calış.kesin derece yaparsın.

(ha olaki bundan önceki sayfalarda, mühendislikler ile ilgili tartısmaları okursanız yine aydınlanabilirsiniz ama
    mühendis olcaksın deneyerek bulman daha ögretici olur.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksinaletinsan -- 11 Eylül 2010; 14:35:13 >

• quote:

quote:

benim ortalamam 3,5
    o ne der sence?

Alıntıları Göster
    Aselsan'da staj yapmak için bile ortalamana bakıyorlar dostum .

http://www.aselsan.com.tr/oss_2004sonuclari.asp

Ve sadece top 10 üniversiteden alıyorlar. Gazi de bunların içinde .

• quote:

Orijinalden alıntı: Evil Dead

Aselsan'da staj yapmak için bile ortalamana bakıyorlar dostum .

http://www.aselsan.com.tr/oss_2004sonuclari.asp

Ve sadece top 10 üniversiteden alıyorlar. Gazi de bunların içinde .

İşte benim anlatmaya çalıştığım buydu

• quote:

3-4 e geldiginiz zaman anlıcaksınızki "kimse" sizin diploma notunuzu önemsemeyecek.
    aselsan - ford

neyse biz bu mevzuyu , siz ilk ve 2. stajınızı bitirdikten sonra tekrar görüşelim.
    bakalım kim kime acıcak.

(ha olaki bundan önceki sayfalarda, mühendislikler ile ilgili tartısmaları okursanız yine aydınlanabilirsiniz ama

Sen sanırım yanlış anladın beni. Ben ot gibi sabah akşam ders çalışıp ezberleye ezberleye 1. olup sağlam bir iş bulrum düşüncesinde değilim.Ben hocalara kendimi gösterip iyi bir dereceyle mezun olup nebiliiym 20.30. gibi hocanın bana referans olmasını sağlamak amacım bu.

• quote:

quote:

aselsan - ford

bakalım kim kime acıcak.

Sen sanırım yanlış anladın beni. Ben ot gibi sabah akşam ders çalışıp ezberleye ezberleye 1. olup sağlam bir iş bulrum düşüncesinde değilim.Ben hocalara kendimi gösterip iyi bir dereceyle mezun olup nebiliiym 20.30. gibi hocanın bana referans olmasını sağlamak amacım bu.

Alıntıları Göster
    cevap vermicektim ama neyse

deli gibi ders calışmadan eger cok zeki degilsen DERECE yapamazsın.
    daha yolun başına gelmedigini düşündügüm iiçin ref. olaylarının nasıl
    yürüdügünü anlatmıyorum, 2. sınıfta anlarsın.

yinee söylüyorum, bi bak eski sayfalara.

(aselsan-ford diye belirmisim. ayrıca o linkte acık kadro sartlarına bakmanızıda tavsiye ederim)

dedigim gibi 2 yıl sonra gorusuruz burda.
    sen ders calış.

• quote:

(aselsan-ford diye belirmisim. ayrıca o linkte acık kadro sartlarına bakmanızıda tavsiye ederim)

sen ders calış.

2 yıl sonra ne olacak hiç anlamadım walla hadi hayırlısı :)
  • quote:

sen ders calış.

Sadece okuyup gerçek hayatta herşeyin okuldaki başarıya göre değerlendirildiğini sanan insanlar böyle düşünür.Üniversiteye yeni girmiş insanlara bunları anlatamazsın.Not ortalamasının yüksek olması yüksek lisansa yarar işe alacak insan kaynakları personelinin not ortalamasına bakacağını hiç sanmıyorum.En geçerli ortalama referanstır yani torpil.Yok aselsanda staj yapacam yok ortalamam yüksek işe girerim bunlar boş şeyler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Indigo

quote:

sen ders calış.

Sadece okuyup gerçek hayatta herşeyin okuldaki başarıya göre değerlendirildiğini sanan insanlar böyle düşünür.Üniversiteye yeni girmiş insanlara bunları anlatamazsın.Not ortalamasının yüksek olması yüksek lisansa yarar işe alacak insan kaynakları personelinin not ortalamasına bakacağını hiç sanmıyorum.En geçerli ortalama referanstır yani torpil.Yok aselsanda staj yapacam yok ortalamam yüksek işe girerim bunlar boş şeyler.

Alıntıları Göster
    ya ben anlam veremiyorum bu işe dostum.
    hiç birsey bilmiyorsan açar bakarsın şirketlerin iş ilanlarına
    ona göre konuşursun.
    sana yardımcı olmak isteyen adamı AŞAGILAMAZSIN en azından.

hadi onuda becereme, ya git 5 sayfa önceye, yada mühendis de search yapbi forumda, bak neler konusulmus.
    ama yok.

hayırlısı olsun.

• quote:

ona göre konuşursun.

hadi onuda becereme, ya git 5 sayfa önceye, yada mühendis de search yapbi forumda, bak neler konusulmus.
    ama yok.

hayırlısı olsun.

Şimdi sen İyi şirketlerin büyük şirketlerin büyük üniverstelere ilk 10 veye 20 veya 30 herneyse talibiz olayına yalan mı diyosun ?Çok merak ettim hangi üni. hangi bölüm okuyosunuz acaba.
  • quote:

ona göre konuşursun.

ama yok.

hayırlısı olsun.

Doğrudur al bir gazete oradaki iş ilanlarına bak ne istiyorlar yazıyor.Hangi meslekten çok alım var kimi arıyorlar hepsi yazıyor.Karambole meslek seçip iş aramak mantıklı değil.Biraz araştırmacılık olmalı.
    Ortalama yapmak diğerlerinden öne geçmek okula giren herkesin aklında olan birşey.Millet diğerlerinden öne geçmek için ders notlarını vermiyor.Herkes uyanık geçiniyor sadece kendini zeki sanıyor.
    Yardımcı olmak mantıklı değil niye?Çünkü burada yazanların çoğunluğu okul okuyan insanlar.Okudukları bölümle ilgili olumsuz birşey yazınca tepki veriyorlar.Önceden anlatılan abartılı, gaza getirici hikayelerle beklenti içine giriyorlar.Bu hikayelerle alakasız yazınca tepki alırsın.
    Ben 1-2 kere yazdım ne cevaplar geldi.Sonra dedim bana ne.Ne sorsalar iyidir, çok güzel dedim hoşlarına gitti.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.