Şimdi Ara

'Bolumsonucanavari.com' Yayında (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
326
Cevap
0
Favori
21.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sitenin foruma cok yararları dokunacak yine belirtmek istiyorum hepimiz için güzel olacak çünki her tür oyunlarin inceleme videoları mevcut olacak emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler bizlere hediye gibi bişey bu
    #Playstation
  • B.S.C buydu Demek?
    Hayırlı olsun çok güzel bir site olmuş arayüz olarak yabancı bir oyun sitesine benziyor ama önemli değil boşverin.Beta versiyonu bile gayet başarılı, çabanızı takdir ediyorum arkadaşlar.
    Bu editörler siteyi güncellemeyi devam ettirdiği sürece level den veya mk dan çok daha kaliteli br site olacaktır diye düşünüyorum çünkü sitenin editörleri sağlam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wzzk -- 7 Mayıs 2009; 0:26:46 >

şöyle söyliyeyim, donanımhaber'in konsol bölümü zaten donanımhaber içerisinde ayrı yeri olan bir bölüm. sürekli bir aktivitenin, tartısmaların, bilgilerin ucuştuğu harika bir bölüm.

bu bölümün desteğini arkadasına alan, dh ile bağlantılı bir oyun sitesi gerçekten iş yapacaktır. gördüğüm kadarıyla bizim forumdan sevgili goldpunch ta editörler arasında, bay_e zaten yöneticilerden birisi.

BSC, isim olarakta çok ince düşünülmüş. özetle herşey çok güzel gözüküyor.

tüm ekibi tebrik ediyorum. siteyi bizde elimizden geldiği ölçüde destekleyeceğiz. kutlu olsun, uğurlu olsun.
    ps3 sony turkiye garantili, elite 360 ise marmarali arkadasimizdan alinmistir.
  • Tebrikler, DH'yi böyle başka projelerde de duymak istiyoruz. Başarılı bir yönetim kadrosu herşeyi kaldırabilir. Sadık üyelerinizin de bunda katkısı büyüktür tabii ki. Yayın hayatınızda başarılar diliyorum.

Aynı veritabanını kullanıyor olması da güzel, buradaki kullanıcı adı ve şifremiz yeni oyun sitemizde de geçerli.

Samsung Galaxy Z Fold4 (12/256) | M20 Action Cam | Chevrolet Cruze LS AT | NSD Powerball | iPad Pro 11" | LG 49SJ800V | Intel I7 13700k, Noctua NH-D15, MSI MPG Z690 FORCE Wi-Fi, GSkill DDR5 6000MHz CL36 32GB, NZXT H510 Elite (w/ mesh front panel), MSI GeForce RTX 3090 SUPRIM X 24G, ASUS ROG THOR 1200W 80+ Platinum

• Güzel yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar.

Sitede mümkün olduğunca kullanıcıları aktif kılmayı istiyoruz. Oyunları puanlayabilir veya haberlere yorum yazabilirsiniz. Özellikle künye kısmı için çok uğraş verdik. Bir oyunun künyesine girdiğinizde o oyunla alakalı her türlü detaya ulaşmış oluyorsunuz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

Orjinalden alıntı: blckhm

quote:

Orjinalden alıntı: fuzbing

Güzel olmuş tebrikler. Oyun.donanimhaber.com ile forum.donanimhaber.com sürekli ortak db'mi kullanacak yoksa ilerde ayırmayı düşünüyor musunuz?

aynı db üzerinden devam edecek.

Böyle olması daha iyi, bence de böyle devam etsin. Site güzel olmuş, içerik daha da genişletirilirse tadından yenmez.
  • Cok iyi bir site guzel dusunulmus ve guzel olmus ayrica DH nin resmi bir oyun sitesi acmasi cok iyi gercekdende.Sitenin ismi ise cok original olmus.Ayrica buradaki loginlerimizin gecerli olmasida cok iyi.Hayirli ugurlu olsun herkese.

1- Bu yeni oyun bölümünün tam olarak amacı nedir?
    2- kaç kişilik bir çalışma sonucu bu hale geldi?
  • Bu forum donanım haber herhalde dünyanın en işlek formu olmalı. Her geçen günde büyümeye devam ediyo her tarafıda reklamlarla dolmuş. Buranın sahibi herhalde yeni kasa bi BMW veya RANGE ROVER çekmiştir altına helal olsun başarılarının devamını dileriz. Yeni sayfada hayırlı uğurlu olsun güzel tasarlanmış. Artık reklam olmasın cadı kazanı yerine oraya gireriz

By_E ve goldpunch,

istek alıyor musunuz ??

şayet evet ise, ilk istek benden olsun Allah rızası için ps2 deki "Monster Hunter" oyununun canavarlarının nasıl yok edileceğine dair bir araştırma içine girelim ama şimdiden uyarıyorum sinir bozukluğuna yol açabilir

psn: ll_renzokuken_ll

gt: vRENZOKUKENv
  • quote:

Orjinalden alıntı: By_e

Siteye Donanimhaber forumlarındaki kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yapabilirsiniz.

Siteyi çok detaylı bakmadım ama genel olarak güzel olmuş!
    Böyle bir özelliğin olması da artı bir özellik olmuş!
    Teşekkürler!
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.