Bu işi windows altında nasıl yapabilirim? Yalnız diskteki verilerin kaybolmaması birincil isteğimdir.
quote:Orjinalden alıntı: ilhan_28 Bu işi windows altında nasıl yapabilirim? Yalnız diskteki verilerin kaybolmaması birincil isteğimdir. Partition magic ile yapabilirsin..........
quote:Orjinalden alıntı: blue_life quote:Orjinalden alıntı: ilhan_28 Bu işi windows altında nasıl yapabilirim? Yalnız diskteki verilerin kaybolmaması birincil isteğimdir. Partition magic ile yapabilirsin.......... Programı kullanmayı bilmediğim için verilerin silinmesinden korkuyorum. Eğer bilen bir arkadaş varsa yardım edebilirmi?
quote:Orjinalden alıntı: ilhan_28 Programı kullanmayı bilmediğim için verilerin silinmesinden korkuyorum. Eğer bilen bir arkadaş varsa yardım edebilirmi? Partition magici indir ve kur. Programı açtıktan sonra buraya bir resim koyarak ne yapmak istediğin anlat seni yönlendirelim..........
disk birleştirme risklidir program disk bölmeyi kolaylıkla yapıyor ama birleştirmede veri kaybı olasılıgı yüksek, tercih sizin uyarmak istedim