Bildirim
Bölümden Bi Kıza Yazdım ( SS'Lİ ) EDİT GELDİ (5. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: uçansony
Merhaba yenikoykasabi, yoksa selamun aleyküm mü demeliydim? Ehe
Gece gece kahkaha attım babam noluyo diyo. :D
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Newton Heath -
dh forum da normal..Ben oturduğum yerde çoğu kez sandalyeden düşüyor gibi oluyor son anda toparlıyorum. :D _____________________________ -
Merhaba Melisa, yoksa sevişelim mi demeliydim ehe
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Kiminin yalnızlığı hastanın kaçışıdır; kiminin yalnızlığıysa, hastalardan kaçıştır. -
Şu yorumun beni bitirdi hocam yarıldım 5 dakka güldüm konuyu bastırdı. _____________________________ -
Ahhaha bu ne lan ?
Yalnız bu aralar konu dışında bu tanışma yazışma girişimleri iyice arttı, herkes aynı anda neyin gazına geldi acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mütehassıs -- 15 Ocak 2016; 4:27:34 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kardes k.bakma da böyle yazarsan ben bile engellerim _____________________________ i7-10700 | MSI Z490 A-PRO | 2 X 16 GB 3600MHz Corsair Vengeance RGB Pro | MSI Suprim X RTX 3070 Ti | MSI MPG A850G 850 W | MSI MAG FORGE 100R | MSI Optix G241 23.8" | Razer Diamondback - Chroma | Razer KBD Blackwidow | Razer Barracuda X -
-
quote:
Orijinalden alıntı: heykirokan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: zorradam
blok geldi faul dedi
Ahahahah. Gördüğüm en underrated yorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ [link=http://forum.donanimhaber.com/m_95725276/f_//tm.htm -
-
Nereye gidiyor kafalar anlamadım
35 yaşındayım
Valla biz böyle değildik okulda
Nerde garip saçma bayat soğuk espriler hepsi var millette.
Bizim zamanımızda kızların bıyıkları vardı be. Şimdiki gibi bakımlı hatun pek yoktu
Öyle tanışmak kolay değildi.
Ona rağmen rakip kaleye hergün atak yapardık
Bu ne yaa
AHAHAHHAHAHAHAHAHAAHHAAHAHAHAHAHHHaahahhaahhaHhaahhaahahahahajAHAJAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHSHAHSHSHSHSHSHDH
Bugunde baskalari adina utandik daha once hic mi konusmadin baskalariyla interneti yeni kesfeden akrabalar gibi
quote:
Orijinalden alıntı: yenikoykasabi
merhaba gençlik, bölümde beraber okuduğumuz ve ara sıra merhaba merhaba modunda takıldığım ama normal bir muhabbetim olmayan kıza sonunda mesaj atmaya karar verdim, sonuc biraz hüsran, engeli yedik :/
anlamıyorum ki, insan aynı bölümde okuduğu kişiyi nasıl engeller?
http://i.hizliresim.com/YrN7Jk.png
Nickin den dolayi engellemistir. :)
quote:
Orijinalden alıntı: yenikoykasabi
merhaba gençlik, bölümde beraber okuduğumuz ve ara sıra merhaba merhaba modunda takıldığım ama normal bir muhabbetim olmayan kıza sonunda mesaj atmaya karar verdim, sonuc biraz hüsran, engeli yedik :/
anlamıyorum ki, insan aynı bölümde okuduğu kişiyi nasıl engeller?
http://i.hizliresim.com/YrN7Jk.png
Özgüvenin gerçekten SIFIR
Bir insan neden muhabbeti olmayan biriyle bu kadar cıvık konuşur
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Steam ID: aeyi
Origin ID: andaceyi
PSN ID: andaceyi -
bu nedir yaw
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X