Şimdi Ara

Bölüm Seçimi Konusunda Kararsızlık (Tm)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler tm ogrencisiyim pdr,sosyal hizmet bolumlerinde sene basindan beri ilgim vardı . Lakin aldigim bazi yanitlar hayal kirikligina ugratti ve tekrar dusunmemi sagladi. Ornek olarak tapu kadastro bolumu var 2 yillik atamasi hat safhada oldugu icin onerenler oldu . Acik havaninda icinde bulundugu bi meslek dali icin bolum onerileriniz var mi ? Tm ve Ts puanlarim fena degil . Sayisal onerilerde olabilir . Bankacilik yapmak isteyebilecegim bi meslek degil . Ama itfaiyeci olmak kucuklukten beri hayalim . Bunlar sadece ornekler . Soyledigim bolumlerde kararsizim . Yorumlari bekliyorum ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• adam pdrden başladı itfaiyecilikte bitirdi sjshabaja

• La evlatlık . İnsan gibi bisey sordum ornek verdim orda acik hava olmali . zamanin gecebilecegi hareketli bi iş olmali onu anlayamiyon mu

• Konuyu itfaiye'ye nasıl bagladin bro ya...

• oturup maaşım gelsin değil de heyecan olsun uğraşıyım tarzı işleri seviyosun yani polislik yapabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: konuralpd

oturup maaşım gelsin değil de heyecan olsun uğraşıyım tarzı işleri seviyosun yani polislik yapabilirsin

Gözlerde bozukluk var kardeşim lazer ameliyatı gerek doktorda 21 yaş altı doğru olmaz dedi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.