|
tavsiyemdir.çevrem geniş neden böyle düşündüğümü sorduğunuz sorulara cevap vererek açıklayabilirim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

|
tavsiyemdir.çevrem geniş neden böyle düşündüğümü sorduğunuz sorulara cevap vererek açıklayabilirim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
aksjwkdjks rab çavuşa kafa veriyor senin gibilere kafa vermiyor. tespitlerinden bir tanesi doğru olsa bari. netlerimden gayet memnunum şimdilik ki insanları dandik bir sınavda yaptığı nete, elde ettiği başarıya göre yargılamak da nerden baksan baya ezikçe bir hareket. hayır yani zeka sorunlu olduğunu az çok belli ettin de “ben primatım” diye haykırmana gerek yok. blok.
|
|
doğru almanca bilen doktorlar şu an alman hukümet politikası sebebiyle biraz daha rahat gidiyor fakat 7 yıl sonunda ne olacağını bilemeyiz sonuçta doktorsun ingilizce kesin iyi derece de olsun denklik aldığın heryer de işini yaparsın. |
|
freelance,remote olarak çalışmaya başlamak zor bir seçenek kendi performansına bağlı.yury dışına remote olarakta youtube da videolar geziyor fakat yurt dışındaki şirketlerin istedikleri niteliklere iyi göz gezdirmek lazım şu an boğaziçi bilgisayar mühendisi(babamın arkadaşı) 2 dil biliyor almanca,ingilizce kendi işinde de tecrübeli artık freelance tense şirket bulup remote çalışmak daha mantıklı olduğunu söylüyor. |
|
max akpli zekası
|
|
boşver hocam böyle dangalakları soğan ekmek yicekmiş güya .p |
|
hukuk okunur mu sence |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nedengerekli -- 9 Mayıs 2022; 23:44:48 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
teşekkür ediyorum gerekli olan cevabım harbiden buydu forumu bu yüzden seviyorum |
|
hayır hukukçu doldu ülkemiz malum sebepleri zaten yazmıyorum buradaki hukuk okumayla yurt dışında hiçbir şey yapamazsın burada da çevren yok paran yok ise durumu kötü. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
doğru almanca bilen doktorlar şu an alman hukümet politikası sebebiyle biraz daha rahat gidiyor fakat 7 yıl sonunda ne olacağını bilemeyiz sonuçta doktorsun ingilizce kesin iyi derece de olsun denklik aldığın heryer de işini yaparsın. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
freelance,remote olarak çalışmaya başlamak zor bir seçenek kendi performansına bağlı.yury dışına remote olarakta youtube da videolar geziyor fakat yurt dışındaki şirketlerin istedikleri niteliklere iyi göz gezdirmek lazım şu an boğaziçi bilgisayar mühendisi(babamın arkadaşı) 2 dil biliyor almanca,ingilizce kendi işinde de tecrübeli artık freelance tense şirket bulup remote çalışmak daha mantıklı olduğunu söylüyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
gelen para Babamdan 6000 Tanımadığım birinden 3400 (ekran kartı sattım) Sonra vatan bilgisayardan ekran kartı almışım 400 lira kalmış. Onun dışında Netflix ve Spotify ödemelerim gerçekleşmiş. Tatmin oldun mu hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ein ausländer -- 10 Mayıs 2022; 21:41:2 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
boşver hocam böyle dangalakları soğan ekmek yicekmiş güya .p |
|