Şimdi Ara

Bol vakti çok olanlar toplansın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet beyler bu yıl okulum yok bişiyim yok koskoca boş bir yılım var işim gücüm olmadıgından boşluktayım gitara falan mı başlayayım dedim sonra dedim yaş olmuş 21 ne gitarı kendime neyse konuya gelelim napayım ne edeyim bi fikir verin hayatıma artı katacak bir hobi olursa çok iyi olur ( hayvan besle demeyin 4 yaşında dobermanım var )

• arkadaşın yokmu arkadaşınla takıl arkadaşının arkadaşı onun arkadaşı öyle gider zaten :D (aradada evde otur forumda takıl tmm )
  • var başkan arkadaşım baya bi var ama şöyle bi sıkıntı var liseyi dışarda okudum ozaman bu zaman 7 yıldır dışardayım yaşadığım yere geri gelince tökezledim biraz burdaki çocuklar biraz farklı biraz akşam napalım şarap içelim boşverin diyorum şarabı ozaman derenin orda içelim şarabı diyolar :D manita koşturalım diyorum bize kim bakar diyolar :D çıldırıyorum sonra :D birde burada çok kabul gören bir tip değilim çenede uzun bi sakal kollarda dövmeler kulakta küpe bir tipim, bana birşeyler katabilecek birşeyler arıyorum kitap okuyorum ama oda kesmiyor artık :D sanırım bunalıma giriyorum dfhsahaf
  • hep karı karı karı değişiklik lazım biraz hayata kendimizi sekse adampta etmiş olmamız bana pek uymuyor açıkcası olursa benim tipim diyebilecem bi hatun ozaman çakarım :D
  • nneeccoo N kullanıcısına yanıt
    Dövmeler dışında sen benmişsin ya gel beraber takılalım :D :D :D PC de online oyunlara başla bi kaptırdınmı ömürboyu kurtulamazsın ymeinle canında sıkılmaz :D
  • Lol oynuyorum zaten :D motor almaya karar verdim.:D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.