Şimdi Ara

Bol Proteinli Az Yağlı Besin Tavsiyeleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Bal, pekmez, nutella gerçi nutella yağlı.
  • takip. Özellikle bitkisel ağırlıklı arıyorum ben de dusuk karb. Ve yağ. Max protein.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [TR]Collector

takip. Özellikle bitkisel ağırlıklı arıyorum ben de dusuk karb. Ve yağ. Max protein.

Aynen,Diyete başladım 1 ay oluyor ve hemen hemen her gün spor salonuna gidiyorum.Ekmek,yağlı vs. yiyecekleri bıraktım ama bu sefer de güç kaybı yaşıyormuşum gibi geldi
  • Davuk,lor,yogurt vs
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiredWarrior

quote:

takip. Özellikle bitkisel ağırlıklı arıyorum ben de dusuk karb. Ve yağ. Max protein.

Aynen,Diyete başladım 1 ay oluyor ve hemen hemen her gün spor salonuna gidiyorum.Ekmek,yağlı vs. yiyecekleri bıraktım ama bu sefer de güç kaybı yaşıyormuşum gibi geldi

karbonhidratı kesersen enerji eksikliği olur dostum o da halsiz hissettirir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takipteyim, benim de tavsiyelere ihtiyacım var. Spora basladım tuz, şeker ve unu kestirdi hoca kendimi çok aç hissediyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Orta yolu nasıl bulacağız

• yımırta
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Orta yolu nasıl bulacağız

sabah yulaf ezmesi yiyebilirsin mesela. Bir de antremandan 2 saat önce

• Vücut geliştirme uzmanı değilim. Böyle bir uzman olduğunu da sanmıyorum. Söylenenler kahve köşelerinden devlet yöneten işsiz, güçsüz adamların sözleri gibi.

Kesin olan bir şey var. Fabrikasyon ürünlerden uzak durun. Nereden hangi kasınız fışkırır onu bilemem ama fabrikasyon ürünlerin zararlı olmadığını söyleyecek kimse yoktur. Un, şeker, tuz gayet doğal maddelerdir. Sineğin yağını çıkartmaya çalışmak yerine doğal bir şekilde dengeli beslenin ve sporu aksatmayın. Herşey kendiliğinden gelişecektir.

Ekmek yemeyip protein tozu alanlara şaşıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruk

Vücut geliştirme uzmanı değilim. Böyle bir uzman olduğunu da sanmıyorum. Söylenenler kahve köşelerinden devlet yöneten işsiz, güçsüz adamların sözleri gibi.

Kesin olan bir şey var. Fabrikasyon ürünlerden uzak durun. Nereden hangi kasınız fışkırır onu bilemem ama fabrikasyon ürünlerin zararlı olmadığını söyleyecek kimse yoktur. Un, şeker, tuz gayet doğal maddelerdir. Sineğin yağını çıkartmaya çalışmak yerine doğal bir şekilde dengeli beslenin ve sporu aksatmayın. Herşey kendiliğinden gelişecektir.

Niye şaşıyorsun? Mantıklı olanı yapıyorlar diye mi?
  • Tavuk eti, hindi eti yada tom balığı, alternatif olarak yumurta , ötesi yalan
  • quote:

Vücut geliştirme uzmanı değilim. Böyle bir uzman olduğunu da sanmıyorum. Söylenenler kahve köşelerinden devlet yöneten işsiz, güçsüz adamların sözleri gibi.

Bu konularda bilgin olmadığı belli. Vücut geliştirme uzmanı bal gibide olur. Çünkü bu iş bilimseldir. Beslenmesi, antrenmanları hepsi bilimin ışığı doğrultusunda yapılır. Beslenme konusunda ne yapmanız gerektiği internette var araştırın bulun. Genel olarak karbonhidrat + protein ile besleneceksiniz. Makarna, yumurta, patates(kızartma değil) gibi besinler. Ayrıca protein tozu ile ekmek arasında nasıl bir bağlantı kurdunuz bilemiyorum ama diyelim 75 kg vucut agırlıgınız varsa gunluk 150gr protein almalısınız kilonuz arttıkça bu sayı artar dolayısıyla günde 30 tane ekmek yiyemezsiniz, aynı şekilde o kadar fazla yemek yiyemezsiniz, ayrıca herkes her öğünü düzgün yiyemiyor, işi, okulu gereği bazıları öğlen yemeği dahi yiyemiyor veya kahvaltı yapamıyor. Dolayısıyla protein tozunu gereksiz görmek çok saçma.

• Alın siz protein tozlarını. Yıllar sonra bu mesajımı hatırlarsınız diyicem ama beyninize de zarar veriyor olabileceğiniz için hafızanız da kötü etkilenir.

Ama durun, protein tozları tamamen zararsızdı öyle değil mi?
  • quote:

Alın siz protein tozlarını. Yıllar sonra bu mesajımı hatırlarsınız diyicem ama beyninize de zarar veriyor olabileceğiniz için hafızanız da kötü etkilenir.

buda wheyi steroid sananlardan
  • quote:

Alın siz protein tozlarını. Yıllar sonra bu mesajımı hatırlarsınız diyicem ama beyninize de zarar veriyor olabileceğiniz için hafızanız da kötü etkilenir.

Bodyciler beyinsiz mi? Hayir.. fakat beyin glikojen yani glikoz yani sekerle calisiyot diye biliyorum? Yanlissa duzeltin ha... Amma gel gelelim bu sporla profesyonel olarak ugrasan insanlar definasyon donemlerinde sekerden tatlidan tamamen uzak dururlar.. bu da unutkanliga hafiza kaybina sebebiyet verir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

quote:

buda wheyi steroid sananlardan

Aradaki farkı biliyorum ancak sizin bilmediğiniz şeyler var. Steroide eroin, protein tozuna exctasy muamelesi yapıyorsunuz. Uyuşturucular hakkında biraz bilgin varsa metaforu anlarsın.

Steroidlerin zararı anlaşıldı, haydi protein tozuna. 10-15 sene sonra ne çıkacaktır Allah bilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sezer ÇAKICI

quote:

Bodyciler beyinsiz mi? Hayir.. fakat beyin glikojen yani glikoz yani sekerle calisiyot diye biliyorum? Yanlissa duzeltin ha... Amma gel gelelim bu sporla profesyonel olarak ugrasan insanlar definasyon donemlerinde sekerden tatlidan tamamen uzak dururlar.. bu da unutkanliga hafiza kaybina sebebiyet verir.

O konuda şüpheniz olmasın, bb'de ant sonrası ve sabah şeker alınıyor. Yani glikojen deposunun harcandığı zaman antrenman zamanıdır.

Glikojensiz vücutta kas gelişmez katabolik etkiye sokar.

• günde 1 kavanoz fıstık ezmesi ye
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.