Şimdi Ara

BOL ÖDÜLLÜ Yarışma ' tutturMARK ' KAZANANLAR AÇIKLANDI ! (10.000TL Değerinde Ödüller Dağıtıyoruz) (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.045
Cevap
50
Favori
79.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
217 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ussuz kullanıcısına yanıt

    Tebrikler BOL ÖDÜLLÜ Yarışma ' tutturMARK ' KAZANANLAR AÇIKLANDI !   (10.000TL  Değerinde Ödüller Dağıtıyoruz) BOL ÖDÜLLÜ Yarışma ' tutturMARK ' KAZANANLAR AÇIKLANDI !   (10.000TL  Değerinde Ödüller Dağıtıyoruz) 

  • Bir şey çıkmamasından değil tamamen normal bir şekilde videoya baktım ve nedense random çekicide sadece aynı isimler dönüp duruyor ne tesadüf(!) text dosyalarını göstermeden başlatması daha güzel bir tesadüf daha ne yapalım sayısal loto gibi özelleştirilmiş Tutturmark galiba BOL ÖDÜLLÜ Yarışma ' tutturMARK ' KAZANANLAR AÇIKLANDI !   (10.000TL  Değerinde Ödüller Dağıtıyoruz) 


    Arkadaşın kazanmadan imalı mesajı da çok otantik olmuş gerçekten bilinçli beklercesine BOL ÖDÜLLÜ Yarışma ' tutturMARK ' KAZANANLAR AÇIKLANDI !   (10.000TL  Değerinde Ödüller Dağıtıyoruz)  nerde ya şanslı ''hediyem''


    BOL ÖDÜLLÜ Yarışma ' tutturMARK ' KAZANANLAR AÇIKLANDI !   (10.000TL  Değerinde Ödüller Dağıtıyoruz)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dkoroglu -- 10 Ocak 2021; 19:9:49 >




  • Çıkan arkadaşlara hayırlı olsun.

  • Çıkan arkadaşlara hayırlı olsun. Biz yine aldık 3'ün 1'ini BOL ÖDÜLLÜ Yarışma ' tutturMARK ' KAZANANLAR AÇIKLANDI !   (10.000TL  Değerinde Ödüller Dağıtıyoruz) 



    Sadece öz eleştir yapacağım. Çekiliş videosunu izledim fakat kullanılan program bir garip.



    Hızlı başlayıp yavaşlıyor sonra aynı ismi 2 - 3 defa döndürüyor gibi geldi. (Sonradan diğer kullanıcı isimleri gözükmüyor bile.)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OssiiE -- 10 Ocak 2021; 16:51:13 >
  • Çekiliş sonucunda bir sorun var gibi hocam benim isim neden yok kazananlar arasında

    Şaka bir yana kazanan arkadaşları tebrik ederim hayırlı olsun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senqaii -- 10 Ocak 2021; 17:1:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10k katları yapan benim gibi %30 kazanma şansı olup kazanamayan arkadaşlar gelin bir sarılalım BOL ÖDÜLLÜ Yarışma ' tutturMARK ' KAZANANLAR AÇIKLANDI !   (10.000TL  Değerinde Ödüller Dağıtıyoruz) 

    videoyu izledim o çekiliş programını bilmiyorum. yukarıda bir arkadaşın dediği gibi çekerken bazı isimler sürekli aynı dönüyor. örneğin kendimi takip ettim ikinci ve üçüncü asil seçimindeyken ismimi gördüm. tabi ki programın algoritmasını bilmiyoruz o yüzden ha a programı ha b programı.

    taş attık kolumuz mu yoruldu BOL ÖDÜLLÜ Yarışma ' tutturMARK ' KAZANANLAR AÇIKLANDI !   (10.000TL  Değerinde Ödüller Dağıtıyoruz) 

    çekiliş için teşekkürler. kazananları tebrik ederim. katıldığım en güzel çekiliş buydu.BOL ÖDÜLLÜ Yarışma ' tutturMARK ' KAZANANLAR AÇIKLANDI !   (10.000TL  Değerinde Ödüller Dağıtıyoruz) 





  • Eşşeği almışım :) 2021 fena başlamadı bakalım nasıl devam edek, soğutmayı kazanan arkadaş klavye ihtiyacın varsa değişim teklif ediyorum :) Pandemi süresinde bir meşgale sağlayan arkadaşlara tekrar teşekkürler.
  • çekilişe katıldık 7.5 tl zararlı çıktık iyi mi BOL ÖDÜLLÜ Yarışma ' tutturMARK ' KAZANANLAR AÇIKLANDI !   (10.000TL  Değerinde Ödüller Dağıtıyoruz) 

    10bin tutturmak kolay olsun diye 3dmark satın almıştım

    yanlız ne şanssızmışım ben ya nerdeyse 5de 1lik kazanma oranı olan yerde bile bana çıkmadı

  • Mouse seti tutmuş BOL ÖDÜLLÜ Yarışma ' tutturMARK ' KAZANANLAR AÇIKLANDI !   (10.000TL  Değerinde Ödüller Dağıtıyoruz) 

    PSU gelseydi iyiydi ama hiç yoktan iyidir BOL ÖDÜLLÜ Yarışma ' tutturMARK ' KAZANANLAR AÇIKLANDI !   (10.000TL  Değerinde Ödüller Dağıtıyoruz)  Çıkan arkadaşları tebrik ediyorum ve forumda bu güzel etkinliği bizlere sunanlara da ayrıca teşekkür ediyorum.


  • Bunu da yaptırıyorsunuz, pc basına gelip video çekip atıyorum.


    Birdahaki yarışmada başlığın altına yazacağım , lütfen sesinizi yükseltemediğiniz kişilerin çekilişine katılın , yada benim çekilişime katılmayın diye BOL ÖDÜLLÜ Yarışma ' tutturMARK ' KAZANANLAR AÇIKLANDI !   (10.000TL  Değerinde Ödüller Dağıtıyoruz)  Komik duruma düşürmeyin kendinizi, arkadaşlar. Sizin kadar kafamız çalışmıyor mu bizim ? Rastgele isimler yazdıgım bir kayıt ile 6-7 tane site denedim , hepsi algoritmasal olarak belli sayıdan sonra aynı döngüyü veriyor. Akınsoft'un uygulamasını denedim , oda aynı şekilde excel mantığında standart döngü veriyor. Ben nerdeyim siz nerdesiniz yazık günah. Klavyenin tuşlarını döverken biraz düşünün. Herkes çıkarcı menfaatçi değildir, bazıları karşılık beklemeden başkalarıda mutlu olsun diye birşeyler yapar, beni yakından tanıyanlar var , nasıl birisi olduğumu iyi bilirler , çocukca hesaplarla bana yorum yazmayın , lütfen.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: OssiiE

    Çıkan arkadaşlara hayırlı olsun. Biz yine aldık 3'ün 1'ini  



    Sadece öz eleştir yapacağım. Çekiliş videosunu izledim fakat kullanılan program bir garip.



    Hızlı başlayıp yavaşlıyor sonra aynı ismi 2 - 3 defa döndürüyor gibi geldi. (Sonradan diğer kullanıcı isimleri gözükmüyor bile.)

    Yarışmaya herkesi dahil ettik. Kimsenin hakkını yememek için İsmail çok uğraştı. Bizde gleam IO gibi bir program kullanmak isterdik ancak, istediğimiz formata uygun app yok piyasada.


    1-2 fake üyelik ile log atanlar hariç herkes katıldı hocamBOL ÖDÜLLÜ Yarışma ' tutturMARK ' KAZANANLAR AÇIKLANDI !   (10.000TL  Değerinde Ödüller Dağıtıyoruz) 





    •         Mali Müşavir

    ÖDÜL 11 ( PNY Attache 4 FD32GATT431KK-EF 32GB USB 3.1 Flash Bellek )

    Çekilişte bir sorun var bana ödül çıkmış hayret.

    Şaka bir yana Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum.
    Yarışmada emeği geçen arkadaşlarımızada teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MALİ MÜŞAVİR -- 10 Ocak 2021; 17:14:22 >
  • Asus özel ödülünü kıl payı kaçıran Doğan96'ya da geçmiş olsun. Bu bir şans yarışmasıydı (100 kere 3d mark testi yapsanda tam puan tutturamayabilirsin ama oradan başkası yaptığı ilk testte tam puan yapar) şansı olan kazandı üzülme.

  • StreamRolleR kullanıcısına yanıt

    Yanlış anlaşılma olmasın.


    Emeğinize sağlık eğlenceli oldu en azından vakit geçirdik 3D mark başında.


    Sadece garip geldiği için belirtmek istedim. Yoksa İsmimi gördüm son 2'ye kadar BOL ÖDÜLLÜ Yarışma ' tutturMARK ' KAZANANLAR AÇIKLANDI !   (10.000TL  Değerinde Ödüller Dağıtıyoruz) 

  • quote:

    Orijinalden alıntı: MALİ MÜŞAVİR

    •         Mali Müşavir

    ÖDÜL 11 ( PNY Attache 4 FD32GATT431KK-EF 32GB USB 3.1 Flash Bellek )

    Çekilişte bir sorun var bana ödül çıkmış hayret.

    Şaka bir yana Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum.
    Yarışmada emeği geçen arkadaşlarımızada teşekkür ederim.

    Abi hacca 4 kere gidip geldin herhaldeBOL ÖDÜLLÜ Yarışma ' tutturMARK ' KAZANANLAR AÇIKLANDI !   (10.000TL  Değerinde Ödüller Dağıtıyoruz) 


    Her aldığın CPU golden


    Her aldığın GPU golden


    bide bu BOL ÖDÜLLÜ Yarışma ' tutturMARK ' KAZANANLAR AÇIKLANDI !   (10.000TL  Değerinde Ödüller Dağıtıyoruz) 





  • •         alpknkc ( Asus Rog Gaming Mouse Pad + Rog Özel Defteri + Sticker Seti ) 🔥

    Yarışmada emeği geçen herkese çok teşekkürler dostlar. Kazanan herkesi tebrik ederim 😊
  • Ussuz kullanıcısına yanıt

    hayırlı olsun hocam herkesin gözü bu hediyedeydi kaça satmayı düşünüyorsunuz kartı :))))

  • Overclockla aram hiç iyi değildir. Zamanında mavi ekranla mahvettiğim ve zar zor RMA ile getirttiğim GTX 670 ten beri böyle. Ama yarışmayı düzenleyenlere de burada hoş muhabbet yapanlara da teşekkür ederim. İyi oldu bence. Kazananlara hayırlı olsun. Seneye yine gelip bakıcam.. o zamana kadar inşallah hem gönlü hem cebi daha zengin insanlar oluruz.

  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.