Şimdi Ara

Bol bol Cool Story

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar sitemin Cool Story bölümüne güzel Hikayeler yazıcak elemanlar lazım bi el atarsanız iyi olur

    site:http://forum.amacvakitgecirmek.com/konu-disi/cool-story



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8CA3A7969 -- 24 Temmuz 2012; 18:22:18 >



  • Kömür Atıp Kaçtım

    arkadaşlar evimiz sobayla ısınıyor. evet fakiriz. dairede tee ebesinin nikahında,5.kattayız. kömürler zemin katta duruyor. neyse ben indim aşağıya kömür almaya, bizim binada psikopat bir köpek var. adı reks.ota b.ka havlar, koklar,sümkürür, yalar her türlü pisliği yapar bu ….pu. banada gıcık kapar,her gördüğümde suratına tükürür kaçarım. sessizce indim katından neyseki farketmedi. kömürlüğe girdim sırtladım kömürü. hızlı hızlı çıkıyorum merdivenleri.tam köpeğin olduğu kata geldim ki pekte süpriz olmadı karşılaştığım. k.yduğum hayvanı duruyordu orda. başladı havlamaya. hasstroloji bir titreme geldi bana.bu sefer ciddi,..kecek yani kaçarı yok.ne yapim ne edim derken aynştaynı düşündüm atomu düşündüm baranı düşündüm ve bir fikir geldi aklıma. sırtımdaki torbayı bu i.nenin suratına fırlattım. ehehehe ehi ehi diye ses geldi bundan. eşşek ölüsü gibi yığıldı oraya.ehi ehi diye ses çıkartıyor. torbayı tekrar sırtladım tam yukarı çıkacakken sahibi geldi. bende sahibi geldi beyler kaçın diyerek yukarı koştum. umarım köpeğe bir şey olmuştur yoksa gördüğü yerde …cek belamı.

    En ünlü hikayemiz




  • Yeni Birtane daha ekledim

    S.a arkadaşlar ben 1.90 Boyunda Üçgen Vücut Kumral Mavi Gözlü Biriyim arkadaşlarım bana Raki derler neyse geçen arkadaşlar bizim Erdal Bakkalın önünde oturuyoruz işte Erdal Bakkalın yanınada Bim Açılıyor dedik kutsaldır açılsın sonra Bime Le’Cola ları getiren bi Bim Tırı vardı bunu sürende Cemaatçi biri (küçük bıyık,kumaş pantolun,beyaz gömlet fln)bize havalanıyoo fln arkadaşlar var benim 2 tane en iyi dostlarımdır biriz Wandam biride Jettli neyse dedim bu çok havalanıyo dedim şunu indirin bizimkiler gitti küfür etti fln sonra arabadaki mübarek zaat arabadan indi elinde tesbih indi. Baktık beyaz bi ışık saçtı fln bizim wandamla jetli dövdü ama hiç ellerini kullanmadı bende şaşırdım hemen adam kaçtı.gittim bunları hastaneye götürürdüm ikisininde böbrekler iflas etmiş nasıl yaptıysa mübarek 1 hafta sonra perşembe günü akşama tabii yarın cuma bime yeni ürünler gelicek adam geldi ben anladım bu adam mübarek zaat dedim bunu nasıl döverim hemen koştum evden Zoey’in çıklak posterini aldım buna gösterdim adam hemen bayrağı dikti tabi sonra baktım indi aşağı bunu güzel zoeyin posteriyle dövdüm sonra bim kamyonunu aldımErdal bakkala boşaltım adam sevindi.

    Şimdi diyecekseniz nasıl dövdüm bende işte Bug’unu buldum adam Cemaatan olunca Zoeyin posterini gösterince içindeki iman gücü bitti bende wandamın tabii vurdum kırbacı çocuk ölmek üzereymiş beyler miki tuttum




  • Dün yolda yürürken bir karıncaya rastladım yoldaki 10 kuruşu evine götürmeye çalışyordu.O karıncayı yol boyunca izledim ve yuvasının kapısının 10 kuruş tarafından kapandığını gördüm ve yardım etmek istedim .Parayı aldım ve karıncanın bana bir şeyler dedğiğini duydum küfür gibiydi ama hayalgücümün oyunu olduğunu düşündüm sonra yuvadan beyaz önlüklü beyaz saçlı ve gözlüklü bir karınca çıktı elinde sarı bir alet tutuyordu ucunu bana doğrulttu ve mavi ışınlar beni küçültmeye başladı.Küçüldükçe karıncanın dedğini duyuyor ve söylediği lafların garipliğini anlıyordum duyduklarımın çoğu küfürdü sonra karınca boyutuna geldim ve karıncayla kavga etmeye başladık sonra barıştık beni yuvalarına aldılar çok teknolojik bir yuvaydı kazandığı paradan belliydi evi kadar maaşı vardı.Sonra beni ailesiyle tanıştırdı beyaz saçlı karınca babasıymış adı Zıkkım onun karısı ölmüş,ruhuna karınca duası,kavga ettiğim karınca ise onun oğlu Kökü’ymüş.Sonra bana karısı ve kızını tanıştırdı karısı kahverengi tenli ve keldi ama bir karizması vardı adı adı Eskrim.Sonra bana yuvalar güzeli kızını tanıttı adı Farfara’ymış o karınca annesi gibi kahverengi tenli fakat uzun sarı saçlı ve mavi gözlü aynı zamanda kadınsal anlamda gelişmiş bir vücuda sahip bir kızdı.Onu gördüğüm anda hiç duymadığım bir hisle sarsıldım karnımda terliksi hayvanların uçuştuğunu hissettim ve baba karınca Kökü’yü bir köşeye çekip kızı da razıysa kızını senden istiyorum dedim.O da antenlerini oynattı ve kızına gitti sonra kızı sevinç çığlıkları attı ve kendimi nikah masasında buldum tüm karınca kolonisi oradaydı,ikimizde evet dedikten sonra gerdeğin yolunu tuttuk yatak biraz sertti ama his,tutku ve aşk kanımda aktıkça rahatsızlık duymuyordum.Sonra donumda bir ıslaklık hissettim ve ve evde yatağımda olduğumu farkettim ve banyonun yolunu tuttum.




  • Beğendim Fakat Olmamış Ama Güzel Tabi Eksik Var Aslında Kötü Ama Çekici Bir Okadar Vasat. Sonuç : Olmamış.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PhotoShop Man

    Beğendim Fakat Olmamış Ama Güzel Tabi Eksik Var Aslında Kötü Ama Çekici Bir Okadar Vasat. Sonuç : Olmamış.

    Onu demen bile yeter hocam Hiç değilse bakan birisi var mış
  • Biraz daha gercekcilik kat hocam bu kadar ucuk olma. Okurken hic eglenmedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tembelizm

    Biraz daha gercekcilik kat hocam bu kadar ucuk olma. Okurken hic eglenmedim

    Tamam hocam yeni hikayelerimde yazıcam
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tembelizm

    Biraz daha gercekcilik kat hocam bu kadar ucuk olma. Okurken hic eglenmedim

    Bu nasıl hocam çok gerçekçi
    http://forum.amacvakitgecirmek.com/otobuste-adamin-manitasina-havalandim-adami-dovdum.html
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AkşamNiyeGelmedinMübarek

    quote:

    Orijinalden alıntı: tembelizm

    Biraz daha gercekcilik kat hocam bu kadar ucuk olma. Okurken hic eglenmedim

    Bu nasıl hocam çok gerçekçi
    http://forum.amacvakitgecirmek.com/otobuste-adamin-manitasina-havalandim-adami-dovdum.html

    Zorlama olmuyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: tembelizm


    quote:

    Orijinalden alıntı: AkşamNiyeGelmedinMübarek

    quote:

    Orijinalden alıntı: tembelizm

    Biraz daha gercekcilik kat hocam bu kadar ucuk olma. Okurken hic eglenmedim

    Bu nasıl hocam çok gerçekçi
    http://forum.amacvakitgecirmek.com/otobuste-adamin-manitasina-havalandim-adami-dovdum.html

    Zorlama olmuyor

    Hocam normalde süper yazarımda bu ara ilham gelmiyor nedense bende o yüzden yetenekli arkadalkarı arıyorrum




  • Upupupupu
  • Hocam Allahını seversen başkası yapsın bu işi. Yanlış anlama. Mesela ben de yazamıyorum, o yüzden yazmıyorum. Sen de yazma :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.