Şimdi Ara

Süper Ot ( How Hıgh)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Ben izlemiştim
  • izledim.................

fena degil bazı yerleri komik...

ama ALİ-G bunu izle eger izlemediysen. 5 basar..
  • ali-g süpper. hele bir kulaktan kulağa ve elele tutuşup elektrik iletme sahnesi var ki sonlara doğru
  • Hoş vakit geçirmek için fena değil
  • moviemax de bi ara her dakka veriyolardı 5-10 kere izlemiştim.
  • EWET BENDE İZLEDİM VE KOMİK BULDUM YANİ OKADAR GERİZEKALI OLAN 2 ADAM O OKULU NASIL BİTİRDİ....

HER NEYSE BİZ ÇALIŞKANIZDA NE OLUYO HALA ÜNİYİ BİTİRECEZ GAVUR BULUYO OTU BİTİRİYO OLAYI:)

BU ARADA OTU OLAN VARMI ÇÜNKÜ DAHA BİTMESİ GEREKEN BİR ÜNİ VARDA
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    73 DROPS KALİTELİ LO Fİ RAP
    3 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet ben her dersaneye gideceğim zaman hep bakıp çkıyodum müzikleri ve oyuncuları iidi (Method man - Redman ) ama film bayaa eskidi
  • moviemax'te baya bi verdi bu filmi. güzel film bence de...
  • EzberLedim...

2.Si cıktı biLE ama ii değiL...
  • quote:

Orjinalden alıntı: aSiKaN

EzberLedim...

2.Si cıktı biLE ama ii değiL...

Filmi izledim süper di si çıktı demişssi HOw Hingh olarakmı çıktı hemen alıyım onu çok sevdim filmi zenciler komik oluyor zaten 2.si devam filmi gibi bişiymi nasıl
  • idare eder.çok daha komik filmler var
  • 2 marivanaci zencinin üniversiteye gidisini anlatan komedi filmi
  • o filmin adı beceriksizler adam ünv ye gidicek. yetiştirdiği otun içine bi bilge adamın yakılmış cesedinin tozundan koyuyo ve o otu içtikçe o bilge adam bunlara yardım adiyo öle bi film yani süper otun 2. cisi değil adı "beceriksizler"izledim yane

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocker -- 16 Haziran 2005, 18:47:21 >
  • Tabii izldeim, ve herzaman izlerim, Method man ve redman'in büyük hayranı olduğum için değil- filimi gerçekten çok beğendiğim için söylüyorum...

Ayrıca dikkat ettiyseniz, Üniversteki odalarında, kapıda bir Türk bayrağı asılı :D

Hele Başbakan adayının kızını ilk gördüğünde başlayan dans sahnesi'nde koptum :D

gerçekten çok güzel bir filim.

Öneririm ;)
  • Devam filmmin adı Beceriksizler yani Peki ne zaman çıktı bu film bilgisi olan varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Melik

Tabii izldeim, ve herzaman izlerim, Method man ve redman'in büyük hayranı olduğum için değil- filimi gerçekten çok beğendiğim için söylüyorum...

Ayrıca dikkat ettiyseniz, Üniversteki odalarında, kapıda bir Türk bayrağı asılı :D

Hele Başbakan adayının kızını ilk gördüğünde başlayan dans sahnesi'nde koptum :D

gerçekten çok güzel bir filim.

Öneririm ;)

O bayrağı bende gördüm ama emin olamamıştım demek dooru görmüşüm

Film çok ii'di pzwnk'lerin aralarındaki konuşmalar , eski başkanı mezardan çıkarmaalrı falan bayağı iidi

ama ali g daha ii dio herkes bi ben seyredemedim galiba

• ali-g izleyen süper otu begenmezzzzzzzzzzzz...

cunkı ali-g de herşey komik...acaip laflar kufurler var..

süper otu ben cok begenmedım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egzantirig -- 15 Haziran 2005, 23:40:03 >
  • ewet fena değil ama aşırı geyik bir filam bir yerden sonra bayıyor
  • yooooo hıcte baymıyo laflar cok orjinal....
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.