Şimdi Ara

Boksör vs güreşçi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar profesyonel ağır siklet bir boksörle, yine profosyonel iri bir güreşçi sokak kavgası yapsa sizce kim alır. Ben çok düşündüm ama kesin bir karara varamadım.

Şimdi boksör fırsat bulursa karşısındaki adam isterse 120 kilo olsun tek yumrukta devirir ama sonuçta karşıdaki güreşçi aptal değil. Kafasını yere eğip bodoslama boksöre dalsa tek hamlede çırpar adamı. Sonra yerde bunu kitledikten sonra ağzını burnunu kırar. Ama boksör de fırsat bulursa yerdeyken yumruklar falan.

Sizce ne olur?

Yani Muhammed Ali ile Koca Yusuf sokak kavgası yapsa kim döver. Ben emin olmamakla beraber Koca Yusuf diyorum.

Siz söylemeden ben söyleyeyim tabi ki kangal alır

• bu sahsa gore degisir kisilerin antrenman yapisina atak tarzina gore degisir

boksorun vurus kuvveti oldukca fazladir ama gurescinin vucut saglamligida oldukca fazladir ustelik guresci yakalarsa boksorun sonunu tahmin etmek zor ama kavgada her zaman ilk darbeyi vuran kazanir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X_S!nS! -- 7 Mayıs 2015; 10:18:09 >
  • Bence basketbolcu alır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boksör pro ise hızlıdır güreşçi ne olduğunu anlamadan indirir...

• güreşte şiddet mi var dostum allah için? sokak kavgası diyorsun bi de.. prof. ve vücut durumu iyi boksörler 1-2 yumrukta normal insanlara travma geçirtecek basınçta kuvvet uyguluyorlar, bildiğini var sayıyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: therion-x

güreşte şiddet mi var dostum allah için? sokak kavgası diyorsun bi de.. prof. ve vücut durumu iyi boksörler 1-2 yumrukta normal insanlara travma geçirtecek basınçta kuvvet uyguluyorlar, bildiğini var sayıyorum..

Şunu kesin olarak söyleyebilirim ki güreşçi yakalarsa boksörün hiç bir şansı yok.
  • Neden kavga etsinler müslüman müslümana vurmaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yağlı Güreş GAY Sporudur
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bana güreş çok saçma geliyor kaplumbağa gibi ordan oraya tutuyor yok belini kavrıyor falan bu ne lan? Boksör bir koysa feleğini şaşırır güreş neymiş peh.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barbossa.

quote:

Orijinalden alıntı: therion-x

güreşte şiddet mi var dostum allah için? sokak kavgası diyorsun bi de.. prof. ve vücut durumu iyi boksörler 1-2 yumrukta normal insanlara travma geçirtecek basınçta kuvvet uyguluyorlar, bildiğini var sayıyorum..

Şunu kesin olarak söyleyebilirim ki güreşçi yakalarsa boksörün hiç bir şansı yok.

valla dediğin doğru tabi ama benim oyum boksörden yana hala..
    ya aslına bakarsan böyle kıyaslamalar biraz ilkokul, ortaokul alışkanlıkları, insan yazmadan edemiyor

• Boksör güreşçinin boş anını yakaladığında işini bitirir, aynı şekilde güreşçide bir kere yakaladımı boksörün işi biter.
  • Boksörün ustalığı düşmemek ve vurmak, güreşçinin ustalığı ise yakalamak ve düşürmektir. Kısacası mekana göre durum değişir. Asfaltta mesela, güreşçinin çoğu haraketi yüksek risk taşır. Dar alanda ise boksör yakalanmaması için gerekli manevraları yapmakta zorlanabilir. Bir çok etken var kısacası. Stile de bağlı.

Mesela Ali, Mayweather gibi outboxerlar güreşçilere çok zor anlar yaşatacaktır, yakalayamazsın bu tip adamları. Ama tyson, holyfield gibi adamın dibine girip kuvvetli darbelerinde güvenen boksörler güreşçinin kucağına düşebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faik Ş. -- 7 Mayıs 2015; 10:51:22 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhammad Ali vs Alexander Karelin tabiki muhammad ali alır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.