Şimdi Ara

Boğazımdan Sarımsı Parçacıklar Geliyor Ve Bağdemciklerimde İltihabı Var galiba

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
14.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2-3 Hafta Önce Boğazımdan Küçük Sarımsı Parçalar Gelmeye Başladı, Önce Yutkunurken Boğazımda Bişeyin Olduğunu Anladım Sonra Öksüre Öksüre Çıkarmayı Başardım Çok Kötü Kokuyordu Bir Kaçkere Daha Geldi, Sonra 1-2 Haftadır Boğazımda Bişey Var Bi türlü Gitmiyor Bi türlü Gitmiyor Yutkunurken Fark ediyorum Orada Ve Öksürüyorum Herşey Yapıyorum Gitmiyor Dilimi İyice Boğazıma Doğru Çekiyorum Orda Hala Gitmiyor Şimdi Dedim Ne Bu ya Allah Aşkına Diye Işık Yardımı İle Ağızımı İyice Taradım Ve Bağdemcigim Üstünde Beyaz Bişey Bir Çubuk Yardımıyla Onu Oradam Aldım Ve Devamı Var İçinde Bağdemciğin Sivilce gibi Bağdemciğimde Şiş ve Beyaz Noktalar Var Sonra O maddeyi aldım Boğazım Rahatladı Fakat Bende Ağız Kokusu Var Yeni Fark ettim Ve Bağdemciklerimde lekeler Var, Araştırdım Baya Bağdemcik Taşı Ve İltihabı Olduğunu Anladım Ne Yapmalıyım Doktora Gitmek İstiyorum Fakat İşten Yeni Çıktım Ve Siğortam Yok 19 Yaşımdayım Ne yapmalıyım.....

Sizdede Oldumu Bu sorun Ve Tedavisi Nasıl Oluyo (İlaç Veya Ameliyat) Yardım.........

• Hocam iltihap dışında başka soru soracağım. Bağırsaklarında tenya olabilir mi? Bunlar kıvrıla kıvrıla boğaza kadar gelir. Özellikle sütü çok tüketiyorsan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neto_

Hocam iltihap dışında başka soru soracağım. Bağırsaklarında tenya olabilir mi? Bunlar kıvrıla kıvrıla boğaza kadar gelir. Özellikle sütü çok tüketiyorsan.

Yok Kardeşim Ya Bu Parça Sadece Tenya Olsa Anlamazmıyım Bu başka Bişey Ufak Ve Çok Kötü Kokuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huseyin95

quote:

Orijinalden alıntı: neto_

Hocam iltihap dışında başka soru soracağım. Bağırsaklarında tenya olabilir mi? Bunlar kıvrıla kıvrıla boğaza kadar gelir. Özellikle sütü çok tüketiyorsan.

Yok Kardeşim Ya Bu Parça Sadece Tenya Olsa Anlamazmıyım Bu başka Bişey Ufak Ve Çok Kötü Kokuyor

Senin durumu biraz araştırdım. Muhtemelen senden gelen bademcik taşı. Yakın zamanda doktora görünmelisin. Fazla ilerlemesin.
  • O çıkan sey pis kokar ve sanki boğazında kıl yutmussun hissi verir dogrumu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apse de olabilir. Bastir bakalim iltihap akacakmi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kawaguchi

O çıkan sey pis kokar ve sanki boğazında kıl yutmussun hissi verir dogrumu?

Evet Doğru..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MD.Murat

Apse de olabilir. Bastir bakalim iltihap akacakmi..

Denedim Vücut Reaksiyona girdi Ve kustum Parmağımı Nasıl Bağdemcigime Bastırayım :) Kustum :( Çok Kötü Bişey...
  • neto_ kullanıcısına yanıt
    ben bademcik ameliyatı oldum ama yine hastalandığımdan boğazımdan iltihap geliyor hem bu sefer daha fazla acaba neden?
  • Şu forumda sağlıkla ilgili konu açılması yasaklanmalı. Üzerinize alınmayın ama tek cevap var doktora gidin.
  • tonsillolith deniyor, yani türkçesi bademcik taşı. bende de oluyor. bazen kendim çıkarıyorum bazen de kendiliğinden çıkıyor. süt ürünlerini fazla tükettiğim zaman çoğalıyor. yiyecek ve içeceklerin bademciklerin üzerindeki çukurlara girip orada yuvalanması sonucu oluşuyor diye okumuştum. iğrenç kokmasının sebebi de bu.

ekşi sözlüktehakkında yazılanları araştır istersen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daci -- 14 Haziran 2015; 18:05:56 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.