Şimdi Ara

Bileğimde bir şişlik oluştu da ssli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bileğimde bu şişlik oluştu baya sert birsey sizce ne olabilir bu ? Bileğimde bir şişlik oluştu da ssli ir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Up

• 20 yas altimisin sen

• sıkıntı veriyorsa ortopediye git

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu şey bende de vardı aldırdım.

Tam seninkiyle aynı yerede sert taş gibi birşeydi, bastırınca aşağı yukarı azıcık oynuyordu, çok sert şekilde vurduğumda bir kaç ay yok oluyor sonra geri çıkıyordu.

Bunun şişiğe ganglion kisti deniyor, bileği zorlamadan kaynaklı olabiliyormuş. Doktora gitmiştim benimki fazla büyük olmadığı için şırınga gibi birşey ile çekmişti, sonradan çıkarsa yine gelirsiniz demişlerdi ama henüz çıkmadı.

Edit :

Hatta daha önceden bununla alakalı bir konu açmıştım, göz atabilirsin.

https://forum.donanimhaber.com/saglikci-arkadaslar-bi-bakabilir-mi--146031682

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InspiredTiger -- 19 Mart 2021; 20:28:16 >

• Ne alakası var ?

• Bir ara elim bükük yatmistim ondan olabilirmiki ?
    Ve kendiliğinden geciyormu ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çiz kullanıcısına yanıt

Kendiliğinden geçme ihtimali yok. İnternetten çok araştırdım, doktora da bizzat sormuştum, bazı dönemlerde kendisi yok olabiliyor ama eninde sonunda yine çıkıyor demişti, tamamen kökten alınması bile çözüm değil, tekrardan çıkabilme ihtimali de varmış.

Ben buna masaj yapıyordum bazen de vuruyordum, bir keresinde vurduğum an patlamıştı. Ben de gitti zannetmiştim ama sonradan yine aynı şekilde şişmişti.

Kısacası uğraşacak birşey değil, doktora gidip tedavi olmak en iyisi.

• Bu ara bir sıkıntımı var bende boğazımda siyah lekeler çıkmaya başladı egzama biraz biraz var fazla yok en sonda bu ?

• çiz kullanıcısına yanıt

O neden oluyor bilmiyorum, buralarda sorununa derman olan birinin çıkacağını zannetmiyorum.

Git bir doktora baksınlar her yerine bir sıkıntı hastalık var mı kontrol etsinler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.