Şimdi Ara

Boğazıma birşey takıldı, oruçluyum çok kötüyüm

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün gece sahurda et yedim galiba boğazıma takıldı ve burnumda tıkalı yutkunuyorum yutkunuyorum gitmiyor ne yapcam ben nefesin daralıyor. of

• Aman hocam orucu bozmayayım diye canından olma, hayati tehlike oluşturabilecek bir şey varsa rahatlamak için ne yapman gerekiyorsa yap. Gerçi et nasıl boğazına takıldı anlamadım ama, su iç gitsin aşağı. Panik yapıp çiğerlerine ufak parçalar vs. kaçmasına yol açarsın allah korusun.
  • Yutkunuyorum felan gitmiyor. Başka yolu yok mu beyler orucu bozmak istemiyorum.
  •  Boğazıma birşey takıldı, oruçluyum çok kötüyüm
  • burnun tıkalıysa sümkür gitsin sümükler,daha rahat nefes alırsın...
  • Kuvvetli öksür 2-3 kere,sonra biraz durup tekrar yap.Çok kuvvetli uzun uzun öksürme kalbe zarar verirsin.O bazen kendi kendine de çıkıyor ben bi kere tavada yumurtayı yerken o araya kaçmıştı,o kadar denedim çıkmadı.Sonra bi ara konuşurken öksürdüm birden fırladı dışarı.Birşey olmaz ya genelde biraz nefes darlığı hissedersin,akciğerlerine kaçsa bile orada mukusla etrafı sarılır o parçanın,amma velakin zaten insan hayatı boyunca o tür şeylerden kaçıyor akciğerlerine küçük küçük,dert etme.
  • bu konuya girince sela verilmeye başladı dışarıda.arkadaşı kaybettik galiba.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kukaraça

bu konuya girince sela verilmeye başladı dışarıda.arkadaşı kaybettik galiba.

Şu an burada da sela veriliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Susanoo

quote:

Orijinalden alıntı: kukaraça

bu konuya girince sela verilmeye başladı dışarıda.arkadaşı kaybettik galiba.

Şu an burada da sela veriliyor.

arkadaş ünlü biriymiş demek ki
  • Şuan burada da sela veriliyor. Hayrola inşallah. Ünlü biri galiba.. Allah rahmet eylesin adam bi konu açtı rahmetlik oldu.
  • senin meselenin orucu bozmakla pek alakası yok, yani onu ordan çıkarabilmenin kesin bi çözümü olsa ve bu çözüm orucu bozmayı gerektirse hemen boz zaten ama işin kötü tarafı şu ki, kesin bi çözüm yok. öksür artık nebileyim...
  • acile git.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sheitani

Şuan burada da sela veriliyor. Hayrola inşallah. Ünlü biri galiba.. Allah rahmet eylesin adam bi konu açtı rahmetlik oldu.

adam öldükten sonra cehennemde ceza olarak kafaya oksijen tüpü basmışlar
  • Sen daha ölmedin mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mentolur -- 13 Temmuz 2013; 16:07:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.