Şimdi Ara

Boğaziçi İşletme vs Hukuk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
2
Favori
3.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

(En Son Oy Tarihi: 19.11.2022)
Giriş
  • Dostlar hamda ilk 100 gelecek inşallah fakat ona geriye atacak. GSÜ hukuk istiyordum fakat gelmez gibi varsayarak rotamı çiziyorum. Galatasaray Lisesi mezunuyum,Fransızcam iyi İngilizce pek iyi değil onu da halletmeye başladım. Bölüm seçiminde kararsızım. İstanbul hukuk istemiyorum aslında 5000. Olup giren dolu benim sıralama aksilik olmazsa yerleştirmede 150den iyi gelecek. Çevrem iyi avukat olursam ekmeğini yerim. Bu seçeneklerin içinden çıkamıyorum 20 gündür. Tek gaye çok iyi paralar kazanmak. 2 bölümü de severek yaparım. Görüşlerinizi bekliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Galatasaray Lisesi mezunları Fransızca sınavı ile Galatasaray üniversitesinde devam ediyor. Hatta bazı üniler (Bir ara koç) galatasaray lisesindn direkt sınavsız alıyordu. Dolayısıyla ACEMİ BİR TROL olarak görüyorum sizi :) iyi günler
  • Özel sektörde yükselmek için bogazici işletme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Al kardeş diplomamı da atayım mı? Rezil oldun mu? Dostlar rica ediyorum bu adam gibi bir şey bilmeden sallamayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: QualityDommage

Al kardeş diplomamı da atayım mı? Rezil oldun mu? Dostlar rica ediyorum bu adam gibi bir şey bilmeden sallamayın.
    Onu takma aşırı boş troll
    Benim görüşüme gelirsek ben de boğaziçi işletme diyorum fransızca da biliyomuşsun ingilizceyi de halledersin mis

• quote:

Orijinalden alıntı: Ariana Grande

Onu takma aşırı boş troll
    Benim görüşüme gelirsek ben de boğaziçi işletme diyorum fransızca da biliyomuşsun ingilizceyi de halledersin mis

Alıntıları Göster
    Hocam para kaldırır mıyız acaba? ABD veya Fransa’da da çalışabilirim. İktisat daha mı mantıklı acaba? Boğaziçi iktisat

• quote:

Hocam para kaldırır mıyız acaba? ABD veya Fransa’da da çalışabilirim. İktisat daha mı mantıklı acaba? Boğaziçi iktisat

Alıntıları Göster
    Hocam aslında iktisat diycektim valla
    Şıklara yazmamışsın diye demedim bi de üstüne mba yaparsın ne paralar kaldırılır
    Ben de boun iktisat yazıcam bu arada

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tıp vs boğaziçi işletme
    2 yıl önce açıldı
    odtü işletme vs ankara hukuk
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • QualityDommage kullanıcısına yanıt
    Hocam bana düşmez ama dün bir bilgi edindim
    GS siyasette 1. Sınıfı birinci bitirirseniz (50 kişilik sınıf )
    Direk hukuka geçme şansınız var . Bana ekside biri anlattı
    Kendisi vizelere iki hafta önce çalışmaya başlamış rahat bir şekilde elde etmiş . Bence bir düşünün. Veya GS uluslararası ilişkiler de olabilir ikisinde de bu imkan var

• Hocam senin sıralama kaç gelecek? Hamda benden iyisin ama obp kırıktı. İşletmenin sırası daha yüksek ya o yüzden iktisat yazamıyorum .)

iktisat yazarsınız, neden yazamıyorsunuz

işletme daha kolay bir bölümmüş ( en zor senesi hazırlık diye bir geyik var ), iktisat daha dolu dolu bir bölüm diye duyuyorum
    İkisinden de kafası çalışan adam çıktığı için iyi yerlere geliyor

• quote:

Hocam senin sıralama kaç gelecek? Hamda benden iyisin ama obp kırıktı. İşletmenin sırası daha yüksek ya o yüzden iktisat yazamıyorum .)
    Hocam benim kırılınca 250. falan oluyorum geçen seneye göre
    İşletme-iktisat arasında kaldım ben ama iktisat daha ağır basıyo

• Egtime harciyacaginiz parayla kredi cekin market acin 5 yil sonra zenginsin aof den de isletme oku oh mis

• İktisat yazabilirim tabii de işletmenin aldığı sıra daha iyi diye iktisat 1-0 geride başlıyor. O yüzden.)

Sıralamaya çok takma, geçmişe bak 2000lerin başına bir ara iktisat daha yüksek bile olabilir
    TMyi tercih edenler daha rahat bölüm diye falan da tercih ediyor bu sebeple önde görünüyor
    Sıralama olarak da çok fark yok zaten

• İşte sıkıntı orada benim için. Ben daha rahat diye tercih etmedim , lisedeki durumum beni buna mecbur bıraktı. Obp 75. Boğaziçi ee veya ceng en kötü endüstri istiyordum. Ee için sayda ilk 100 gerekiyordu ve bu fazla riskli olduğu için gsü hukuk için kastım. Tıp zaten 10 kez sınava girsem hiç tercih etmeyeceğim bir bölümdü. Tytde biraz ektiğimi biçemedim. Sene içinde 110 net altında kalmadım 1-2 kez dışında. Msüde filan 600. olmuştum. Bu sınav tyt 105 net civarı. Ayt matta da 2 tane dikkatten kaçınca bu hallere düştük :)

• Yani demem o ki istanbul hukuka gitsem ilk sene 4 veya çok yakın bir ortalama yapabileceğime inanıyorum. Geçiş yapabilirim gsüye. Dalf c-1 denkliğim var fransızca. Çok kararsızım.

• Up

• %45 özgür ve hür iradesiyle boğaziçi işletmeden farklı bir bölüm önermiş haha

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hukuk İşletme ve İktisat kadar global değil bence. Bu yüzden kazanacağın para kesinlikle İşletme ve İktisat'ta daha fazla. Ama 150'den daha iyi gelecek madem Koç İşletme-Ekonomi felan neden düşünmüyorsun? Globallik açısından Boğaziçi'nin çok ilerisinde olacaktır.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.